- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.061
ne yapıyosunuz arkadaşlar ben hiç çalışamadım tarihten biraz konu okudum hepsi buuuuuuuu hafta sonlarınıı sevmiyorumm iş güç yemek ütüüü nefret ederimmm
başağım fatoş ne yaptınız
başak ivediği beğendin mi güldün müü bebişşş
canım benim çok geçmiş olsun yaa..sen dinlenmene bak..kızlar ben bugün başımı yastıktan kaldıramadım astımım çok kötü yaptı annem de yok memlekete gitti.
gitti koskoca gün
o nasıl laf öyle kız...sağlık daha önemli..elbet telafi edersin canım benimohcanımadeysin gzl baccum bnm sana iyi yol arkadaşı olamadım kusuruma bakma tamam mı tatlım ama yarın telafi edicem bunu fazlasıylaa inşallah
kaydirigubbakcemile5aferin sana ....150 soru devirdim mondros ,1.dünya savaşı ve balkan savaşlarından.4 farklı kaynaktan kurtuluşu bir okudum yarında genelgeler ve kurtuluşun hazırlığına başlıcam açıldım bee
başakcım maşallah sende çok iiisin..bi ben çalışamıyorum..bir türlü tutturamıyorum çalışma saatlerini..kız gece uyuduğunda benimde uykum geliyor..sabah erkenden kalkıyor.gün içinde çok az uyuyor hiç bir şey yapamıyorum..güldum valla tatlım basım agrıyordu ve kendımı kötu hıssedıyordum barı gıdıp de bıraz güleyım dedımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
eve gelınce yontemden bıde ölçmeden 176 soru çözdm
öfff uykum da yok :1no2:
gülsucum ıyı geceler tatlıss:1hug:
birazdan dersaneye gidicem kızlar tarihi hangi kaynaktan çalışıyorsunuz ben çok yavaşım kaç haftadır sadece
18.yy
19 yy
1.dünya savaşı,balkan savaşlarını bitirdim
Ne önerirsiniz yardım lütfen
pikocumm benım hosgeldın tatlımmopuyorumnanaktan
nasıl gectı bakalım konya gezın
ne yazııkı yarım puan vermıyolar canıkommkaydirigubbakcemile3
fena değildi pek çalışamadım sadece yolda biraz anayasa okudum çoğunluk uyudum:kedi:sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar?hafta sonu türkiye geneli var girecekmisin?
2 güncük yoktum ama sanki 1 ay çalışmaya ara verdim gibi hissediyorumsırnaşık şey
şimdi yeşil çay içiyorum sonra geometri ve türkçe çalışıcambayanssulusmilebugün denemede paragraf sorularından 5 yanlışım çıktı da :kedi:çalışayım bari bi zahmetsempatiksalakcinni
sen nelere bakıcaksın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?