2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

nasılsınız kızlar ben çokgenlerden video izleyip defterime geçirdim 40 tanede soru çözdüm,yarın izmire gidicez duş alıp yatayım ii geceleryerimseniben

150 soru devirdim mondros ,1.dünya savaşı ve balkan savaşlarından.4 farklı kaynaktan kurtuluşu bir okudum yarında genelgeler ve kurtuluşun hazırlığına başlıcam açıldım bee

ne yapıyosunuz arkadaşlar ben hiç çalışamadım tarihten biraz konu okudum hepsi buuuuuuuu hafta sonlarınıı sevmiyorumm iş güç yemek ütüüü nefret ederimmm
başağım fatoş ne yaptınız
başak ivediği beğendin mi güldün müü bebişşş

gülsucum duraklamaya çalışıyordum şimdi bitti
haklısın bende gündüz çalışamadım haftasonu bende çok yoğun oluyorum
bide haftasonları geziyorum onun için gece çalışabildim
iyi geceler kızlar ben yatıyorum hiç uykum yok aslında ama erken kalkayım diye

bide akşam misafir geldi fatoşş öyle olunca tatlış tüm günüm gitti kurtuluş savaşın da cepheler videosu izledim bende yatıyorumm iyi geceler...

güldum valla tatlım basım agrıyordu ve kendımı kötu hıssedıyordum barı gıdıp de bıraz güleyım dedımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

eve gelınce yontemden bıde ölçmeden 176 soru çözdm
öfff uykum da yok :1no2:

gülsucum ıyı geceler tatlıss:1hug:

kızlar ben bugün başımı yastıktan kaldıramadım astımım çok kötü yaptı annem de yok memlekete gitti.
gitti koskoca gün
canım benim çok geçmiş olsun yaa..sen dinlenmene bak..
ohcanımadeysin gzl baccum bnm sana iyi yol arkadaşı olamadım kusuruma bakma tamam mı tatlım ama yarın telafi edicem bunu fazlasıylaa inşallah
o nasıl laf öyle kız...sağlık daha önemli..elbet telafi edersin canım benim
150 soru devirdim mondros ,1.dünya savaşı ve balkan savaşlarından.4 farklı kaynaktan kurtuluşu bir okudum yarında genelgeler ve kurtuluşun hazırlığına başlıcam açıldım bee
kaydirigubbakcemile5aferin sana ....
başakcım maşallah sende çok iiisin..bi ben çalışamıyorum..bir türlü tutturamıyorum çalışma saatlerini..kız gece uyuduğunda benimde uykum geliyor..sabah erkenden kalkıyor.gün içinde çok az uyuyor hiç bir şey yapamıyorum..
annemin peşinden gideceğim bu gidişle...

birazdan dersaneye gidicem kızlar tarihi hangi kaynaktan çalışıyorsunuz ben çok yavaşım kaç haftadır sadece
18.yy
19 yy
1.dünya savaşı,balkan savaşlarını bitirdim
Ne önerirsiniz yardım lütfen

cnm sana gülsah daha ıyı yardımcı olacaktr cunku ben henuz tarıh calsımıyorum

kızlar günaydın dun gece gec yattıgım ıcın daha erken uyanamdm sözde 8e kurdum saatı anca kaltım kahvaltı yapıp ölçmeden 2.konu ölçmede hata ve ölçme aracında bulunması gereken özellıklere calıscam

kızlarrr hadııı kalkın artıkkkkkkaydirigubbakcemile

kolay gelsin başak
bende sabah döküman indireyim dedim netten..indirmem bitti tam çalışmaya başlayacaktım kız uyandı..ben napıcam yaa
çalışma dönemim bitti galiba..olmuyor
:gitme:mafoldumben

kızlar ben döndümzemuszemus
nasılsınız bakalım, hepinizi çok ama çok özledim,opuyorumnanaktan geçmiş sayfaları okuyamadım umarım ben yükken güzelce çalışmışsınızdır.
dün gece geldim ve bu savah deneme sınavına girdim 74 netim çıktıgamyoncuiremsu

aaa hilalcim buradaymış, nasılsın bakalım.
sakın moralini bozma. bu forma ilk katıldığın günleri hatırla ne kadar da güzel çalışıyordun, hatta seni örnek alırdım hem bebişi var hem çok sistemli açlışıyor; bir yandan da ingilizceye...derdima.ssakın ha gevşemek yok, o zamanki azmini ve isteğini geri getir hadi:sm_cool:

kızlar denede yanlış yaptığım gıcık tarih sorularına bakın:

1) osmanlı devleti merkez ordusundaki ocak düzeninin aşşağıdaki durumlardan hangileriyle bozulmaya başladığı söylenebilir?
ı. merkezi otoritenin bozulması
ıı. devşirme sisteminin bozulması
ııı. yeniçerilerin maaşlarını az bulması ( cevap ı, ıı, ııı olacakmış ben ı ve ıı yaptım)

yeniçeri maaşlarının bozulması ne alaka anlamadım:uhm:ya bu tarz sorulara gıcık oluyorum, en azından ı ve ıı doğru deyip tutturdum ııı yüzünden gitti doğrum hiç değilse yarım puan verselerkaydirigubbakcemile3

2) Anadolu Selçuklular zamanında yapılan külliyeler için kamu yararına yapılıp işletilmiştir diyebilir miyiz?

pikocumm benım hosgeldın tatlımmopuyorumnanaktan

nasıl gectı bakalım konya gezın
ne yazııkı yarım puan vermıyolar canıkommkaydirigubbakcemile3

pikocumm benım hosgeldın tatlımmopuyorumnanaktan

nasıl gectı bakalım konya gezın
ne yazııkı yarım puan vermıyolar canıkommkaydirigubbakcemile3

fena değildi pek çalışamadım sadece yolda biraz anayasa okudum çoğunluk uyudum:kedi:sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar?hafta sonu türkiye geneli var girecekmisin?
2 güncük yoktum ama sanki 1 ay çalışmaya ara verdim gibi hissediyorumsırnaşık şey

şimdi yeşil çay içiyorum sonra geometri ve türkçe çalışıcambayanssulusmilebugün denemede paragraf sorularından 5 yanlışım çıktı da :kedi:çalışayım bari bi zahmetsempatiksalakcinni

sen nelere bakıcaksın bugün?

ınsan 1gun bıle calısmasa kopuyor hemen.ama 1gün sonra da moda gırebılıyır tabı ısteğince.

bu hafta turkuye genelı sınavı var ama aynı sınvdanmı bahsedıyoruzz bılmıyorum cnm

ben 11de basladım calsımaya ölçmeden konu calsıyorum bı konudaha bıttı sorularını çözcem sımdı.sonra mat mutlak deger bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…