2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım burdaymışşolumunekankayizsmile
hiç sorma daha dersimin başına geçemedim, başım öyle ağrıyor ki yattım ama uyuyamadım, şimdi bi kızlar napıyo bakayım dedim. geometri bakıcam:sinifsinif:sonra da türkçeye bakarım. bizim dershane ihtiyaç yayınlarının paket deneme sınavını yapıyor her hafta ama optik form doldurmuyoruz.kaç puan aldığımı bilemiyorum.

bende sonunda tarih dışında bir derse çalıştım oda matematik oldu.denklem çözme bitti problemlere geçicem

fıstıklar napıyosunz pıkocum baslayabıldnmı caslımaya

kızlar bende ölçmeden bır konu calıstım64 soru çözdm mutlak degerden vıdeo izledım smdı bıraz turkceden paragraf çözcem

bugün tarihten genelgeleri işledik 80 soru çözdüm özetini çıkardım yarısını devam edicem.birazda akşam coğrafya madenler ve ulaşımı tekrar edicem

ııı.öncül özellikle esnafla yeniçerileri karşı karşıya getirmiştir.maaş görünürde düşmemesine ragmen akçenin değerinin düşürülmesi yeniçerileri farklı işler yapmaya sevketmiştir.ve osmanlının merkez ordusunun savas gücü kırılmıştır.
külliyeler içinde aşevi;cami, medrese ve kimisinde şifahane barındırdıgı için kamu yararına diyebiliriz..

evet kızlar ben geldimsempatiksalakcinni
nasılsınız?nasıl gidiyor çalışmalar..okulda hiç soru çözemedim yogun bir gündü..şimdi biraz dinlenip çalışçam..soru çözmeye devam edicem..
görüşürüz az sonra

gülşahcım ben de sen grımıısndr dıe gırdm saate baktım gülsahcım gelmıstrrr dedım yoruldn mu fıstık

smdı kocacıgın sana yemegını hazırlar

kızlar benim moralim acaip bozuk anlatamam yani..
bu kız koca çocuk gibi gün içinde çok çok az uyuyor bende çalışamıyorum
ben ne halt edeceğim ya
çalışamyorum kızlar..ya çok geç yatacağım ve mecburen çok erken kalkacağım..
bana akıl verin nasıl program yapayım.
sabah çok erken uyanıyor

canım benim yollarımı gözlermiş kıyamam:kedi:
valla dünden bişeyler vardı;bende eşime bir çorba yapsak dedim
tamam sen söyle ben yapayım diyordukaydirigubbakcemile3
yeter ki atanayım diye elinden geleni yapıyor kıyamam kocacıgıma
günün nasıldı basakçım;neler çalıştın bakalım??

ohcanımadeysin canım çok zor bebekle çalışmak;kıyamam sana...o uyudukça çalışacaksın artık;eşin kaçta geliyor;o geldiginde onun ilgilnmesi lazım

benim kızımda gün içinde 10 dakika uyumaz gece 8 de uyurdu.erken uyuyorsa iyi.kaç aylık bizim burda oyun grupları falan oluyor yaşlara göre .bazı kreşler saatle bakıyor.

merhaba kızlar
pikolata hoşgeldin canım
canımadeysin akşam kaçta uyuyor kızın erken yatarsa akşam onu uyutur uyutmaz çalışsan
bende hiç çalışamıyorum bu arada aslında benimde moralim bozuk
neredeyse hergün misafir geliyor
sabah bir arkadaşım geldi 1.30 da kalktı tam çalışayım dedim 15 dak sonra başka bir arkadaşım geldi 4 buçukta kalktı
yarın arkadaşlar toplanmış benide çağırdılar
ertesi gün üni.den arkadaşlar bana gelecek
çok seviyorum arkadaşlarımı ama çalışamıyorum ya naapsam bilmiyorum
ancak gece çalışabiliyorum offffffffffffff

ne guzel tatlım eşin anlayıslıymıs.
ay ben de ne yemege elımı sürüyorum ne bulasıga ne temızlıge sagolsun annem meyve suyuma kadar herseyımı getırıyorhihoyyyt

ne calıstımmmmCADIARZU 11gıbı basladım.ölçmeden ihtıyactan ''ölçmede hata kaynakları ve ölçme aracında bulunması gereken özllklerı '' calıstım 63 soru çözdm. birazdan yargının kıtabından calıscam o konuya.

sonra ekol hocdan mutlak deger vıdeosu izledım soruları deftere gecırdm

turkceden 21 paragraf sorusu 16da cümle bılgısısorusu çözdm.

matematıktende 40 mutlak deger sorusu çözdm.mutlak deger çözmeye devam edıyorum.
hihoyyytkaydirigubbakcemile2sositososito
tabı yemek falan yedım annem komsuya cıkmıstı kahve ıcmeye:içelim: falan da cıktım oyle işte aksam oldu.

birazdaha mat çözer ölçmeye devam ederım tatlım

senın günün nasıl gectı zannedersem yorulmussn :1hug:

cnm benım nasılsn ama arada arkadaslarımıza hayır demesını bılmelıyız demı tatlımm

fatosbrn bende kaçıyorum milletten çalışıyim diye birde geç kalmışsın falan diye moralim bozuyorlar.iyice hırs yaptımaklinialirimsmile
Hedefim 92 ve üstü

valla arkadaslar dn bende aynı sıkıntımı yazmıştım;ne birine gidersem;ne biri geldiginde içim rahat olmuyor.o kadar söylememe ragmen dün yine bi arkadas niye hiç çıkmıyorsunuz dedi;anlatamıyorum yaaa..bende isterim bana gelsinler;ben gideyim..ama olmuyor işte..
yarın birgün sonava girdiğimde kimse yardım edemicek ama bana..bazen okul çıkışı direkt eve gelmiyorum;esnaf arkadaslara takılıp sohbet ediyorum böylece ihtiyacımı gideriyorum;birde eşimle yürüyüşe çıkıp geri geliyorum..her gün her gün bi yerlere gidecek degilim demi ama??
basak haklı;ders çalıştıgımızı iyice vurgulamalıyız..çünkü gerçekten az kaldı..gittiğim yerde uzun uzun oturmucam..bana vakit kalmalı mutlaka..mesela dün tüm gün çok iyiydi;erkenden yattım mı programlı oldum mu daha enerjik oluyorum..

berry hedefin ne güzel;inşallah olur canım..siz ilk oturuma giriyosunuz sadece demi.?
başakçım program yapmıştım dün soru bankalarının üzerine;türkçe çözcem önce;ardından biraz cografya ve vatandaşlık..bugün eğitim çözmeyi düşünmüyorum..

evet tek oturum Allahtan.zor iş gülşah bencede söylenmeli bu çünkü neredeyse 4 ay kaldı ve biraz çalışmayı bırakınca olmuyor.

berry başak gülşah sağolun canlarım
çok haklısınız ama herkez ders çalıştığımı biliyor
bide karşı komşum var kızı arkadaşım çok iyi anlaşıyoruz
öğlen oğlanı okula gönderiyorum o geliyor bazende beni çağırıyor
ders çalıştığımı ne kadar önem verdiğimi biliyor
günde 2 -3 saat oturuyoruz bişey olmaz diyor belki ama benim aslında en verimli saatim oğlum okulda evde kimse yok
sabah iş güç akşam oğlum eşim geliyor yemek yap ye derken geceye kalıyorum
bişey diyemiyorum gelme desem bozulur çokda seviyorum
uzaktakilere bazen müsait değilim diyorum ama ona hiçbişey diyemiyorum
zaten evde olup olmadığımı müsait olup olmadığımı biliyor
berry canım hedefin çok güzel benimde mühendis olarak atanmam için aşağı yukarı okadar almam lazım
ama bu gidişle imkansızmafoldumben

bery gülsu saolun kızlar annemin kontrolu vardı dr.a gittik şimdi geldik ben artık ders falan çalışmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…