- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.101
kızlar toplanmış bakıyorum..ececik hpşgeldin..nasılsın??canın sıkkın gibi..
başakçım çözdüm 100 soru karışık türkçe(parafraf,cümlde anlam,yazım,anlatım bozk.karışık)
şimdi biraz takılayım dizi baslasın;matematik alcam elime:)
eşim erken geliyor canım ama kızın dikkati çok az dağınık oluyor..hemen beni aramaya başlıyor..salona gelip kapıya vuruyor.ohcanımadeysin canım çok zor bebekle çalışmak;kıyamam sana...o uyudukça çalışacaksın artık;eşin kaçta geliyor;o geldiginde onun ilgilnmesi lazım
canım 11 aylık..konuşmak istiyor durmadan konuşuyor gevezenin teki..benim kızımda gün içinde 10 dakika uyumaz gece 8 de uyurdu.erken uyuyorsa iyi.kaç aylık bizim burda oyun grupları falan oluyor yaşlara göre .bazı kreşler saatle bakıyor.
aynen benimde hedefim 92 ve üstü..sen nereye girmeye çalışıyorsun canım..bide ingilizceden 60ta 45 doğru yapmak hedefimfatosbrn bende kaçıyorum milletten çalışıyim diye birde geç kalmışsın falan diye moralim bozuyorlar.iyice hırs yaptımaklinialirimsmile
Hedefim 92 ve üstü
fatoşcum benimde çevremdekiler öyle..aman bişey olmaz diyorlar..berry başak gülşah sağolun canlarım
çok haklısınız ama herkez ders çalıştığımı biliyor
bide karşı komşum var kızı arkadaşım çok iyi anlaşıyoruz
öğlen oğlanı okula gönderiyorum o geliyor bazende beni çağırıyor
ders çalıştığımı ne kadar önem verdiğimi biliyor
günde 2 -3 saat oturuyoruz bişey olmaz diyor belki ama benim aslında en verimli saatim oğlum okulda evde kimse yok
sabah iş güç akşam oğlum eşim geliyor yemek yap ye derken geceye kalıyorum
bişey diyemiyorum gelme desem bozulur çokda seviyorum
uzaktakilere bazen müsait değilim diyorum ama ona hiçbişey diyemiyorum
zaten evde olup olmadığımı müsait olup olmadığımı biliyor
berry canım hedefin çok güzel benimde mühendis olarak atanmam için aşağı yukarı okadar almam lazım
ama bu gidişle imkansızmafoldumben
geçmiş olsun canım..sen çok sıkı çalışıyorsun hakkını veriyorsun bunalmışsındır..bery gülsu saolun kızlar annemin kontrolu vardı dr.a gittik şimdi geldik ben artık ders falan çalışmak istemiyorum
kızlar toplanmış bakıyorum..ececik hpşgeldin..nasılsın??canın sıkkın gibi..
başakçım çözdüm 100 soru karışık türkçe(parafraf,cümlde anlam,yazım,anlatım bozk.karışık)
şimdi biraz takılayım dizi baslasın;matematik alcam elime:)
biraz canım sıkkın kızlar sürekli ağlamak istiyorum bugün,annemin tahlilini yaptırcam en kısa zamanda inşlh güzel çıkar yoksa ben hayata küsüyorum hemen gizli gizli ağladım geldim balkonda geometri çalışıyorum bende
merhaba arkadaşlar yine kimse yok bende öğlene kadar 81 tarih sorusu çözdüm biraz konuyu okudum şimdide mattan 33 soru yaptım devam edecem kombinasyon permitasyonn bu konuyu hiç sevmiyorum
başağım fatoşş pikooo nerdesinizz ececikk ne olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?