2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar toplanmış bakıyorum..ececik hpşgeldin..nasılsın??canın sıkkın gibi..
başakçım çözdüm 100 soru karışık türkçe(parafraf,cümlde anlam,yazım,anlatım bozk.karışık)
şimdi biraz takılayım dizi baslasın;matematik alcam elime:)

aferınn sanaakaydirigubbakcemile5

ben de müzık actım bı yandan mutlak deger bakıyorum aslında kapatıp ölçmeye donmem lazım

ohcanımadeysin canım çok zor bebekle çalışmak;kıyamam sana...o uyudukça çalışacaksın artık;eşin kaçta geliyor;o geldiginde onun ilgilnmesi lazım
eşim erken geliyor canım ama kızın dikkati çok az dağınık oluyor..hemen beni aramaya başlıyor..salona gelip kapıya vuruyor.
hatta dün açmayınca yatak odasına gitmiş eşofmanımı alıp kokluyormuş eşim görmüş..iyice anacı tavuk oldu evde birlikte vakit geçire geçire

benim kızımda gün içinde 10 dakika uyumaz gece 8 de uyurdu.erken uyuyorsa iyi.kaç aylık bizim burda oyun grupları falan oluyor yaşlara göre .bazı kreşler saatle bakıyor.
canım 11 aylık..konuşmak istiyor durmadan konuşuyor gevezenin teki..
yürümeye çalışıyor
aşırı ilgi istediği bir dönemde şuan..
dişte çıkarıyor onunda nazı üstüne eklendi..

fatosbrn bende kaçıyorum milletten çalışıyim diye birde geç kalmışsın falan diye moralim bozuyorlar.iyice hırs yaptımaklinialirimsmile
Hedefim 92 ve üstü
aynen benimde hedefim 92 ve üstü..sen nereye girmeye çalışıyorsun canım..bide ingilizceden 60ta 45 doğru yapmak hedefim
fatoşcum benimde çevremdekiler öyle..aman bişey olmaz diyorlar..
mesela komşum buralı,akrabası çok var,çevresi çok geniş,benide her gittiği yere götürmek istiyor,bende bir iki gittim baktım olmayacak çalışıcam falan dedim..
geçende anneme demiş ben elimden geleni yaptım yalnızlık çekmesin yeni geldi diye ama pek istemiyor demiş.
artık devam ettirmemek ona kalmış demiş
aslında kadın iyilik yapmak istiyor anlıyorum ama oda beni anlamalı değilmi

bery gülsu saolun kızlar annemin kontrolu vardı dr.a gittik şimdi geldik ben artık ders falan çalışmak istemiyorum
geçmiş olsun canım..sen çok sıkı çalışıyorsun hakkını veriyorsun bunalmışsındır..
çabuk toparlarsın..

eferim sana gülşahcımolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar yine kimse yok bende öğlene kadar 81 tarih sorusu çözdüm biraz konuyu okudum şimdide mattan 33 soru yaptım devam edecem kombinasyon permitasyonn bu konuyu hiç sevmiyorum
başağım fatoşş pikooo nerdesinizz ececikk ne olduuu

bengüsucum çok saololumunekankayizsmilenasılsın çalışabiliyor musun?

gülşahcım çok teşekkür ederim tarih soruma verdiğin cevap için, bende senin gelmeni bekliyordumkaydirigubbakcemile3sanırsam sınava kadar tarih sorularımdan bıktırıcam senisırnaşık şey

başakcım ya ne güzel çalışıyosun, en sevmediğim konu mutlak değerdir:kedi:doğan hoca eklese de anlasak güzelce.

fotoscum malesef sınava hazırlanmayan hiç kimse bunun ne demek olduğunu anlamıyor. sanki bana 1 saat ayırsan ne kaybedersin akşama kadar çalışıyor musun, hiç mi ara vermiyorsun moduna giriyorlar. durum hiç de öyle değil. tamam akşama kadar da çalışmıyoruz ama başkasıyla vakit geçirince insanın kafası çok dağalıyor. bizim üst kat komşu hep çağarıyor artık çok gitmiyorum napim ya kırılıyor anlıyorum ama o da beni anlasın:mymeka:zor bir durum seni çok iyi anlıyorum.

ececim gevşemek yok tatlımklava:çabuk kafanda ne varsa toparlan ve ders başına marş marş:dance:

dalincim sana da çok geçmiş olsun:1hug:

biraz canım sıkkın kızlar sürekli ağlamak istiyorum bugün,annemin tahlilini yaptırcam en kısa zamanda inşlh güzel çıkar yoksa ben hayata küsüyorum hemen gizli gizli ağladım geldim balkonda geometri çalışıyorum bende

gülsucum burdaymış, nasılsın fıstığımolumunekankayizsmile

ben bugün pek çalışamadım sabah deneme sınavım vardı. gelincede 40 türkça, 20 matematik ve 22 geometri çözdüm.başım acayip ağrıyo dayanamayıp yatıcam:gitme:sabahta dershanem var

bugün denemede 17 matematik sorusu yaptım hepside doğruhihoyyythayatımda ilk defa 17 mat. yaptım ya inanamıyorumdelikafadulden
ben yatıyorum kızla hepinize iyi çalışmalar
bol sorulu günler :CüvCüv:

cnm ya inşallah güzel çıkar sonuçlarolumunekankayizsmile içinden gelince tutma kendini ağla açılırsın, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış:lepi:

ececik canımcım hemen moralini bozma inşallah hiç birşeyi yoktur annenin dur daha sonuçlar belli değil
inşallah sonuçları temiz çıkar
pikolata canımadeysin en güzeli öyle bende biraz kendimi çekmeliyim artık yoksa bu kadar çalışmayla olmayacak
canımadeysin canım ne diyim senin çalışman dahada zor benim oğlan büyük bide okula gidiyor biraz rahatım o konuda ama yaş itibariyle öğlen uyuması lazım inşallah bir çözüm bulursun
türkiyenin ekonomik coğ.çalışıyorum çok uzun bir konu

aşkolsun yaa hiç beni sormuyorsunmafoldumben
permütasyon olasılık çok eğlencelidir aslında canım ya...konuyu bi çalış eminim çok seveceksin..

gülsucum burdayım ben coğ. çalışıyorumopuyorumnanaktan
aynen benimde mattan en sevmediğim konu
canımadeysin inşallah banada çalışınca eğlenceli gelir pek sanmıyorum amakaydirigubbakcemile3

ben geldiiiiim
pikocum çalışıyorum gibi bugün matematik çalıştım ama
hep hesapta olmayan işler çıkıyor evle ilgili fazla yoğunluk veremiyorum derslere bütün gün dışardaydım

türkiyenin ekonomik coğrafyasına çalışdım ama hepsini biteiremedim az işi kaldı 80 tane falan da coğrafya sorusu çözdüm yetti benden bukadar

aaa herkess burda hilalcim sen nasılsın iyi misin yok ayoll ben bunu konuyu öncede sevmezdimm şimdidee baktımm gıcık konu sonra mı çalışsam ne yapsam
coğrafya çalışacam 2. konudayım dahaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…