2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bişi sorabilirmiyim sızlere. konularla ılgılı testlere nereden cözüyorsunuz.bende guvenderın kıtabı var ona bakıyorum konuların arkasındakı testlerı cozuyorum yeterlı olurmu ya..ımrendım valla sizlere ne guzel coktandır calısıyorsunuz herlade. ben daha yenı başlayabıldım herkes için hayırlısı olsun inş. herkes emegının karsılıgını alır yaaa

ben konuyu çalıştıktan sonra hemen arkasından soruları çözüyorum o kitapta...
elimde sorular çok ama şimdi konuyu halledeyim sonra sorulara dalayım diyorum.

gülsucum ekonomik coğ. çalışıyorum bayıldım çok uzun konu
berkesel bende konu sonu sorularını çözüyorum daha konuları bitirip soru bankalarına geçecem
ececik iyi geceler canım yat uyu kafanı topla biraz

ececik iyi yaptın biraz bakmanın bile faydası var bende sizden aldığım esinle vatandaşlık başladım okuyup yatıcam bugün büyük gün nede olsa vatandaşlık başladı:dilcikar:

gülsucum onemlı degıl benım de net kopuyor gıremedım

öff hala ölçme okuyorum konu karısık dıe 2 kıtaptan okuyorum

sözelciyiz net miydi arkadaşlar coğrafya konu anlatımı başka hangisi vardııı ekoldan başka

günaydın kızlar ben çok erkenciyim..
5 te kalktım..kaynım geldi o saatte..
bir daha da yatmadım..
inkılap tarihini tekrar ediyorum.
3. selimden 1. dünya savaşının sonuna kadar tekrar yaptım soru çözdüm..malum kız erken uyandı.
bir dahaki yatışına çalışmayı düşünüyorum artık.
inşallah olur..
eşimle anlaşma yaptık.ben erken kalkacağım eğer kızda erken uyanırsa kalkıp eşim bakacak..beni görmeden durursa çalışacağım..

bu tarihi kaçıncıya tekrar ediyorum ya..ama hep unuttuğum bir yerler oluyor..ne nankör dersmiş bu böyle..

günaydın arkadaşlar tarihten soru çözüyorum.. ama bazı sorularda sanki o konuyu hiç duymamış gibi oluyorum sinir oluyorum bidaha özet çıkarayım konular daha iyi yerleşsin barimafoldumben

günaydn kızlaropuyorumnanaktan bırazcık gec kalktım yenı uaynadım kahvaltu yapıcam sonra ölçmeden 3.konuya calıscam

mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyodum buraya şimdi yazdıklarınızı okuyunca özlemişim yazmayı
benim çalışmalar biraz aksadı bu aralar doğum yaklaştı işlerim oluyo tarih coğrafya bitti şimdi türkçe çalışıyorum tarih ve coğ danda tekrar yapıp soru çözüyorum bu hafta türkçe biterse geriye matematik ve anayasa kalıyo onlardaa artık doğumdan sonraya kalıyo inşallah çalışabilirim
hepimize kolay gelsin

elff RABBıM sanada bebişinede sağlık versin! nekadar zor ve güzel bişey yapıyosun hamileliğinin son demlerinde bile ders çalışıyosun Maşallah!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…