2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

öfff sıkıldım ölçmeden barı mat calısayım mat oran orantı izlıyım barı dogan hocadan ama once bıraz müzık dınlıyımsositososito

daliiiin nasılsın canım iyileştinmi..

daha da kötüye gidiyorum dr a gittim ilaç verdi antibiyotik alerji hapımı değiştirdi offf çok kötüyüm söylemesi ayıp dana gibi uyuyorum ben ilaçlardan :sinifsinif: dün tarih dersini zor dinledim vallah
ben ama uzaktan eğitim videolarını açıp dinliyorum uzansam bile iki üç kelime kalsın aklımda diye
transta gibiyim vallah
yöntem çalışayım diye kalktım ama nefes alamıyorum öksürmekten hırıltıdan konsantre olamıyorum offssss:çok üzgünüm:

dalincım önce saglık dıkkat et kedıne bol bol c vitamını al

kızlar ben de ölçme okurken sıkıldım 16 soruuluk mutlak deger testı çözdm 10 da paragraf çözdm smdı de dogan hocadan orantının 1.vıdeosunu izlicem 44 dakıkalıkms tabı ben onu 1bucuk saatte izlerım yazıyırum ya

herkes nerelre kaybolmus

ayy baslamısken 2 videoyu yu da izleyıvereyım dedım 2sını de bıtrdım kaydirigubbakcemile2

smdı bıraz paragraf sorularım var onları bıtreyım sonra bıraz ölçmeden eskı konudan soru çözerım sonrada aksam dizim baslayıncaya kadar ihtıyac mat kıtabından orantıya calısp sorularına kadar gelmem lazım kı dızı ızlerken o soruları çözeyım

ama smdı bıraz ara vereyım müzik acayım barı kızlar nerdesınız yaaa:gitme:

kızlar nabersinizzemuszemus
sabah 9.50 den beri dershanedeyim ve yeni geldim. ilginç ama çok enerjiğim şuandelikafaduldenönceden dayak yemiş gibi olurdum ya.
hemen ders başı yapıcam gelir gelmez size bakayım dedim.
matematikten köklü ifadelere bakayım diyorum, sonrasında ne yaparım bilmiyorum:)

bu arada bugün hocamız 1982 anayasasını dağıttı. küçük cep kitabı şeklinde, sorular cümle dahi değişmeden buradan geliyor dedi, toplam 7 soru çıkıyormuş. biraz inceledim çok beğendim. kesinlikle almanızı tavsiye ederim.bizimkinin arkasında fiyatı 2 tl yazıyor, pahalı bir şey de değil.
hepinizi kooocaman öptümopuyorumnanaktan

istatistik ve muhasebe çalıştım ayyy fenalık geldi bugün yeter.şimdi matematik sayı problemlerine çalışıcam

kızlar nette fazla takılmama kararı aldımkaydirigubbakcemile3hemen ders başı yapıyorum.
uyuşan varsa çabuk ders başı yapsın:mymeka:

hoşgeldin pikocum bende nerelerde diyodum:))) o dediğini nerden alıcazz

aaa senin geldiğini görmemişim, gözükmüyor ben de ya, acaba niye.
kırtasiyelerde satılıyormuş, çok beğendim. hem fiyatı uygun hem de bizim çalıştığımız kaynaklarda oradan kaynak alarak yazılıyor. :lepi:bir de hocamız ödev verdi haftaya kadar yasama konusuna kadar okuyun gelin dedi.3 haftada bitirecekmişiz.:sm_cool:

selam bende sabah dersanede tekrar coğrafya dersine girdim.halil ışık hocamızın yargı yayınlarından coğrafya soru bankası çıkmış çok beğenilmiş kendi yayınım diye reklam sanmayın dedi. onu alın dedi.aldım 100 soru çözdüm.tarihtende lys hazırlık Sınavın soru bankasını aldım başlıcam çözmeye.akşam ve vatandaşlığa başladım.:mymeka:

Son düzenleme:
kızlar nette fazla takılmama kararı aldımkaydirigubbakcemile3hemen ders başı yapıyorum.
uyuşan varsa çabuk ders başı yapsın:mymeka:

pıkocum masallah ne kadar enerjıksın tütütü nazar degmesın

ben de oran orantıdan soru çözdm 15 tane.ölçme calsımaya devam edeyım artık

sayı problemlerini ve doğal sayılar (ilk konuları) netten dinledim akşam onlarla ilgili soru çözücem şşimdi tarihe başlıyorum.

kızlar ben matematikten köklü ifadelere baktım, spor yapıp duşa giricem. yemek yiyip derse devamzemuszemus

kızlar ben de ölçmeden eskı konudan soru çözdm bu bıttı ihtıyactan orantıyı calsmam lazım dızım baslayıncaya kadar dızı baslayınca sorularını çözerım

gülsahcım nerdesın
gülsucum sen de yoksun

dalıncım pıkocum fatosbrn nasılsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…