- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.161
hepiniz burdasınız ben geldim..eve gel yemek yap;banyo yap;anca bu saat oldu..
keyfim yok pek kızlar;bu ücretlilik işi;eşitsizlikler beni çok üzüyor..okulda sosyalcimiz müdür yardımcısı oldu vekil..şimdi müdür yardımcısı atamaları var;benim martta işten çıkma olasılıgım çok yüksek..
gerçi aynı okulda bu yılda çalışmam mucizeydi zaten ama..
baskalarıyla aynı şartlarda olmamak;sınıfımı diledigim gibi süsleyememek;işimin devamının bir kişinin agzından çıkacak iki çift lafa baslı olması beni çokkk yıpratıyor..
okulumu çok seviyor;işimi iyi yapyıyorum..ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum..geldigimden beri aglıyorum sinirimden...
hepiniz burdasınız ben geldim..eve gel yemek yap;banyo yap;anca bu saat oldu..
keyfim yok pek kızlar;bu ücretlilik işi;eşitsizlikler beni çok üzüyor..okulda sosyalcimiz müdür yardımcısı oldu vekil..şimdi müdür yardımcısı atamaları var;benim martta işten çıkma olasılıgım çok yüksek..
gerçi aynı okulda bu yılda çalışmam mucizeydi zaten ama..
baskalarıyla aynı şartlarda olmamak;sınıfımı diledigim gibi süsleyememek;işimin devamının bir kişinin agzından çıkacak iki çift lafa baslı olması beni çokkk yıpratıyor..
okulumu çok seviyor;işimi iyi yapyıyorum..ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum..geldigimden beri aglıyorum sinirimden...
kimse bana hal hatır sormuyor nedendi:bbo:rkendi kendime konuşuyor gibi oluyorummirmirmirmir
kızlar sınav tarihi nezmn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?