2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hepiniz burdasınız ben geldim..eve gel yemek yap;banyo yap;anca bu saat oldu..
keyfim yok pek kızlar;bu ücretlilik işi;eşitsizlikler beni çok üzüyor..okulda sosyalcimiz müdür yardımcısı oldu vekil..şimdi müdür yardımcısı atamaları var;benim martta işten çıkma olasılıgım çok yüksek..
gerçi aynı okulda bu yılda çalışmam mucizeydi zaten ama..
baskalarıyla aynı şartlarda olmamak;sınıfımı diledigim gibi süsleyememek;işimin devamının bir kişinin agzından çıkacak iki çift lafa baslı olması beni çokkk yıpratıyor..
okulumu çok seviyor;işimi iyi yapyıyorum..ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum..geldigimden beri aglıyorum sinirimden...

canım benim haklısın ama bundan kurtulmanın yolu malesef kpss den geçiyor seneye inşllah hepimiz atanırız da garanti bir işimiz olur:Saruboceq:

bende evdeyim en azından eve tıkılı değilsiniz mezun olalı çok oldu çeşitli işlerde çalıştımözel sektör çok kötü özellikle çocuğu olana

tatlım benım kıyamam ben sana:1hug:
evet insan bu egıtım düzenını sorgulayınca çıkmaza gırıyor o kdar emek verıp kazanıyorz okuyoruz mezun oluyorz ortada bişey yok. işe yaramaz hissine kapılmamamıza neden oluyorlar.çunku ben kendımı işe yaramz hıssedıyordum..ben ücretlıye de buyuzden basvurmustum en azından bişeyler yapayım dıe

ama zaten bız ücretlı öğretmenlık yaparak kendı önumuzu kapatıyoruz ama baska çıkar yol bırakmıyorlarkı

canım benım hayırlısı olsun cıkarılırsan da cok üzülme kenndını yıpratma zaten surda kac aycık daha caslıcaktın

seneye bu zamanlar kendı sınıfını rahat rahat süslersın.senı yollucaz bu sene fıstıkkaydirigubbakcemile5

ne güzel herkes burdaboshayallersmile
başakcım benimde dizim var ama izlemem belki, ya da izlerken soru çözerimkaydirigubbakcemile3

ececim ne güzel soru çözmüşsün türkçeden, ben de bakıcam ama bugün türkçe çalışasım gelmedi:sinifsinif:

gülşahcım sabret, inşallah kadrolu öğretmen olucaksın:lepi:sıkıntı çekmeden feraha erilmiyor.eminim emeğinin karşılığını alıcaksın, Allah emeklerini karşılıksız bırakmaz.

sporum bitti kızlar:lepi:

sagolun arkadaslar;neticede gerçekten üzülmenin anlamı yok şuanda..olacagı varsa olcak;önüne geçemem ki..eşim iyi olur diyor;kalan zamanda iyice ders çalışırsın;zatn .çok yoruluyosun diyor..
sizde baya çalışmışsınız..herkes iyi demi??
bende uykuyla bogusuyorum..sanırım azcık uyucam..direneyim dedim ama gözlerim kapanıyor..sonra biraz türkçe ve cografya-anayasa soruları çözeyim..

merhaba herkess burdaymıışş bende bugün çok az coğrafya çalışabildim birazdan başlıycam
ne güzel çalışmışş herkes....

kızlar dersim bitti benim nasılsınız kızlar allaha şükür biraz daha iyiyim sanki
berry kuzum sen nasılsın
başak tatlım eh işte şuan hafif daha iyiyim gibi cnm

iyiyim dalincim tarih çözüyorum aslında dersleri günlere böldüm bugün coğrafya günü ama 160 soru çözünce bunaldım tarih çözüyorum işlediğimiz konularısempatiksalakcinni

merhaba kızlar;dalin,bery nasılsınız?
bende uykumu açtım ve 120 anayasa çözdüm;bazılarını bakarak yaptım çünkü hiç bir fikrim yoktu;karine;butlan kendimi bir an avukat gibi hissettim-tatlicadiarzu-
şimdi başakıma söz verdigim gibi türkçe çözücem mecburen ve bi 100 kadar cografya daha çözer size bakar gider yatarım artıkaklinialirimsmile
inşallah buluşuurz buralarda..

merhaba kızlar
gülşahcım herşeyde bir hayır vardır üzme kendini hem daha iyi bile olur bütün gün ders çalışırsın
daha yeni başlıyorum çalışmaya dünden yarım kalan coğrafyamı bitireyim bari
başakcım iyiyim canım sen nasılsın
gülsu ececcik berry pikolata gülşah dalin sizler nasılsınız kızlar
canımadeysin gözükmüyor benmi görmedim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…