2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam fatosh umarım bu sene mühendislerede kadro açılır ...
Tarihten biraz daha çözüp dinlenicem vatandaşlık okucam.şimdilik bye

kızlarr nasılsınız..
ece,gülsu,gülşah,dalin,başak,berry,fatoş,pikolata,bengisu...unuttuğum varsa affedin...
suus ta görünmüyor ne zanmandır.
özge dilek elif pek uğramıyorlar
neyse ben bugün sabah erken kalktım ve öğlene kadar çalıştığımla kaldım.
kaynım geldi diye yemekleri döşüyorumda..mutfaktan çıkmadım..
çocuk zaten yurtdışında öğrenci..
gelmişken ev yemeği yesin biraz...
bakıyorum güzel çalışmışsınız..
saat 10 olmak üzere..ben kalkayım çözebildiğim kadar çözeyim..
hepinizi öpüyorum...

iyi deilimm fatoşş coğrafyadan çok yanlış yapıyorum 73 tane soru yaptım çok yanlışım çıkıyor ne olacak nasıl azaltacam çok mu çalışmam lazım konuyuuu :tomato:

ohcanimadeysin hoşgeldin;baya yorulmuşsundur yemek yapmaktan..
fatoşçum sende iyisindir umarım..
ben bugünlük bu kadar çalışıyorum.malum yarın erken kalkçam...türkçe çözüp yatıyorum..yarın okulda çözmeye çalışçam..hepinizi öpüyorum
bu arada yarın çıkışta okulumuzdan eski bi arkadasım davet etti;çıkışta oraya gitçez..gecikirsem merak etmein diye söylüyorum..
iyi geceler...verimli;bilinçli çalışmalar:)))

gülşahcım iyi geceler
gülsu bol bol tekrar edersek aşabiliriz sanırım bendede oluyor ama benim çoğunlukla aradan bir kaç hafta geçmesiyle unutmam daha büyük problem oluyor
canını sıkma ben takmıyorum çünki sürekli tekrarla iyice yerleştirecem inancım var yanesositosositosositososito

bu arada çok şükür ekonomik coğrafyayı bitirdim
hiç bu kadar sıkılmamıştım bir konudan biraz ara verip sorularını çözecem

kızlar bugün hiç birinizin halini hatrını soramadım, nolur kusura bakmayınolumunekankayizsmileneredeyse akşama kadar dershanedeydim gelince köklü ifadelere çalışıp 75 soru çözdüm.şimdi yatıyorum ya ben de acayip bir baş ağrısı oluştu:gitme:kaç gündür ara ara alnım ağrıyo, hiç olmazdı böyle. neden anlamadım, umarım bir an önce geçer.

hepinize iyi geceler fıstıklarımopuyorumnanaktanyarın gene sabahtan dershanem var.

fatoşcum saolasın iyiyim bugün,hilalcim tşk ederim iyyim bugün baya yorulmuşsundur yemek falan,pikocum geçmiş olsun canım dikkaat et kendine,bende akşamdan beri geometriden 20,coğrafyadan 30 soru çözdüm türkiyede sıcaklığı etkileyen fak.ve izoterm haritalarına baktım yenidenkaydirigubbakcemile2

kızlarrr ben dizimı ızledım izlerken bıraz orantı çözdm 10da bıtttı ama o saatten berı nette takılıyorum pöfffffffff uykumda geldı ama uyumıcam

bende 40 tane tarih sorusu yaptım birde 31 tane permütasyon kombinasyon
fatoş daha ikinci konudayım çok çalışmam lazımm çokkk saoll gülşah tatlış çözüm belli galiba çok çalışmalıyımm mafoldumben
ececik matı da bitirdin mi senin tüm dersler bitti ne güzel
başağım nerdesin kuzuşumm hiç göremedim senii...
gidiyorum arkadaşlar biraz daha mat çalışıyım...

ara vermiştim gittim mutfak dolaplarını sildim(yarın öğlen misafirim varda)
üstüne bide börek yaptım yoruldum ama kafam dağıldıhihoyyythihoyyyt
şimdi ekonomik coğ. sorularını çözecemkafamçokkarıştı
ececik süpersin canım:lepi:
gülsucum iyi çalışmalaropuyorumnanaktan
pikolata iyi geceler canım
başak yarın erken kalkmayacaksan uyuma ne güzel çalışıyoruz şurdaopuyorumnanaktan
gece gece iş yapınca enteresandır canlandım
bundan sonra geceleri işemi versem kendimi nekaydirigubbakcemile3

ay eğitimden glişimle ilgili tüm konuların testini çözdüm 200 soru falan sonra tarih tekrar ettim inkılabı falan baya yoruldu beynim

günaydın kızlar yok gülsu bitirmedim matematikten 2 konum kaldı,diğerleride bitti sayılmaz daha,fatoşcum süperrsin valla birde gece gece börek yapmışş maşallah canımakannehirbende gece 2 de yattım tarih baktım biraz sabahta 7 de kalktım 20 matematik çözdüm sonra uyumuşum

günaydın kızlar
ben cuma günü eğitim denemesine girmeye karar verdim ihtiyaç kullanıyomuş bi derane ona gircem izin alabilirsem işten
o yüzden eğitim çalışıyorum bu hafta sadece ama gelen giden çok oluyo ya odaya çok verimli olmuyo çalışmalarım program geliştirmeyi bitirip ölçmeye bakıcaktım birada anca birini bitirebilem inş
sabahtan beri 100 soru çözebildim 21 tane yanlışım çıktı şu eğitimi bitirip soru çözmüne geçsem coğrafyayla tarihe ağırlık vericem ama bitemedi bir türlü
siz ne güzel çalışıyosunuz böyle devam imreniyorum size
görüşmek üzere ..............

günaydın arkadaşlar dün tarihten bol bol soru çözdüm baktım hangi antlaşma hangi savaştan sonraydı karıştırıyorum kendimce bir kronoloji yaptım şimdi daha rahat soru çözüyorum....

gunaydın tatlım ay ben de egıtıme agırlık verdım sonra tarıhe cografyaya baslıcam. programı bıtrdnmı o cok baba bı ders gıbı gelıyor bana ben de yontemı bıtrdım ölmeye basladım 2 3 gundr ölçme okuyorum karısık dıe önce ihtıyactan okuyorum sonra yargıdan

ölçmeden sonra programa geccem.iyi calsımalar canm

günaydın canlarımm ben daha yenı kalktım hasta oldum da bıraz karnım agrıyor ya da erken kalkmamak ıcın bı bahane olabılırkaydirigubbakcemile3

hemen kahvaltıya gıdıyorum gelınce ölçmeden kaldgım yerden devam edıcem

valla erken kalkan arkadsları tebrık edıyorum hem gec yatıp hem nasıl bukadar erkken kalkablıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…