2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkdaşlarıımm bende yeni kalktım sütümü içiyorum yine coğrafya çalışacam başağım sen ne yaptın başladın mı bebiş ikimiz varız sadece fatoş ece napıyosunuz ne çalışıyosunuz ama fotoşun misafiri gelecekti piko sen ne yapıyosun ...

günaydın arkadaşlar dün tarihten bol bol soru çözdüm baktım hangi antlaşma hangi savaştan sonraydı karıştırıyorum kendimce bir kronoloji yaptım şimdi daha rahat soru çözüyorum....

o kronoloji işini bende yapmalıyım en kısa zamanda..
çok karıştırıyorumm.

kıslar mrb türkçe çalışmaya deam ediyorum ama çok sıkılıyorum zamanımı çok alıyo neden öyle anlamadım
o ilk konulara çalıştınızmı sadece sorumu çözdünüz ben çalışıyorum içime sinmiyor ama çok uzun tutmuş ihtiyaç konu anlatımını bitmek bilmiyor sıkılıyorum sonrada soru çözesim gidiyo
bide kıslar bişey sorcam anayasaya ben daha hiç başlamadım yaklaşık nekadar sürüyo bitirmek zormu

kızlar calsıyormusunuz bende ihtıyactan ölçmeden test hazırlama surecı ve egıtımde kullanılan ölçme araclarını calsıtım 62 tane soru vardı onu da çözdm43 tane de cıkmıs soru var onu çözcem daha sonra aynı konuyu yargıdan okucam

sonra o konuyla ılgılı 3 kıtaptan falan da soru çözuyorum.

elifcim ben turkceden calsıtım ılk konulara

ewet canım yaa program geliştirmede çok zor içim bayıldı yöntem tekniklerin ardından buna çalışmak çok zor oldu ikisid ağır ama az kaldı biticek inş ölçmeyle rehberlik kalıyo ölçmeyide bitirrisem eğitimi bitirmiş sayıcam kendimi inş soru çözümüne geçicem rehberliği soru çözerek çalışmış olurum heralde
ama tarih ve çcoğrafyam nerdeyse sıfır bakalım hayırlısı siz ne güzel türkçede çalışıyosunuz ben türkçe ve mat ı soru çözerek çalışcam artık tarih çalışırım sıkılnca iki türkçe yada mat çözerim mesela öyle düşünüyorum ama zaman iyicedaraldı
tarihe kronoloji yapmak iyi fikir bende yapsam iyi olur
bide kısaltmalarıno lduğu bi site vermişsiniz onu buldum odabayaa işe yarııcak gbi ben bi bakmaya başlasam
herkese iyi çalışmalar .............

canım benımd cografya tarıh sıfır ama su egıtımlerı bıtrmek istıyorum önce.cunku egıtım bılımlerı bızım ıcın cok onemlı artık eskısı kadarda kolay olmuyor.

ben bı bıtrsem ölçmeye geccem ama konu bıtınce ben olabıldgnce soru çözuyorum oturması için

kızlar nerelrdesınz

bend e ölçmeden dıger konuyu bıtrdm 105 de soru çözdm bıraz mat çözup yargıdan aynı konuyu calısmayı düşünuyorum

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var çünkü daha hiç çalışmadım ve bende aşırı sınav korkusu var çalışmaya başlıyacagım ama zaman yetmiyecek konuları yetiştiremiyecegm gibi kendimi korkutuyorum aslında dershaneye de gidiyorum ama hafta da bir gün bütün dersler üst üste ve tarih hariç diger hocalarda iş yok ve benim mat. temelim iyi degil bildiginiz gibi tarihide tekrar etmediginde hiç bir anlamı yok sizler konuları bitirmişsiniz bile ben daha konu çalışmaya başlıyacagım buarada yeni evliyim misafirim de eksik olmuyo sizce bahaneler mi üretiyorum başarabilirmiyim lütfen kızlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

asilya hoşgeldin panik yapma biraz geç kalmış olabilirsin ama yetişemeyecğin anlamına gelmiyor.önümüzde kaç ay var güzel bir programla üstesinden gelirsin bence hiç telaş yapma ozaman daha kötü olur.artık bundan sonra zamanını iyi kullan bölüm neydi canım

canlarım kimsecikler yok nerelerdesiniz ssabah erken kalktım yürüyüş , kahvaltı , gazete fln derken biraz zaman geçti oturdum dersin başına matematikten ve türkçeden sorular çözdüm ama kaç tane olmuştur bilmiyorum.şimdi türkçeden dilbilgisi çalışıcam.
aslında şimdi dershanede olmam gerekirdi ama neyazııkki banyoda termosifn kazan patladı sürekli su akıyor elimde kovalar sürekli değiştirmek zorundayım anlayacağınz eve tıkılmış durumdayım

yetiştirebilirmiyim yetiştiremezmiyim geçmi kaldım diye düşünmek yerine hemen başlamalısın ders çalışmaya bence elinden geleni yap misafirde gelse unutsanda hiç pes etme en azından elimden geleni yaptım dersin

söylemeyi unuttum dün coğrafyadan 180 tarihten 60 soru çözdüm.daha tarihn 1/4 i bitti.bugün matematik günüm bol bol sorular beni bekler

o kadar bahaneden sonra sonunda ne yaptığını da yazmışsın :lepi:

mesleğin ne bilmiyorum ama inan başarırsın

başaranların senden tek fazlası sınav korkusu olmaması
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…