- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.201
iyiyim canım sağol kusura bakma geç oldu netten deneme çözüyodum da opuyorumnanaktanmavlıcım nasılsn
günaydın arkadaşlar dün tarihten bol bol soru çözdüm baktım hangi antlaşma hangi savaştan sonraydı karıştırıyorum kendimce bir kronoloji yaptım şimdi daha rahat soru çözüyorum....
gunaydın tatlım ay ben de egıtıme agırlık verdım sonra tarıhe cografyaya baslıcam. programı bıtrdnmı o cok baba bı ders gıbı gelıyor bana ben de yontemı bıtrdım ölmeye basladım 2 3 gundr ölçme okuyorum karısık dıe önce ihtıyactan okuyorum sonra yargıdan
ölçmeden sonra programa geccem.iyi calsımalar canm
ewet canım yaa program geliştirmede çok zor içim bayıldı yöntem tekniklerin ardından buna çalışmak çok zor oldu ikisid ağır ama az kaldı biticek inş ölçmeyle rehberlik kalıyo ölçmeyide bitirrisem eğitimi bitirmiş sayıcam kendimi inş soru çözümüne geçicem rehberliği soru çözerek çalışmış olurum heralde
ama tarih ve çcoğrafyam nerdeyse sıfır bakalım hayırlısı siz ne güzel türkçede çalışıyosunuz ben türkçe ve mat ı soru çözerek çalışcam artık tarih çalışırım sıkılnca iki türkçe yada mat çözerim mesela öyle düşünüyorum ama zaman iyicedaraldı
tarihe kronoloji yapmak iyi fikir bende yapsam iyi olur
bide kısaltmalarıno lduğu bi site vermişsiniz onu buldum odabayaa işe yarııcak gbi ben bi bakmaya başlasam
herkese iyi çalışmalar .............
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var çünkü daha hiç çalışmadım ve bende aşırı sınav korkusu var çalışmaya başlıyacagım ama zaman yetmiyecek konuları yetiştiremiyecegm gibi kendimi korkutuyorum aslında dershaneye de gidiyorum ama hafta da bir gün bütün dersler üst üste ve tarih hariç diger hocalarda iş yok ve benim mat. temelim iyi degil bildiginiz gibi tarihide tekrar etmediginde hiç bir anlamı yok sizler konuları bitirmişsiniz bile ben daha konu çalışmaya başlıyacagım buarada yeni evliyim misafirim de eksik olmuyo sizce bahaneler mi üretiyorum başarabilirmiyim lütfen kızlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
başakcım nasılsın çalışmaların nasıl gidiyo
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var çünkü daha hiç çalışmadım ve bende aşırı sınav korkusu var çalışmaya başlıyacagım ama zaman yetmiyecek konuları yetiştiremiyecegm gibi kendimi korkutuyorum aslında dershaneye de gidiyorum ama hafta da bir gün bütün dersler üst üste ve tarih hariç diger hocalarda iş yok ve benim mat. temelim iyi degil bildiginiz gibi tarihide tekrar etmediginde hiç bir anlamı yok sizler konuları bitirmişsiniz bile ben daha konu çalışmaya başlıyacagım buarada yeni evliyim misafirim de eksik olmuyo sizce bahaneler mi üretiyorum başarabilirmiyim lütfen kızlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?