2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

berry bende ihtiyaç modüler set var tarih ve coğrafyayı ondan çalışıyorum.matematik yeni başladım iyi gibi duruyor sözelde çok iyi sayısalıda iyidir diye düşünüyorum.

kızlar matematik soru bankası ve yaprak test önerisi bekliyorum lütfen

canım öss kartezyen soru banaksı mukemmel bu kıtabı bana dersane hocam önerdı bı konudan 16sar sorudan 6 7 test var ben cok begenıyorum.ıkı tane bırı zor bırı bıraz kolay ben de zor olan var hoca onu al dedı kesınlıkle memnun kalırsın bıde iremin soru benkası guzel

kzılar napıyosunz ben ölçmeden soru çözuyorum yemek de yıyınce agırlık çöktu uyusam mı bıraz dıe düşünuyorum

pıkocum hısgeldn naaısln fıstık

gulsahcım gelmedın mı daha..aaa dogru sen bugun cıkısta gezmeye gtcektın

gülsucum sen nerlerdesın tatlım

selam fıstıklarzemuszemus
sabah dershanem vardı gelince yattım ve daha yeni açılıyorum, bu aralar çok ağrım var ve hiç keyfim yok. akannehirşimdi bi size bakayım dedim.

başakcım geçmiş olsun,opuyorumnanaktan ada çayı iç çok rahatlatıyor.eğitim bilimlerine ağarlık vermişsin ne güzel, coğrafya tarih nasıl olsa hemen unutuluyor zaten.

mavli, dediğin kronolojiyi bende yapmıştım. cidden acayip faydası oluyor. insan karıştırmıyor.

elff ya sorma, türkçeden aynı sorunu bende yaşıyorum. ihtiyaç çok uzun almış ama güzel anlatmış. ben ilk başta konu çalışmadan soru çözmeye kalktım, boyumun ölçüsünü aldımkaydirigubbakcemile3şimdi konu çalışıp soru çözüyorum. şuan ihtiyaçtan pragraf konusuna bakıyorum.okurken bile sıkılıyorum yaakannehirinan geçen denemede uykum geldi türkçe sorularını çözerkensempatiksalakcinnianayasa için hocamız 1982 anayasası kitabını dağattı ve 3 haftada biter dedi.kendiniz çalışarak 1 haftada halledersiniz dedi. 3 haftada en 5 kere tekrar yapıp bitirecekmiş sınıfta. zaten unutuluyor hemen. sırf 7 soru 1982 anayasasından geliyormuş ve çok beğendim dağıttığı cep kitabını. sınavda da direk aynı cümleler çıkıyor dedi.

beryy benimde çok kötüydü matematiğim, yavaş yavaş düzeliyor. internetten doğan ulu hocayı dinle,süper anlatıyor. üzerine ihtiyaç ve güvenderden soru çözüyorum.

kartezyen öss soru bankası çözümlümü.bu arada ben ihtiyaç akademiye gidiyorum kitapta yeterince test yok.yapraklarını bitirdim.iremin matematiğe hasmı karışık soru bankasımı var canım

başakcım yeni gördüm seni, birazdan terihten ve matematikten soru çözücem.biraz şevkim gitti bu birkaç gündür. umarım hemen toparlarım:umursamaz:sen iyi gidiyorsun, hep böyle devam

kartezyen öss soru bankası çözümlümü.bu arada ben ihtiyaç akademiye gidiyorum kitapta yeterince test yok.yapraklarını bitirdim.iremin matematiğe hasmı karışık soru bankasımı var canım

cnm kartzyen çözumlu degıl
iremın genek kultur genel yetenek sru bankası var
bızım dersane de ihtıyacın kıtaplarını verdı az soru var

berry evet ihtiyaçta az soru var. bize dershanedeki hocamız tamamı çözümlü soru bankası getirtecekmiş. çok süper, matematikten onu çalışan netlerini 2 katına çıkartıyor dedi.fakat daha almadık, hangi yayının bilmiyorum.elime geçince haber veririm.

neredeyse aynı dershaneye gidecekmişiz canım:)

merhaba arkadaşlar bende bugün yine coğrafya çalıştım biraz moralim düzeliyor 60 soru yaptım çok soru yapıp konuyu çok çalışırsam olacak gibi
akşamda annemlere gidecem yaprak dökümü var onu izliycem
başağım şimdide sen yoksun bery ihtiyaç irem soru bankası data soru bankası iyi iremin çözümlü soru bankasından alabilirsin bayağ soru var
ececik napıyosun fatoş yoruldun mu tatlım başağım süper çalışıyosun maşallah....özledim kuşum senide...piko sen nasılsın söylediğin iyi oldu hemen alıp ondan çalışacam diğer kitabı çalışmaya gerek yok mu cidden zoruma gitmişti vatandaşlık kitabı....
hadi görüşürüz...

canım benım ben de senı özledım fıstık.olumunekankayizsmile
2 3 saatır calsımıyorum cnm yattım kalktım derken bu saat oldu uyuyamdım da.ben de ölçme ve mat çalıstım bırazdaha calısayım gece yatarken ayrıntılı yazarım calsıtıklarımı

bol soruyla bütün konular oturcak bak bosuna üüzldun tatlım

merhaba kızlar
gülsucum sağol tatlım evet yoruldum biraz ama güzel geçti
sonunda yarından itibaren boşum dahada yoğunlaşacam doldurmayıda düşünmüyorum
gülsu canım bu arada bravo sana çok soru çözerek tekrar ederek başaracaz olumunekankayizsmile
yazılanlara tam göz atamadım herkezi öpüyorum fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biraz coğrafya çözecem geometriye geçecem
bu arada sabahtan aldığım sınav soru bankası geldi beyaz kağıt kaliteli bişey içeriğini tam inceleyemedim

kızlar ben geldim
160 tarih sorusu çözdüm, dış politikadan:hulya:hemen kendime bir maşallah diyeyim

başakcım dinlen biraz, uff ilk günler çok sıkıntılı oluyor di mi:sinifsinif:tarih özetlerinede arada bak olur mu, hafta sonu Türkiye genel sınava girecekmisin? bu aralar hasta gibiyim, başım ağrıyor, hapşurup duruyorum:1rolleyesndan verimim düşüyor, zorla çalışıyorum. sırf kızlara mahçup olmamayı diye kendimi zorluyorum.

dalincim nasılsın? iyileşşebildin mi? uf çok etkiliyor di mi çalışma performansını, bende şuan zor çalışıyorum

gülşahcım sana bir sorum var tarihtenkaydirigubbakcemile3kafam resmen çorba gibi oldu.
hangilerinde milletler cemiyetine başvuruda bulunulmuştur?
Nüfus Mübadelesi
Boğazlar
Musul
Hatay
cevap hepsi gibi geliyor bana ama Musul ve Boğazlar denmiş sadece, acaba kitap mı yanlış?

eh işte yuvarlanıyorum
bgn kan aldırdım roac. için yarın ilaç yazdırcam
off bir düzgün oturup çalışmamıommafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…