- 12 Ocak 2009
- 247
- 12
- 643
- 45
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.221
kızlar matematik soru bankası ve yaprak test önerisi bekliyorum lütfen
kızlar matematik soru bankası ve yaprak test önerisi bekliyorum lütfen
kartezyen öss soru bankası çözümlümü.bu arada ben ihtiyaç akademiye gidiyorum kitapta yeterince test yok.yapraklarını bitirdim.iremin matematiğe hasmı karışık soru bankasımı var canım
başakcım yeni gördüm seni, birazdan terihten ve matematikten soru çözücem.biraz şevkim gitti bu birkaç gündür. umarım hemen toparlarım:umursamaz:sen iyi gidiyorsun, hep böyle devam
kartezyen öss soru bankası çözümlümü.bu arada ben ihtiyaç akademiye gidiyorum kitapta yeterince test yok.yapraklarını bitirdim.iremin matematiğe hasmı karışık soru bankasımı var canım
merhaba arkadaşlar bende bugün yine coğrafya çalıştım biraz moralim düzeliyor 60 soru yaptım çok soru yapıp konuyu çok çalışırsam olacak gibi
akşamda annemlere gidecem yaprak dökümü var onu izliycem
başağım şimdide sen yoksun bery ihtiyaç irem soru bankası data soru bankası iyi iremin çözümlü soru bankasından alabilirsin bayağ soru var
ececik napıyosun fatoş yoruldun mu tatlım başağım süper çalışıyosun maşallah....özledim kuşum senide...piko sen nasılsın söylediğin iyi oldu hemen alıp ondan çalışacam diğer kitabı çalışmaya gerek yok mu cidden zoruma gitmişti vatandaşlık kitabı....
hadi görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?