2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlaaaaar ben kaçtım, biraz matematik çalışıcamzemuszemusköklü ifadelere bakayım diyorum.hepinize bol sorulu akşamlar diliyorumkaydirigubbakcemile3

eh işte yuvarlanıyorum
bgn kan aldırdım roac. için yarın ilaç yazdırcam
off bir düzgün oturup çalışmamıommafoldumben

çok geçmiş olsunopuyorumnanaktanen önemlisi sağlık, insan hali olmayınca okuduğunu da anlamıyor. benim bünyem zayıftır. o yüzden her sabah aç karına üzüm çekirdeği tozu, gün içerisinde pekmez, 1 lt yeşil çay, arada kuş burnu ve adaçayı....içiyorumyeterki hasta olmayayım

1 lt yeşilçayını nasıl içion ben bi yudum bile içemiom ama ıhlamur papatya nane ve kuş burnu içiyorum paso

evet cnm ılk günler sıkıntılı oluyor habıre tuvalete gıdıyorumkaydirigubbakcemile3

ben de demınden berı müziği actım mutlak deger çözuyorum cok gıcık sorular var

saglımıza cok dıkat etmemız gerkeıyor benım de bunyem zayıftır

cnm valla tarıhın t sını unuttum bakmıyorum da

cnm sen dogan hocadan orantıyı ızlednmı acaba 2 vıdeomu sadec yoksa eklermı daha orantıdan ben ızledım

benım de sınavım var pegem turkıye geneli galıba

gülsucum dizi bitmedı galıba bı bakıp geldım bıttımı dıe annem de ızlıyor

gülşahcım hala gezmedemısn özledım senı kız.gülsucum senı de özeldım gelın de cene calalılm

gülsahcım bak piko tarıh sorusuyla senı beklıyorkaydirigubbakcemile3

96 tarih sorusu matematiktende 60 olmuşturhedefim 100 okek obeb çalışıcam bugün erken yatmalıyım uykusuzluk beni perişan ediyor.sabah kızım için 6:45 de kalkıyorum da....herkese kolay gelsin

ben şuan mat ve türkçeye ağırlık veriom
ales e de gircem tekrar kpds puanım telef olsun istemiyorum

almanca 98 aldım canım
hayır gitmedim hazırlanmadan girmiştim sınava sadece arkadaşlarım kayıt yaptırırken sınava ben de kayıt olmuştum sonra param yanmasın diye sınava girmiştim

ben geldim yorulmuşum dershaneden geldim sonrakendimi dinlendirdim yaprak dökümünü izledim:) başakcım tebrik ederim full yapmışsın hep böyle devam edersin inş.

kızlar ben yattığım yerden konu çalışayım en iyisi babam da odasında uyusunyarın görüşürüz inşallah kolay gelsin kızlar sizi çok seven dalinopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bugün işlediğimiz konuları birde netten dinledim artık yarın test çözerim
uyuma vaktim geldi hepinize iyi gecelerrr

kızlar hala uyumadım ama derste calsımasım arkadsla telde konuusrken vakıt gecıvermıs

bugun ölçmeden bı konu calıstım ve ölçmeden 391 soru çözdm 100 mat 32 de türkce çözdm

50 sorum var ölçmeden onu bıtrmeden yatmam sıze ıyı gecelr canlarım görusruz yarın .50 soruyu da çözunce ölçmeden toplam450 ye yakın soru çözmus olcam.konular ıyıce otursun dıe bütün kıtaplarımdakı soruları çözuyorum

kızlar ben geldiiiimmm zemuszemus sizi çok özledim uzun zamandır yazamıyodum ve takipde edemedim bu gün okumaya çalışıcam umarım iyisinizdir hepiniz nasıl gidiyor çalışmalar

ben pek verimli olamıyorum bu günlerde hep misafirlerle uğraştım sizinle olamadığım dönemde bide aöf yaklaştı ona çalışmaya başladım 4 dersim var birini bitirebildim henüz kpss yi çok boşladım içim hiç rahat değil matematik bitti dersanede ama benim çalışmam gereken yerler var geometriye başlıyoruz bugün coğrafyayada geçen hafta başladım tarihi biraz askıya aldım aöf geçene kadar

çok düştü motivasyonum sıkı bi şekilde başlamam lazım sizi seviyorum şekerler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…