- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.261
hilalcim beni unutmadığın için teşekkür ederim bitanem birtek sen sormuşsun valla olumunekankayizsmile
canım eminim diğer arkadaşlarında aklındasındır ama herkes yoğun ya sormayı unutuyoruz bazen..:kedi:
sende kendini toparla ya salma sakın..bende son1 haftadır kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum..çalışasım gelmiyor ama çalışmak zorundayım..
hayırlısıyla atanalım bir yerlere,iş sahibi olaım inşallah..bunları düşünüp biraz topluyorum kendimi..
ama gerçekten iyi hissetmiyorum
günde en az 10 defa giriyorum bakıyorum buraya yazmıyorum..hoş beni de soran olmuyor yakaydirigubbakcemile3
olsun ben kimsede art niyet olduğunu düşünmüyorum..kpss aklımızı başımızdan aldısempatiksalakcinni:1no2:
iyiyim canım..dolapları boşalttımda onalrı düzenliyordum ütü falanda yapacağım..ne zaandır dolaba el atmamaıştım..kedi yavrusunu kaybetse bulamayacaktı..iyice boşladım herşeyibilmiyorumkismileoh canıma deysin naber baccuuuuuuuuuopuyorumnanaktan
seninde kandilin mübarek olsun canımm..bu gece hepimiz için dua edeceğim..hayırlı iş ve iş ortamı nasip etsin rabbim 2010 da..canım haklısın tabiki kimsede artniyet yok böylebişey aramamda zaten herkesin ne kadar yoğun olduğunu biliyorum stres sıkıntı fazlasıyla sorumluluklar...
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun aa bu arada herkesin kandilide mübarek olsun bugün herzamankindende çok dua edelim birbirimize :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum akşama görüşürüz bugün tekrar giremem sanırım opuyorumnanaktan
canlarım gunaydın ben de bıraz once kalktım kahvaltı yaptım
dlk26 cnm benım hosgeldın unutmuyum hıc senı aşk olsun valla inan ben hayattan komus durumdayım evde aılemı bıle dogru dürüst görmuyorum ben de okulu bıraktım calsımıyorum artık. bıdaha gtmek yok tamam cnm
kızlar szler neler yaptınız hılal erkencicin baya dalincim pikocum siz nasılsın
gülsucum uyanmadın mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?