2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hilalcim beni unutmadığın için teşekkür ederim bitanem birtek sen sormuşsun valla olumunekankayizsmile

canım eminim diğer arkadaşlarında aklındasındır ama herkes yoğun ya sormayı unutuyoruz bazen..:kedi:
sende kendini toparla ya salma sakın..bende son1 haftadır kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum..çalışasım gelmiyor ama çalışmak zorundayım..
hayırlısıyla atanalım bir yerlere,iş sahibi olaım inşallah..bunları düşünüp biraz topluyorum kendimi..
ama gerçekten iyi hissetmiyorum
günde en az 10 defa giriyorum bakıyorum buraya yazmıyorum..hoş beni de soran olmuyor yakaydirigubbakcemile3
olsun ben kimsede art niyet olduğunu düşünmüyorum..kpss aklımızı başımızdan aldısempatiksalakcinni:1no2:

sorsam da sormasam da hepiniz aklımdasınız baccularum
hepinizi tek tek çok seviyorum ve dualarımdan eksik etmiyorum üstelik aramıza yeni katılanlar içinde yüreğimde ve dualrımda kocaman yer var allah hepimizin emğinin karşılığını verir inşallah

canım haklısın tabiki kimsede artniyet yok böylebişey aramamda zaten herkesin ne kadar yoğun olduğunu biliyorum stres sıkıntı fazlasıyla sorumluluklar...

Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun aa bu arada herkesin kandilide mübarek olsun bugün herzamankindende çok dua edelim birbirimize :Saruboceq:

hepinizi öpüyorum akşama görüşürüz bugün tekrar giremem sanırım opuyorumnanaktan

canlarım gunaydın ben de bıraz once kalktım kahvaltı yaptım
dlk26 cnm benım hosgeldın unutmuyum hıc senı aşk olsun valla inan ben hayattan komus durumdayım evde aılemı bıle dogru dürüst görmuyorum ben de okulu bıraktım calsımıyorum artık. bıdaha gtmek yok tamam cnm

kızlar szler neler yaptınız hılal erkencicin baya dalincim pikocum siz nasılsın

gülsucum uyanmadın mı daha

inşallah ama bu roaccutanne kullanıyorum ya onu tekrar alabilmek için değerlerime bakıyorlar öyle yazıyor dr çünkü karaciğere çok yükleniyor bu ilaçeyvahedigeldismile

amin hepimize sağlık versin güzel allahım kimsecikleri hastalıkla sınamasın inşallah

oh canıma deysin naber baccuuuuuuuuuopuyorumnanaktan
iyiyim canım..dolapları boşalttımda onalrı düzenliyordum ütü falanda yapacağım..ne zaandır dolaba el atmamaıştım..kedi yavrusunu kaybetse bulamayacaktı..iyice boşladım herşeyibilmiyorumkismile
seninde kandilin mübarek olsun canımm..bu gece hepimiz için dua edeceğim..hayırlı iş ve iş ortamı nasip etsin rabbim 2010 da..

bi arkadaşım anlatmıştı üni.deyken..
kızın biri sınavdayken bi karınca sırayla bütün soruların doğru şıklarının üstüne gelip durmuş..kız tabi bunu sonradan farketmiş..farkettikten sonra karıncanın üzerinde durduğu soruları işaretlemiş.bakmış gerçekten doğru cevap onlar..çok yüksek bi puan almış..kendisi herhalde çok mübarek temzi kalpli bi insandı..
karınca benim gibi günahkara ne yardım etsin ama işte....inşallah sınavda hepimize bi keramet bi karınca uğrarkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

bu arada tekar tekrar gemiş olsun dalinimm...inşallah tahlilinde temiz çıkar.

canım benöyle 6 da uyanıyorum artık..kız uaynıyor bende uyanıyor..öğle öncesi uykusunda çalışıyorum
şimdi uyanık bende ondan dolapları boşalttım.

ne ilacıydı bu dalincim geçmiş olsun.bende ilk defa kızım okula gönderip yattım uyudum.birazdan öğretmeniyle görüşmeye gidicem rutin görüşmeler....dönüşte matematik kitabı bakıcam kartezyen ve irem ve vatandaşlıkra ilerlemeye çalışıcam

dalincim banada doktor pazartesi verdi o ilacı ama soğuk algınlığı için antibiyotik kullanıyorum haftaya başlıycam yan etkilerinden korktuğum için 2 senedir başlamamıştım artık kullanıcam sana bir yan etkisi oldumu

kızlar nabersinizzemuszemusdün 160 tarih 40 matematik çözdüm.

başakcım ya çok tebrik ederim valla sana imrenmemek elde değil, kendimden utandım bir anda. nasıl o kadar soru çözüyosun ya bize de taktik verkaydirigubbakcemile5maşallahsınava kadar bu çalışma temposunu devam ettirirsen ki daha fazlasını yapacağında eminim, çok çok iyi bir yeri kazanırsın.

dalincim sana da hayırlı kandiller. yeşil çayı açık satın alıyoruz, iri yapraklı olanlarından. normal çay gibi demleyip içiyorum ve çok seviyorum ya siyah çay içilmez biz de:1rolleyes:bitkilerle kafayı yemiş bir aileyiz.

berry kızın ne kadar erken kalkıyormuş, bebişle çalışmak gerçekten zor olsa gerek tebrik ederim. a.sbizim sınıftada bebişi olan bir arkadaşım var valla biz bekarlardan daha azimli.

hilalcim napıyosun çalışabiliyor musun annen gittiğinden beri? bu aralar yazmıyorsun kaç soru çözdüğünüyerimseniben

dlk ne güzel matematikten konular bitmiş, motivasyon düşüklüğü arada oluyor. biliyor musun bende yaz sonu ankaraya geliyorumyerimsenibentabi önce atanırsam daha da iyi olucak.

gülşah ece neredesiniz?

kızlar benim coğrafyadan etütüm var 12.15 de. biraz daha bir şeyler yazarsam geç kalıcam, hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…