2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

sağol pikolatacım çocukla zor Allahtan okula gidiyor da çalışıyorum bende.matematik pratiğimi yitirmişim mezun olalı çok oldu tabi .ne biçim sayısalcısın diye kızıyorum kendime artık dil çalışmayada başlıcam bugün karar verdim

çalışmaya çalışıyorum işte pikom..kaç soru çözdüğümü yamıyorum çünkü çözmüyorum:roflol::mymeka:sempatiksalakcinni

yok yok bu böyle gitmeycek ya ben tası tarağı toplayıp anneme gideceğim yada bi şekilde program uygulayacağım

aslında annem gitti 2 gün onun üzüntüsünden bişey yapamadım ev bomboş geldi
sonra kaynım geldi o varkende yapmadım bişey..gece herkes yatınca 50 soru flan çözdüysem çözdüm..
dün gece gitti çocuk bugün başladım bende..:lepi:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ne yapıyosunuz herkes süper çalışıyor bende birazdan başlıycam biraz coğrafyadan test çözecem mat çalışcam tarihten yeni konuya geçecem inşallah bugün kü planım bu uygulayabilirsem
başağım hilal pikoo beryy dainn mavli herkesler burda ne çalışıyosunuz kuzularrr...
berry iremin çözümlü soru bankası var bende mat için çok soru var diğer dersler için olanları nasıl bilmiyorum ama başağım da vardı galiba...

gülsu günaydı arkadaşım tarihten çıkması muhtemel sorular diye bişey buldum onlara bakıyorum

pikocum benım cok tesekkur ederım tatlım ne bılım konu calsıtıktan sonra konuyu anlıyorum ya baslıyorum çözmeye okadar soru oluverıyor.yada konu bıtınce bı kac kıtaptan sorularını çözdgm ıcın yapmak zorunda hıssedıyorum kendımı. cnm benım ınsaalh hepımız kazanırız daha eksık olan cok konum var onları bıtrmrm lazım kı ben de kendıme guvenebıleyım

sana ıyıdersler fıstık

irem matematik çözümlü soru bankası mı yoksairemin gk-gy çözümlü soru bankasımı
Ben şöyle çalışıyorum önce konuyu okuyorum dersanede işlediğimiz tekrar ediyorum.sonra o konuyla ilgili elimdeki tüm farklı kaynaklardan soru çözüyorum.tarih ve coğrafya öyle oluyor.
vatandaşlık için nasıl bir çalışma önerirsiniz benim çok kötüde.mühendisler için ayırt edici kültür dersler

Son düzenleme:
gülsu sen coğrafyada hangi kaynaktan çalışıyorsun
benim ekonomik coğrafya yarım kaldı
bölgelere hiç başlamadım
onları yaparsam bitecek
tarihten osmanlı kültür medeniyetini unuttum tekrar başlıcam zaten hiç üstünde durmamıştım inkılap derdine

bide ben bundan sonra özellikle inkılap tarihinde soru üzerindne gideceğim kızlar..
netten bir sürü test indirdim
yapıyorum hep 2 şık arasında kalıyorum veya hiç duymadığım sorularla karşılaşıyorum
öyle soruları not alacağım soru şu cevabı da bu diye
ona bakarak bayağı eksiğimi hallederim diye düşünüyorum
çünkü kaynakların hepsi başka ince noktalara değinmiş
birinde olan diğerinde olmuyor..eee her kayanğıda yalayıp yutamam..en iyisi bu benim için..çünkü inkılap tarihini 5 kere baştan sona çalışmışımdır..
aradaki noksanları böyle temizleyeceğim

berry sivilce ilacı şekerim
ya aksi taktirde beni öğrencilerim kendilerinden sanıcak:) 16 lık ergenler gibi çıkıoda çıkıo bu sivilcecikleri tamam genç gösteriom ama ben de artık 30 yaşında göstermek istiom
valla bir otobüste oturuyor olayım yaşıtım insanlar beni hadi kızım sen gençsin diye kaldırıyor
heheguclubacismile ciddiye alınmıyorum bazen tanımadığım insanlar tarafından vallah ya gıcık oluyorum
genç göstermek iyi hoş ama bana velimi soracaklar yakındaohaoldumsmile

anladım basakcım.bizim hoca tarihten trablusgarptan başladı ilk konuları yatiştiremicek diye korkuyoru.şimdi kurtuluş savaşına başlıcaz önümüzdeki hafta.inkilaplar zormu hilal ben daha bakmadm.pegemn 6500 soruluk tarih -anayasa soru bankası var süpermiş piyasada tükenmiş onu alıp nisana kadar bitiricem artık o kadar sorudan sonra da yapamazsam yuh bana

biraz riskli olan ilaç değilmi bu Allah kolaylık versin benide üniversite öğrencisi sanıyorlar 33 yaşındayım çoluk çocuk var.bazen gıcık oluyor bazen de iyiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

biraz riskli olan ilaç değilmi bu Allah kolaylık versin benide üniversite öğrencisi sanıyorlar 33 yaşındayım çoluk çocuk var.bazen gıcık oluyor bazen de iyiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

valla bence süper bişey hiç şikayet etmeyin

minyonmusun sen berry,minyonlar hep daha genç gösteriyor
ben biraz yapılıyım uzunum..hoş yaşımdan yaşlı göstermiyorum.öğrenci sanan oluyor arada çok hoşuma gidiyor ama ilerki yaşlarda böyle olacağını hiç sanmıyorum bilmiyorumkismile

ben ilk inkılapa başladığımda çok zor geldi.
ama şuan belli şeyler oturmuş gibi duryor tabi tekrara ara vermemeliyim
inkılaptan çokikilemde bırakan şeyler oluyor.onlara uyuz oluyorum.

ama beni niye kimse sormuyoo :çok üzgünüm:

ağlıcam artıkınsenağlama

bebeğimle beraber ağlarıs sis bisi unutursanıs ablalarııısenağlamasenağlama

mide bulantılarımdan dolayı çalışmalarım yavaşladı,dua edin kızlar,hala süre var ama ben üzülüyorum..yani derslerim az kaldı ama genede üzülüyorum..daha soru çözeceğim yaa..

siz ne güzel çalışıyosunuz maşallah,soru kitapları falan,süpersiniz..bende öyle olabilsem..senağlama

anaaaam kıyamam ağlama kıs...
unuturmuyuz hiç sizi..opuyorumnanaktan
kaçıncı haftandasın sen..benim 6-14 haftaları çok fenaydı..hayata küşmüştüm artıkkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…