- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.281
wuuu huuuuuu
herkes burdaymış
berry gülsu pikolata mavli..sizede günaydın datluşlarr
sana da oh canıma deysin .adın çok uzun gerçek ismin ne
kızlar nabersinizzemuszemusdün 160 tarih 40 matematik çözdüm.
başakcım ya çok tebrik ederim valla sana imrenmemek elde değil, kendimden utandım bir anda. nasıl o kadar soru çözüyosun ya bize de taktik verkaydirigubbakcemile5maşallahsınava kadar bu çalışma temposunu devam ettirirsen ki daha fazlasını yapacağında eminim, çok çok iyi bir yeri kazanırsın.
dalincim sana da hayırlı kandiller. yeşil çayı açık satın alıyoruz, iri yapraklı olanlarından. normal çay gibi demleyip içiyorum ve çok seviyorum ya siyah çay içilmez biz de:1rolleyes:bitkilerle kafayı yemiş bir aileyiz.
berry kızın ne kadar erken kalkıyormuş, bebişle çalışmak gerçekten zor olsa gerek tebrik ederim. a.sbizim sınıftada bebişi olan bir arkadaşım var valla biz bekarlardan daha azimli.
hilalcim napıyosun çalışabiliyor musun annen gittiğinden beri? bu aralar yazmıyorsun kaç soru çözdüğünüyerimseniben
dlk ne güzel matematikten konular bitmiş, motivasyon düşüklüğü arada oluyor. biliyor musun bende yaz sonu ankaraya geliyorumyerimsenibentabi önce atanırsam daha da iyi olucak.
gülşah ece neredesiniz?
kızlar benim coğrafyadan etütüm var 12.15 de. biraz daha bir şeyler yazarsam geç kalıcam, hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz
kızlar nabersinizzemuszemusdün 160 tarih 40 matematik çözdüm.
başakcım ya çok tebrik ederim valla sana imrenmemek elde değil, kendimden utandım bir anda. nasıl o kadar soru çözüyosun ya bize de taktik verkaydirigubbakcemile5maşallahsınava kadar bu çalışma temposunu devam ettirirsen ki daha fazlasını yapacağında eminim, çok çok iyi bir yeri kazanırsın.
dalincim sana da hayırlı kandiller. yeşil çayı açık satın alıyoruz, iri yapraklı olanlarından. normal çay gibi demleyip içiyorum ve çok seviyorum ya siyah çay içilmez biz de:1rolleyes:bitkilerle kafayı yemiş bir aileyiz.
berry kızın ne kadar erken kalkıyormuş, bebişle çalışmak gerçekten zor olsa gerek tebrik ederim. a.sbizim sınıftada bebişi olan bir arkadaşım var valla biz bekarlardan daha azimli.
hilalcim napıyosun çalışabiliyor musun annen gittiğinden beri? bu aralar yazmıyorsun kaç soru çözdüğünüyerimseniben
dlk ne güzel matematikten konular bitmiş, motivasyon düşüklüğü arada oluyor. biliyor musun bende yaz sonu ankaraya geliyorumyerimsenibentabi önce atanırsam daha da iyi olucak.
gülşah ece neredesiniz?
kızlar benim coğrafyadan etütüm var 12.15 de. biraz daha bir şeyler yazarsam geç kalıcam, hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz
,irem matematik çözümlü soru bankası mı yoksairemin gk-gy çözümlü soru bankasımı
biraz riskli olan ilaç değilmi bu Allah kolaylık versin benide üniversite öğrencisi sanıyorlar 33 yaşındayım çoluk çocuk var.bazen gıcık oluyor bazen de iyiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ama beni niye kimse sormuyoo :çok üzgünüm:
ağlıcam artıkınsenağlama
bebeğimle beraber ağlarıs sis bisi unutursanıs ablalarııısenağlamasenağlama
mide bulantılarımdan dolayı çalışmalarım yavaşladı,dua edin kızlar,hala süre var ama ben üzülüyorum..yani derslerim az kaldı ama genede üzülüyorum..daha soru çözeceğim yaa..
siz ne güzel çalışıyosunuz maşallah,soru kitapları falan,süpersiniz..bende öyle olabilsem..senağlama
canlarım bugün yataktan kalkamadım çok başım ağrıyor ağrı kesici aldım inş.biarn önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?