2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben de sınıf yonetımını calıstım zaten tek konu onu bıtrdım 118 tane de soru çözdm yöntem ve sınıf yonetımınden 10tane de mat sorusu çözdm sız nerlerdesınz ececık nerdesın

offf daha başlayamadım arkadaşım uğradı ve yeni kalktı valla çok zor oluyor evde dursam bi türlü durmasam bi türlü
hilalcim coğrafyadan ihtiyaçtan ve datadan çalışıyorum güvender de var ama onun anlatımını çok sevmedim...
başağım sen ne yapıyosun ,mavli erdeymiş o sorular bizde bakalımmm ....
kimse yok herkes çalışıyor inşallah başlıycam tarihten video indiriyorum yeni konuya başlıyacam cumhuriyetin ilanı....

merhaba arkadaşlar
gülsu valla bendede durum aynı
artık gerçekten bende sinir olmaya başladım arkadaşım uğradı şimdi kalktı
ders motivasyonu falanda kalmadı artık
nese kendimi toplayıp oğlum gelene kadar biraz bakayım bari

kızlar merhaba;bilgisayarım arızalandı;izmire gönderiyoruz.maalesef bi süre yokum..merak etmeyin olur mu??hepinize iyi çalışmalar..((

bery bence dil çalışmana gerek yok, zaten kpds puanın süpermişkaydirigubbakcemile3çok iyi almışsın tebrik ederim.ben de sözel dersleri senin taktiğinle çalışıyorum, vatandaşlıktanda bol bol tekrar ve küçük 1982 anayasası almanı öneririm.

hilalcim başla bir an önce, misafirlerinde gitti, artık bahane kabul etmeyizkaydirigubbakcemilebana verilen cep kitabının üzerinde T.C. 1982 ANAYASASI yazıyor. küçük bir şey ve çalışması çok zevkli, bugün bir kaç sayfa okudum.

bengisu benimde bu aralar başım çok ağrıyor özellikle alnım:sinifsinif:sabah 8 de ağrısına uyandım bir daha uyuyamadım. havalar mevsim normallerinin üzerinde gidiyor, bir sıcak bir soğuk oluyor sanırım bizi de etkiliyor.

yova hiç unutur muyuz seniŞenizarada bakmaya çalış, hiç olmazsa özet okuyup tekrar et. önemli olan düzenli bakabilmek. günde 1 saat bile baksan düzenli olduğu sürece yetecektir. bulantın geçene kadr bu şeklide idare et.

başakcım ben de 112 tarih sorusu çözdüm kurtuluş savaşı konusundan. 10 tanede köklü ifadelerden soru çözdüm, seni görünce gaza geliyorum, şimdi uykum var ama uyumayıp matematik çözücemkaydirigubbakcemile3ders çalışırken bazen çok tatlı uyku bastırıyo ya. sana da kolay gelsin.

pikolata cnm heralde dediğin gibi şimdi daha iyiyim
bugün verimli çalışamadım insanı ne kadar etkiliyor herşeyin başı sağlık gerçekten
sadece muhasebe çalıştım kısa kısa notlar aldım

kızlar hangisi TBMM nin varlığını sürdürme ve otoritesini koruma amacına yöneliktir?
1.TBMM nin Ankara dan Kayseriya taşınması fikri
2. Hıyaneti Vataniye Kanununun çıkarılması
3. ıstiklak mah. kurulması

ben hepsi dedim cevap 1,2,3 olucakmış.sizce ne?

1. sini okumuştum evet 2ve 3 bence cevap hepsi mii
bende 80 coğrafya sorusu yaptım tarihten iç politika videosu dinledim dayımlar geldi neyse yarım saat oturup gittiler
öyle işte kuzular ....

1. sini okumuştum evet 2ve 3 bence cevap hepsi mii
bende 80 coğrafya sorusu yaptım tarihten iç politika videosu dinledim dayımlar geldi neyse yarım saat oturup gittiler
öyle işte kuzular ....

ne güzel misafirmıs onlar hemencık gtmıslerkaydirigubbakcemile3
ben de matematıkten bırazcık soru çözdm ölçmeden konu okudum bıraz uzandm yemek falan yedım.cokacimcoooksmdı ölçmeden soru çözcem

askı memnu çıkınca da mat çözerım 2saatım var o 2 saatte ölçme çözmeye balsıyım

matematk calsıcaktın calıstın mı cnm
[/COLOR
]

canım ben anlamadım hepsi zaten 1 2 3 olmuyormu yani doğru yapmışsın gibi geliyor bende 2 3 olacak gibi geliyor 1 konusunda tereddütlüyüm

mrb arkadaşlar yazılarınızı dün gördüm.benide aranıza alırmısınız gerçi ben çalışmaya yeni başladım.ama yazılarınız beni çok motive etti.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Bende bir anneyim henüz 13 aylık bi bebeğim var.çalışmlar için zaman bulamıyorum ancak o uyuyunca ama elimden geleni yapacağım.
hepinize başarılar dilerim
Mevlit kandiliniz kutlu olsun

canım bence 2 ve 3 olacak
1 desteklenen bir fikir değildi bildiğim kadarıyla

selam kızlar bugün 100 e yakın soru çözdüm..sonra komşum çağırdı akraba günü varmış mecbur gittim gitmiyorum diye kendimi çektiğimi düşünüyor sürekli..
bide benden öncekiyle çok iyimiş durmadan bana onu anlatıyor..ay banane diyeceğim bi gün..beni kızkandırmaya gaza getirmeye mi çalışıyor anlamıyorum ama böyle şeyler beni ters teper.
tamam çok iyi bir kadın ama ben sevmiyorum böyle lafları..
giderken çok ağlamışta,o hep ziyaret edermişte falan...geldiğimden beri yerimden çıkan kadını anlatıyor.
benide çok sevdiğini,çok iyi olduğumu söylüyor sürekli ama ne bileyim işte
bende birazdan matematik çözeceğim
sıkıldım sözellerden..
biraz beyin jimnastiği yapmak istiyorum.

kızlar merhaba nasılsınız?

ben hiç ders çalışamıyorum. çok moralim bozuk. coğrafyaya başlıyayım dedim başına oturuyorum 100 kere kalkıyorum. şunu yap bunu yap. offf ya daha 10 gün izindeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…