2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar yanlış yazmışım testte cevap sadec 1 diyodukaydirigubbakcemile358 mtematik çözdüm.şimdi spor yapıyorum.

pikolata eşimin tarihi iyidir ona sordum 1 dedi.
yanıltıcı bir soru dedi
2 ve 3 asker kaçakları için yapılmış şeylermiş.1 uygulanmamış ama fikir olarak ortaya atılmış ve asıl amaç tbmm nin korunmasıymış...
bende direk 2-3 demiştim
ya bu tarihin bu yönünü sevmiyorum işte
kpss denemeleri bunun gibi yanıltıcı sorularla dolu

merhaba kızlar
pikolata süpersin sporunu aksatmadan yapabiliyorsun ben yine ara verdim
ecesu naaptın annenin sonuçları belli oldumu
benimde motivasyonum çook düşük şimdi silkelenip geometriye oturacam
canımadeysin çok iyi anlıyorum seni boşver ne derlerse desinler sen çalışmana bak(diyene bak)
elff hoşgeldin
gülsu başak berry dalin gülşah tüm arkadaşlar sizleride öpüyorum iyiki varsınız bugün kopma noktasına geldim buraya girince içi açılıp iyice motive oluyor insanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar napıyosunz ay ben saatlerdır nette takılı kaldım arkdasla konuusyorduk
diziden sonra baslaymadım.

bugun calsıtıklarımı yazayım.sınıf yonetımı calıstım sınıfyonetımı ve yontemlerden ve ölçmeden 200 soru çözdm.
matematıkten 41 mat çözdm bukadracıkk smdı bırazcık ölmeden soru çözebılırm
yarın baya bı erken kalkmayı planlıyorum bakalım

merhaba arkadaşlar bende mattan deneme çözdüm yedi iklimin denemesi 2 tane hepsii buuuu
kimse yok yafuu nereye gittiniz yattınız mı çalışıyormusunuz....
ben daha geometriye başlayamadım cumartesi başlıycam inşallah geo dan kaç soru vardı
ecesu özledik seni nerelerdesin herşey yoluna girer inşallah
bu arada ececik tatlış nerdesin bugün hiç görmedim seni....
başağım uyumuş anlaşılan erken kalkacak....
bende bi tarih testi çözüp yatacam....

arkadaşlar intten kpss bilgi soruları buldum tarihten 80 tane yaptım yatıyorum aşkolun bu gece beni yalnız bıraktınız kimsecikler yok....

gülsucum tatlım burdayım yatıcam smıd ben buaralar telefona fazla takılıyorum dakaydirigubbakcemile3 dızıden sonra baya gec basladım tel ınternet derken vakıt gecıverdı ama egıtım sorularımı 300e tamamladım ohh be su kıtaptakı soruları bıtrcem dedım bıtrdm mat 41 soru birde konu calsıtım sınıf yonetımı

bugunluk yeter artık.ececık nerelerdesın kızlar hepınze ıyı gecerlr cok öptm sizi yarın erken kalkmayı planlıyorum ama bakalım

günaydın herkese...
delircem..hiçbirşeyi hal yoluna sokamıyorum..ingilizce de var..hele onu uzun zamandır boşladım..ne yapacağımı bilmiyorum..bu önümdeki 1.5 ay boyunca bütün konuları bitirmeliyim..
bitireyimki sadece soru çözüp deneme yapayım ve ingilizce çalışayım..
vatandaşlık anayasa hiç başlamadım..
türkçe geo başlamadım((
tek elimde olan matematik,tarihin belli konuları,coğrafyadanda ekonomik ve bölge hariç hepsi..
aslında en önemlisi ekonomik ve bölgeler coğ..
neyse hemen başlıyorum vakit kaybetmeyeyim..

günadın kızlar ben de saatı 7ye kurdum ama yenı kalktım 7de kaklkıp napıcaksam
smdı kahvaltıya gıdıyorum yarım saate baslarım ölçmeden yenı konuya gecıyorum son konu istatıksel işlmlere ama baya uuzn bı konu

hadı kızlarr kalkınn hılal gunaydın sana da

günaydın başak,mavli...
bende güüüya başlayacaktım yarım sattir annemle konuşuyorum..
ama şimdi başlıyorum kesin..

günaydınnn bende başlıcam birazdan sabah 6:45 de kalktım işlerimi hallettim internette gezindim birazdan ders zamanı bugün vatandaşlık var dün akşam 3 tane türkçe deneme çözdüm yargıdan ortalama 5 hatam çıkıyor sinir oldum.ohaoldumsmile

yaa benimde 5 yanlışım falan çıkıyor aslında full yapmalıyız türkçe kendi dilimiz..paragraf sorularını falan kolayca yapabilmeliyiz aslında okumuş etmiş adamlarız...kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar
dalincim sağol canım kopmadım çabuk topladım
gece yazamadım geometri açıortay kenarortay çalıştım sorularını çözdümbenzerliğede başladım ama bitmedi
kahvaltımı yaptım biraz evi toplayıp geometriye devam edecem
ececik gelmedi heralde daha

günaydın kızlar, bugün üzerimde bir uyuşukluk var, gözlerimi açamıyorumkaydirigubbakcemile3
maşallah herkes ders başı yapmış, başak, hilal, berry, mavli tebrik ederim sizi.

hilalcim ya hani sorduğum tarih sorusunda TBMM nin varlığını ve otoritesini korumaya yönelik faliyet soruluyordu ya, ve dediği için mi sadece 1 i aldıkkafamçokkarıştı.çünkü hıyaneti vataniye ve istiklal mahkemeleride otorite sağlamaya yönelik. veya deseydi hepsini mi alıcaktım? uff ne gıcık tarih, insan konuyu bilsede yapamıyor bazen:bbo:

kızlar beni dürtün:tomato:uyuşup duruyorum

hilalcim ya sorma türkçeden benimde çok yanlışım çıkıyor, en küçümsediğim ders halbuki.soruları çok çok dikkatli okuyunca yanlış azalıyor ama kafamı veremiyorum ki:mymeka:
dönüp baktığımda aaa bu soruyu nasıl yanlış yapmışım diyorum.
başakcım ya yeni aklıma geldi, oran orantı videosunu sormuştun, ben daha bakmadım o konuya. şimdi köklü ifadelerdeyim.kökleri iyice oturtayım sonra onlarada sıra gelecek inşallah.

fotoscum ben de açıortay kenar ortaya baksam iyi olacak. zor mu bari, en çok geometriye isteksiz çalışıyorum:1rolleyes:

en iyisi bir kahve içip açılayım
bugünkü planımı söyleyim:
anayasadan kitapçığı okuyacağım, türkçeden paragrafta anlam konusunu bitirmeyi düşünüyorum.matematiktende soru çözücem. bugün soru değil konu ağarlıklı çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…