2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

dalincim günaydın, herkes ders başı yaptı biz kaldıkkaydirigubbakcemile3napıcaksın bugünkü planın ne?

yok bende burdayım türkçeden full lazım bize tabi coğrafya dan ve tarihtende planım öyle vatandaşlık ve matematik zor

günaydın bende ekmek yiom bulaşık yıkıycam allah razı olsun annemin yokluğunda babam yıkadı bulaşıklar hehe ben de tekrar yıkıycamdelikafadulden

günaydın arkadaşlar 10 buçukta kalktım kahvaltı yapıyorum yemek yapacam daha bilmem ne zaman başlarım iyi çalışmalar...

o kadar bahaneden sonra sonunda ne yaptığını da yazmışsın :lepi:

mesleğin ne bilmiyorum ama inan başarırsın

başaranların senden tek fazlası sınav korkusu olmaması
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bende dün biraz cografya çalıştım sonra yine misafirim varıneyse bugün yok kızlar şu sınav korkusu için de bişeyler söyleyin bana çok stresliyim ben

ohhh herkes buradaymış.asilya, başak, hilal, dalin, gülsu kızlar planınız ne bugün için?hadi kızlar herkes planını yazsın akşamada rapor verelim bitirebildik mi diye.ben anaysa bakıyorum şuan , hatta zevkle çalşıyorum.temel hak ve hürriyetleri bitireyim diyorum. sonra köklü ifadelerden soru çözücem, türkçeden de paragraf konusuna çalışıcam.bir ara dershanenin taksidini yatırıp gelicem. yarına misafir var temizlik yapıcamakannehiramma çok işim varmış ayol, buraya yazınca farkettim:1rolleyes:

beryy sanki puanın var diye hatırlıyorum, sanırım kafayı yedimkaydirigubbakcemile3vatandaşlıktan hiç korkma 1982 anayasası al, küçük kitap şeklimnde.şuanda ona çalışıyorum biraz zevkli geldi, sorularda kelimesi kelimesine değişmeden oradan çıkıyormuş.

merhaba pikolata cidden çok işin varmış kolay gelsin canım buarada çok güzel çalışıyorsun inş. karşılıgınıda alacaksın.darısı bana ama bende başladım

bugün yine cografya konu çalışacagım malum yeni başladıgım için önce konuları çalışacagım

asilya sana tek tavsiyem çalışman. tecrübeyle sabittir:teytey:konular bitmediği için insan kaygılanıyor. bitirip bol soru çözdükçe yanlışımız azalacak ve korkumuz kalmayacak. anayasadan çok korkuyordum şuan başına geçtim ve sınavda hepsini doğru yapmaya karar verdim:sm_cool:çıtır çıtır yiyip bitiricem tüm okuduklarım, gerekirse sınava kadar 50 kere okuyup yapıcam soruları.herkesin bir kapasitesi var. cidden benim sanırım 50 kere okumam gerekecek. ezberim hiç ama hiç yok, dikkat dağınıklığı çok var. okuduklarımı bile dikkat etmeden okuyorum, ancak soru çözerken farkına varıyorum. aaa bu konuda şu önemliymiş ben atlamışım diyorum.
tüm konular içimize sinecek şekilde bitince gör bak nasıl rahatlayacağız. zaman zaman herkeste kaygı oluyor. bende de haftada 1 olur. ufff yetişmiycek konular...stresi basar. çalışma hevesim kaçar...robot değiliz ki hepimizde oluyor bu böyle gel gitler. mesela bugün o kadar zor çalışıyorum ki anlatamambirbirimize destek olup stresimizi yenicez inşallaholumunekankayizsmile

kız uyandı çalıştımıyor bende lost izliyorum..çarşamba izleyememiştimbilmiyorumkismile

hilalcim lost mu izliyorsunakannehirhemen ders başına, bak senin bebişte var, ev temizliği, yemek....bir sürü işin var. lost u boş verklava:boş zamanında çok çalışılcak konu var.iggilizce, tarih, coğrafya...bana kızma iyiliğin için söylüyorum:Saruboceq:

arkadaşlar sınav iice yaklaşıyor.işsiz öğretmenler kervanından umarım hepimiz kurtuluruz4 sene okuyup tekrar bi sınava daha girioruz.başkalarının suçunu biz ödüyoruz ne yazıkki.herkese başarılar

kızlar kimse plan yazmıyor, hadi dökülün planlarılmaz:
her gün birbirimizi dürtelim lütfen günlük rapor verelim, hedefim bugün şu konu, bitirebildim ya da çok uyuştum ve yetiştiremedim yazalım. aslında önceden yapıyorduk, akşamdan yarın ne çalışacağımızın raporunu veriyorduk .çok faydası oluyordu.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yemeğim var temizliği dün gece yaptım:lepi:
kitaplara karşı antipatisi oldu çocuğun alıp fırlatıyor..çalıştırmıyor..
hee bu arada bitti izlemem...
şansımı deneyceğim inşallah çalıştırır:Saruboceq:

pikocum benim planım tarihten 100 soru çözmek.
coğrafyadan ekonomik coğrafyayı bitirip ondanda 100 oru çözmek

1982 anayasası diye mi sorucam kitapcıda.bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

bugün kitap alıcam kartezyen,birey ve ireme bakıcam matematik için.
pegemin soru bankası tarih-anayasa
pegemin 5000 soruluk soru bankasıda iyi sanırım off yaa kitapla bozdum kafayı bende evde yer kalmadııkötükedihüsogamyoncuiremsu

merhaba kızlar
oğluşu okula gönderdim başlıyorum
pikolata bu arada açıortay kenarortay yani geometri güzel gidiyor zor değil o kadar sözelden sonra iyi bile oluyor
bende yazayım planımı bari
geometriden benzerliği bitirip sorularını çözecem
sonra vatandaşlıktan yürütme çalışacam geceye kadar bunları bitirmeyi düşünüyorum
gece biterse türkçeye geçecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…