- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.341
o kadar bahaneden sonra sonunda ne yaptığını da yazmışsın :lepi:
mesleğin ne bilmiyorum ama inan başarırsın
başaranların senden tek fazlası sınav korkusu olmamasıopuyorumnanaktan
kız uyandı çalıştımıyor bende lost izliyorum..çarşamba izleyememiştimbilmiyorumkismile
hilalcim lost mu izliyorsunakannehirhemen ders başına, bak senin bebişte var, ev temizliği, yemek....bir sürü işin var. lost u boş verklava:boş zamanında çok çalışılcak konu var.iggilizce, tarih, coğrafya...bana kızma iyiliğin için söylüyorum:Saruboceq:
pikocum benim planım tarihten 100 soru çözmek.
coğrafyadan ekonomik coğrafyayı bitirip ondanda 100 oru çözmek
ohhh herkes buradaymış.asilya, başak, hilal, dalin, gülsu kızlar planınız ne bugün için?hadi kızlar herkes planını yazsın akşamada rapor verelim bitirebildik mi diye.ben anaysa bakıyorum şuan , hatta zevkle çalşıyorum.temel hak ve hürriyetleri bitireyim diyorum. sonra köklü ifadelerden soru çözücem, türkçeden de paragraf konusuna çalışıcam.bir ara dershanenin taksidini yatırıp gelicem. yarına misafir var temizlik yapıcamakannehiramma çok işim varmış ayol, buraya yazınca farkettim:1rolleyes:
beryy sanki puanın var diye hatırlıyorum, sanırım kafayı yedimkaydirigubbakcemile3vatandaşlıktan hiç korkma 1982 anayasası al, küçük kitap şeklimnde.şuanda ona çalışıyorum biraz zevkli geldi, sorularda kelimesi kelimesine değişmeden oradan çıkıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?