2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben şuan yeşil çay içiyorum kafamı dinliyorum..
bahar yorgunluğumudur nedir hiç bir şeye heves yok.
ben bugün coğrafya çalıştım canım..tarih çalıştım..kaçgündür komşunun kitaplarındaki tarih sorularını bitirmeye çalıştım..bitti çok şükür vereceğim şimdi..sonra tarih çalışcam..
şu kurtuluş savaşına hazırlık döneminde çok çelişkili sorular çıkıyor..

kızlar giremedim bugün, akşama kadar dershane vardı, yarın da var.
başakcım, ececim harika çalışıyorsunuzzemuszemus
bengisucum hereket problemlerini ekol hocadan mı izledin?
ben taktik değiştiriyorum kızlar. soru çözmeyi azaltıcam şimdilik. bol bol konu çalışıcam, sürekli okuyacağım çünkü aklımda kalmıyor, soro çözücem derken de gün bitiyor. bugün hiç soru çözmedim ama coğrafyadan iklim bitti, anayasadanda uluslar arası kuruluşların yarısını okudum.

kızlar haftalık planım:zemuszemuskendime plan yaptım, başka türlü hakkından gelemeyeceğim, bu aralar acayip boşladım. neye çalışıcam ne yapıcam bilemez hale geldim. o yüzden haftalık planımı yaptım.

coğrafya: iklim tamamen oturacak, coğrafi bölgelerden 2 tane bölge biticek.
matematikten çarpanlara ayırma bitecek.
tarihten ınkılap tarihine geçicem gelebildiğim yere kadar gelicem. önceki konulara da göz gezdiricem.
türkçe yazım yanlışı biticek ve geçmiş konulardan soru çözücem.
geometriden benzerlik konusuna göz gezdiricem.
anaysadan da uluslar arası kuruluşlar biticek ve baştaki konular tekrar edilecek.

ayrıca bizim sınıfta 93 net yapan bir çocuk var denemelerden. dedi ki "ben bol bol konu okuyorum, hergün deli gibi tekrar yapıyorum, soru çok çözmüyorum", gerçi çözmüyorum dediği 100- 200 tanedirkaydirigubbakcemile3

pikocum evet ekolhocadan dinledim doğan hocanın problemleri yok neyazıkki
ben problemlerde sorunluyum fazla yapamıyorum şimdiden başladım dershanede çok daha gerilerdeyiz
dershanede problemlere geçince tekrar yapmış olurum.
pikocum programın güzel olmuş inş. aksatmadan uygularsın
bende yarın dershanedeyim öğlen 1 gibi gidicem etütler, dersler derken akşam 9 buçuk oluyor

pıkocum süper program yapmıssın ben de dızı ızledım nette takıldım bıraz smdı yontemden soru çözcem yatarken soylerım bugun ku calstıklarımı öptm

canlarım ayy sabahtr gıremıyorum nolmus o foruma ya degısıktı sabah şifremı falan kabul emıyordu smdı degısmıs yıne

kızlar ben bugün tarih den geçmiş yıl sorularından çözdüm 150 tane şimdide deneme çözecegim sonra dershaneye gidecegim cevap anahtarı alacagımkuoförede gitmem lazım:)sonrada cografya çalışacagım ve yemek yapacagım of çok işim var galiba hadi ben kaçtım:)

sabahtır giremiyorum ya foruma ,bende bölgeleri tekrar ediyorum bir kitaptanda çemberi bitirdim diğer kitaplardanda çalışıcam tarihe geçip bitirmim lazım artık çok ara verdim tarihe:umursamaz:

gülsucum sinemaya gttın galıba canıkom iyi seyırler

gülsahcım bı an önce dön artık aramıza özledım kız senı

başakcım, ececim nasılsınızopuyorumnanaktanben de yeni geldim dershaneden, yemek yedim. bu aralar fil gibi yiyorum. o kadaryedim hala açım yamafoldumben
şimdi ders başı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…