2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım, ececim nasılsınızopuyorumnanaktanben de yeni geldim dershaneden, yemek yedim. bu aralar fil gibi yiyorum. o kadaryedim hala açım yamafoldumben
şimdi ders başı yapıcam

cnm benım hosgeldınn kaydirigubbakcemile5bosver ye yoksa kafan çalısmaz annem de bana zorla yedırıyor kafan calısmaz diyip aldatıyor benı.

ben de ögleden berı üslu sayılar videosu izliyorum bırazını deftere yazıyorum nıhayet bıttı sıkıldım biraz ara vercem

nesıl gectı cnm dersane

1 ay sonra gene Türkiye geneli var, konuları biraz kolaylayıp netlerimi yüksekltmek istiyorumbayanssulusmile

dershane sıkıcıydıkaydirigubbakcemile3
haklısın ya ben de çok bunalıyorum video izlerlen. insan bir yandan yazıp bir yandan dinleyince çok vakit alıyor.
şimdi coğrafya çalışıp sonra matematiğe bakayım diyorum. bir yandan da saçıma bakım yağı flan sürücembayanssulusmilearada selülit yağıda sürüyorum, kokudan durulmuyokaydirigubbakcemile3hem konuların hem de selülitlerimin canına okuyacağımÇok üzgünüm çoook

sen neler yapıcaksın bugün?
ya bizim matematikçi uçuyor resmen. dün çarpanlara aayırmaya başladık ve bitirdik. her hafta 1 konu bitiyor.

hagısının canına okumak daha kolay konuların mı selülitlerın mıkaydirigubbakcemile3

bende dusa falan grdım oylanıyorum.5e kadar falan calsıcam aksama dersaneden arkadsım gelcek yemege

valla yöntem ve ölçmeden soru çözebılırm
egıtmden de yarın yenı bı derse gecmeyı düşunüyorum sıkıldım artık

bızde matematıkten üslü sayılara gectık ek derste de orantıya basladı ama ben grmemıstım.ek derste problemlerle devam etcek normal derste üslu sayılar koklu sayılardan devam etcek

başakcım, ececim nasılsınızopuyorumnanaktanben de yeni geldim dershaneden, yemek yedim. bu aralar fil gibi yiyorum. o kadaryedim hala açım yamafoldumben
şimdi ders başı yapıcam

iyiyim pikocum hoşgeldinn,ah birde ben yiyebilsem yemek 2 aydır 4 kilo vermişim ilk defa almıştım hepsi gitmiş midem gürül gürüll ötüyo ama iştahım yok:umursamaz:başakcım coğrafyayı hiç takma ilk konuları geçince su gibi ilerliyor valla en kolayı coğrafya ben vatandaşlıktan çok korkuyorum hepsini ezberlesem bile yapamammış gibi geiyor gözümde çok büyüdü hiç başlama istemiyorum bende ona:sinifsinif:

burayı hergün takip ediyorum yazmıyorum ama bakmayın sizin azim sayesinde banada şevk geliyo ve daha çok çalışıyorum bişey sorucam anayasaya nasıl çalışıyosunuz nerden video izliyosunuz anayasa ile ilgili ben ekol hocadan diger dersleri dinliyorum ama anayasa konusunda bişey yok orda sanırım yoksa benmi göremedim:kedi:

maşallah ne güzel çalışıyorsunuz...

bende sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum...

bugün kendime çok kızgınım çünkü çalışmadımm
klava:

selülitleri geçirmek daha zor:roflol:
dershaneden gelince 75 coğrafya çözdüm.karadeniz bölgesini bitirdim. matematikten biraz konu çalıştım. türkçeden de 25 soru çözdüm.sırnaşık şey
şimdi spor yapıcam sonra duşa giricem.
sen naptın başakcım, ya ne güzelmiş sizin dershane, matematikten ne güzel bir yöntem bulmuşsunuz.

ececim sorma ya ben de vatandaşlıktan çok korkuyorum. biraz çalıştım ama son denemede 4 doğrum çıktı, bildiklerimi de yapamadım.kaydirigubbakcemile3çok illet bir şey, kelimesi kelimesine bilmemiz gerekiyor.sen nasılsın bugün neler çalıştın bakalım.

fotos, gülsu, hilal, gülşah, bengisu ... kızlar nerelerdesiniz, naptınız bakalım bugün?

ati ben vatandaşlıktan video izlemiyorum. cep kitabı dağıttılar dershaneden, (1982 anayasası.)oradan okuyacağım bol bol. onun dışında yapıcak bir şey yok ya çok gıcık bir ders.

sonbahar, kendine kızdığına göre çalışman gerektiğinin bilincindesin, hadi ders başınayerimseniben

evet o küçük kitapcıktan bizede alın dediler 2 tl felan ama ben o kitapcıkla olcanı düşünemiyorum yaaaaa sınav yaptılar ve ben 82 anayasasından hiçbişey yapamadım ders calıştıgım içinde haber pek izlemiyodum saolsun gdo'lu ürünleri sormuşlar sınavım berbat ötesiydisenağlama haber saatleri ders calışmaya ara vermem lazım

Son düzenleme:
kızlarr ben geldim 1de evden çıktım akşam 10 da geldim yemek yedim ancak açabildim
çok yorulmuşum bizim dershanede şubatta hızlandırılmış programa kayıt yaptıranlar var bugün o sınıfı keşfettim:) matematik dersine girdim ilk konulardalar tekrar oldu coğrafyaya girdim sonra kendi sınıfımda tarih derken zaman geçti bundan sonra hep girmeyi düşünüyorum bende baştan tekrar yapmış olurum.iyi olur diye düşünüyorum.

kızlar merhabalar ayy bugun o kadar az calsıtım kı aksamustu 5 gıbı arkdasım geldı smdı bıraktım geldım eve. basım da cok agrıyor gözlerımle.

gülsucum dizi izlıyosun demı ben de ızledım ıcerde oturrken

ya varya başlayacam artık yaa çalışıom çalışıom test çözüom hala bişey oldugu yok ya ne biiçimm iştir bu anlamadım gitti yaa sinirlerim tepemde yaa bıktıma rık iyice yaa ben bu kpss gibi sınavın

merhaba arkadaşlar eve 11buçukta geldim evde işlerim vardıı yani bugün de koca bir sıfır bu hafta çok yoğun hiç çalışamadım ayy veda ya gittim mükemmeldii çok duygulandım gitmenizi tavsiye ederim ATATÜRK Ü çok güzel canladırmış oyuncu ismini blmiyorum ama ıhlamurlar altın da ki adam ve çok da benzetmişler...
başağım,piko,ece siz çalışmışınız ne güzel fatoş sen nerelerdesin sen de benim gibi çalışamadın mı yoksa bu haftam vicdan azabıyla geçiyor bakalım inşallah haftaya telafi edecemm...
ben yatıyorum arkadaşlar kimsede yok zaten...iyi geceler

kızlar bende bugün çok verimli sayılmam ama çember konusunu 3 kitaptan bitirdim 50 tane de soru çözdüm.birde coğrafi bölgeleri tekrar edip 50 de ondan çözdüm.galiba grip olcam dikenler batıyor sanki ii geceler herkese gerçi kimse yok ama

slm kızlar.. ya bu vatandaşlıga nası çalısıosunuzbilmiyorumkismile ya sinirlerim hopluo..çalışıom çalışıom ama sınavda yapamıom:bbo: ii bi çalışma yöntemi bilen varsa sölesin bana yaaaasenağlama

günaydın kızlar..pikolatam saol canım bi sen sormuşsun..naniknanik
ben çalışamıyorum dün hiç çlıaşmadım..arkadaşım aradı çocukları sahile indirelimmi diye.olur dedim atladık arabaya gittik..çokta mutlu oldular..ama geç geldik..
bide bu günlerde halsizlik başağrısı isteksizlik,yorgunluk aldı başını gidiyor bende..
kızın sürekli evi dağıtması benim sürekli toplamam,ama topladığım halde sürekli göz yoran bi dağınıklık psikolojimi bozdu..
artık hiçbirşey yapasım gelmiyor..

bide dün kayınvalidemle konuştuk..çok özledim,torun hasreti mahvetti dedi
bende hasret çekceğine atlayıp gelsene dedim..yarın o geliyor..bilmiyorum kaç gün durur ama o varken belki biraz çalışırım..yada gelinlik yapacağım diye elimi bile sürememkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…