- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.561
başakcım, ececim nasılsınızopuyorumnanaktanben de yeni geldim dershaneden, yemek yedim. bu aralar fil gibi yiyorum. o kadaryedim hala açım yamafoldumben
şimdi ders başı yapıcam
cnm benım hosgeldınn kaydirigubbakcemile5bosver ye yoksa kafan çalısmaz annem de bana zorla yedırıyor kafan calısmaz diyip aldatıyor benı.
ben de ögleden berı üslu sayılar videosu izliyorum bırazını deftere yazıyorum nıhayet bıttı sıkıldım biraz ara vercem
nesıl gectı cnm dersane
dershane sıkıcıydıkaydirigubbakcemile3
haklısın ya ben de çok bunalıyorum video izlerlen. insan bir yandan yazıp bir yandan dinleyince çok vakit alıyor.
şimdi coğrafya çalışıp sonra matematiğe bakayım diyorum. bir yandan da saçıma bakım yağı flan sürücembayanssulusmilearada selülit yağıda sürüyorum, kokudan durulmuyokaydirigubbakcemile3hem konuların hem de selülitlerimin canına okuyacağımÇok üzgünüm çoook
sen neler yapıcaksın bugün?
ya bizim matematikçi uçuyor resmen. dün çarpanlara aayırmaya başladık ve bitirdik. her hafta 1 konu bitiyor.
başakcım, ececim nasılsınızopuyorumnanaktanben de yeni geldim dershaneden, yemek yedim. bu aralar fil gibi yiyorum. o kadaryedim hala açım yamafoldumben
şimdi ders başı yapıcam
hagısının canına okumak daha kolay konuların mı selülitlerın mıkaydirigubbakcemile3
bende dusa falan grdım oylanıyorum.5e kadar falan calsıcam aksama dersaneden arkadsım gelcek yemege
valla yöntem ve ölçmeden soru çözebılırm
egıtmden de yarın yenı bı derse gecmeyı düşunüyorum sıkıldım artık
bızde matematıkten üslü sayılara gectık ek derste de orantıya basladı ama ben grmemıstım.ek derste problemlerle devam etcek normal derste üslu sayılar koklu sayılardan devam etcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?