2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

madem o kadar annenin yanında olmasını kıskandı sen de hiç bi işe eline sürme bebekle oğluyla o ilgilensin bol bol ders çalış sen de ( annenin gelip gitmesine karışmasın)
ama tabi çok yaşlı ve hasta değilse

öyle aslında çağıranda benim ama napıyım oda eşimin annesi..oda gelsin görsün torununu..
yaşlı ve hasta değil canım annemle aynı yaştalar..47 :)

kızlar günaydın, kimsecikler yok. şimdi ders başı yapıcam ama uykuluyum halakaydirigubbakcemile3türkçeden yazım yanlışına bakayım diyorum. bir de gün içerisinde matematik çalışıcam. biraz tarih, coğrafya da katatım.oooo uçtum mu nekaydirigubbakcemile3

başakcım neredesin, bu saatte kalkmış olurdun.opuyorumnanaktanarkadaşının geldiği iyi olmuş, biraz kafa dağıtmayada ihtiyacımız var.ben de bugün annemle çarşıya çıkıcam.

ececim ya iyisin bence. ben de bölgeleri bitirmek istiyorum artık, başka türlü netlerim yükselmeyecek. zaten ekonomik coğrafya bölgelerin tekrarı di mi?

hilalcim gözün aydın, ilk günler gelinlik yapıp hizmet edersin, şöyle güzelce gözüne girersin, sonra sal gitsinkaydirigubbakcemile3mis gibi çalışmış olursun.

paronamanyak cnm ya bir bilsem nasıl çalışılır.mafoldumbenöyle yakın cümleler çıkıyor ki sınavda, bazen ayır edemiyorum.ben buna çalışmıştım ama cevap hangisiydi ki diye saf saf bakıyorumkaydirigubbakcemile31982 anayasasını aldık, hoca 5 kez bitiricez anca oturur dedi.daha başlamadık ama örnek verdi nasıl çalışıcaz diye. mesela 1 paragraf okudu. ben düz okur geçerdim. oradan 5 soru çıkarttı. her kelime soru olabilir diyor, bu şekilde çalışacakmışız.

kızlar ders başı yapıyorum uffff göz kapaklarım aşşağı iniyormafoldumbenneyse miiiiis gibi kavhvemi içeyim.
Allah hepinize zihin açıklığı versin :lepi: biraz çalışayım dışarı çıkıcaz :CüvCüv: akşama kadar giremeyebilirim.

günaydın tatlım gec kalktım bugun kahvaltıdan kalktım smdı 1 2 saat calsıayım arkdsımla dısarı cıkcam sehırdısından geldı de

kolay gelsın tatlım sana

günaydınnn başağım,pikom hilalimm,pikocum ya bende o kadar uykuluyum ki dayanamayıp gidip yatıcam heryerim ağrıyor.bu arada evet bölgeler hepsinin özeti canım

günaydın ececık herkes halsız buaralar
hilal gözünaydın kaynanacıgın gelıyormus
gülsucum nerdesınnnn
kızlar ben yontemden bıraz soru çözdm birazda ölçmeden çözdm 50 ser 50 ser smdı hazırlancam dısarı cıkccam öptm sızı

öyle aslında çağıranda benim ama napıyım oda eşimin annesi..oda gelsin görsün torununu..
yaşlı ve hasta değil canım annemle aynı yaştalar..47 :)
Ben gelmesin demiom ki
tabi asla saygını sevgini eksik etme baccum ama annenin orda olmasına kıskanması bana ters düşüo annen yardım ediodu sana sadece şimdi o etsin sonuçta oda annenin yerine orası sizin eviniz olduğu kadar eşinin ailesinin evi senin ailenin evi siz artık koca aile oldunuz bence evlilik öyle bişi oğlanı aileden kopartıp sahiplenme kızı aileden kopartma sahiplenme kurumu değil
bence aile olarak büyüyüp birbirine karışma müessesi öylede olunmalı

canlarımm ben geldim bugün kaptırdım kendimi bilg.açmak bike aklıma gelmedi
kahvaltımı yaptıktan sonra temizlik yaptım sonra kurabiye falan dersin başına bi oturdum bu saat yeni kalktım coğrafyadan dün hocanın anlattıklarını tekrar ettim konu anlatımlı kitaptan baştan hiç bilmiyormuş gibi çalıştım sorularını çözdüm coğrafya en korktuğum ders hiç yapamıyorum(( buyüzden sindiresindire çalıştım bütün günde bitti(( başka derslere bakamadım.

bengisu hiç korkma coğrafya bölgeler bitmeden düzelmez. inan ben 2008 girdiğimde bölgeleri adam gibi bitirdim 3 yanlış yaptım coğrafyadan,o da ilk konulardı. şuan çok yanlışım çıkıyor, bölgeler bitmeden konunun mantığını oturtamıyorum.karadenizden başladım ben dekaydirigubbakcemile3

başakcım oh ne güzel gezmişsin valla iyi çözmüşsün 100 soru.ben bugün türkçede yazım yanlışına çalıştım, sanki hiç çalışmamışım gibi ama, unuttum sankisonra 50 soru çözdüm. sonra annemle çarşıya çıkıp cici aldım. eve gelip yemek yedim ve uyudum.şimdi kalktım, ne çalışsam diye düşünüyodum. sanırım tarih çalışıcam bugün sayısala bakasım yok.

pikocum inş.dediğin gibi olur çünkü mantığını oturtamıyorum bitürlü

şuan biz de iklimi bitirdik, ik konular bitti ama çok yanlışım çıkıyor, o yüzden bölgelere başladım. inan karadeniz bölgesini bitirdim ve şuan daha iyi anlıyorum.

dalin, hilal, ece... kızlar naptınız çalışabildiniz mi bugünkaydirigubbakcemile

merhaba kızlar
iki gündür eşim şehir dışındaydı oğluşla kayınvalidemde kaldık giremedim
özledim yahu sizleri
çalışamadım hiç sadece deneme çözdüm
ececik hoşgeldin canım

iyi geceler kızlar
çoktandır giremedim ve hiç çalışmadım.bebişimizde doğdu sonunda
şimdi 15 günlük.40 ı çıkınca yine başlıcam çalışmaya.2 aydır hiç çalışamadım.
baya sıkı çalışmam gerekiyo açığı kapatmam lazım

mrb melda bebeğin hayırlı uğurlu olsun darısı benim başıma
zor mu oluyo bnimde 2 haftam kaldı napcam bilmyorum
bu aralar bende çalışamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…