- 12 Ocak 2009
- 247
- 12
- 643
- 45
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.581
kızlar günaydın, kimsecikler yok. şimdi ders başı yapıcam ama uykuluyum halakaydirigubbakcemile3türkçeden yazım yanlışına bakayım diyorum. bir de gün içerisinde matematik çalışıcam. biraz tarih, coğrafya da katatım.oooo uçtum mu nekaydirigubbakcemile3
başakcım neredesin, bu saatte kalkmış olurdun.opuyorumnanaktanarkadaşının geldiği iyi olmuş, biraz kafa dağıtmayada ihtiyacımız var.ben de bugün annemle çarşıya çıkıcam.
ececim ya iyisin bence. ben de bölgeleri bitirmek istiyorum artık, başka türlü netlerim yükselmeyecek. zaten ekonomik coğrafya bölgelerin tekrarı di mi?
hilalcim gözün aydın, ilk günler gelinlik yapıp hizmet edersin, şöyle güzelce gözüne girersin, sonra sal gitsinkaydirigubbakcemile3mis gibi çalışmış olursun.
paronamanyak cnm ya bir bilsem nasıl çalışılır.mafoldumbenöyle yakın cümleler çıkıyor ki sınavda, bazen ayır edemiyorum.ben buna çalışmıştım ama cevap hangisiydi ki diye saf saf bakıyorumkaydirigubbakcemile31982 anayasasını aldık, hoca 5 kez bitiricez anca oturur dedi.daha başlamadık ama örnek verdi nasıl çalışıcaz diye. mesela 1 paragraf okudu. ben düz okur geçerdim. oradan 5 soru çıkarttı. her kelime soru olabilir diyor, bu şekilde çalışacakmışız.
Ben gelmesin demiom kiöyle aslında çağıranda benim ama napıyım oda eşimin annesi..oda gelsin görsün torununu..
yaşlı ve hasta değil canım annemle aynı yaştalar..47 :)
pikocum inş.dediğin gibi olur çünkü mantığını oturtamıyorum bitürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?