2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hoşbulduk fatoşcum Şenizmeldacım bebeğin hayırlı olsunn ayy ne güzel annede oldunpikocum bende bugün sadece coğrafyadan 335 soru ,türkçeden de 50 soru çözdüm başka da bişey çalışamadım oyalandım durdumklava:

günaydın kimsecikler yok amakaydirigubbakcemile3günlerdir evcek hastalıklarla uğraşıyoruz oyüzden nete giremedim dünde annemin günü vardı bütün gün mutfak, temizlik derken gün bitti akşam coğrafyadan konu çalıştım 200 de soru çözdüm o kadarcık:sinifsinif:

ecesu hoşgeldin..napıyorsun görüşmeyeli..
fatoş sende bir an kayboldun gitttin noldu dedim :))
ececik çalışmamış oyalanmış halin bu mu kuzum senin..maşallah kaç alırsın gerçekten merak ediyorum..bende senin gibi çalışmayı isterdim
mavli günaydın canım
melda hayırlı olsun canım..bence 40 tan sonra sıkı çalışmaya başla bak nerdeyse bütün gün uyuyorlar.
dönemiyorlar yattığı yerde kalıyor.bu fırsatı iyi değerlendir ben kafayı yemek üzereyim

bu arada bende bir karar verdim

bilenleriniz biliyordur ben ingilizcede çalışıyorum..şartlarda kpss ingilizceden 60 soruda 42 doğru
yada kpds den 100 soruda 70 doğru diyordu

bende kpss ingilizceye çalışıyorum ama elimde hep kpds kaynakları var..kpds çalışıyorum yani..ve vaktimin çoğunu ingilizce alıyor.
karar verdim ingilizceye çalışmayacağım..sınava kadar kpss çalışıp sınavdan sonra kasımdaki kpds için ona çalışmaya başlayacağım..çünkü kpds çalışan kime sorsam sadece ona çalışıyorlarmış kursa gidiyorlarmış..eşimde dedi öyle daha iyi olur böylehangisine yoğunlaşacağını şaşırıyorsun dedi..

1 ay sonra annemlere gidincede hedefim ihtiyaçın soru bankası setini bitirmek..habertürkten kupon topluyorum..
haziranda da sadece deneme yapmaya başlayacağım..şimdi gazeteler verdikçe denemede topluyorum..

ay ne çok yazdım..

bugün kıza fot çektirmeye götüreceğiz..gitmişken ailecede çekinelim dedik..bakım yapmam lazım saçıma yüzüme kalkıyorum ben..

öptüm hepinizi.

günaydın kızlar ben de yenı kalktım kahvaltı yapcam sonra balıcam calsımaya egıtımden yenı konuya calsıamaya baslayabılırım suan calsıtgım egtıımın soruları bıtmedo ama

hatta pazartesı de cografyaya baslamyı düşünuyorum

gülsucumm nerelrdesın özledım senı
gülsahcım hala dönmedın armıza
ececık canım nasılsın

benım de buaralar basım acayıp agrıyor annemde derse süreklı gözunu sureklı dıktıgın ıcın olabılır dedı onun ıcın dinlendırıcı almayı
düşünuyorum

günaydın canlarım hilalcim çalışıyorum ama hiç içime sinmiyor dün 335 soru çözdüm coğrafyadan tamam güzel ama şu dağlar ovalar çıkınca yanlışlarım çok çıkıyor güvender çok ayrıntıya inmiş ladin ağaçlarına kadar sormuş köroğlu bolkar vs çok sormuş sinir oldum o konuda yanlışım çok o yüzden tekrar o konuya bakmam gerek ama tarihi çok boşladım o yüzden bakmıycam artık coğrafyaya sadece o konularda eksiğim var tekrar ederim ilerleyen zamanlardaboshayallersmilebaşağım bitanem iyiyim canım kendine dikkat et evet hep bu kpss yüzünden olıuyor benimde çok ağrıyor başımboshayallersmilesabah 6 da uyandım biraz tarihe bakıp uyudum ara verdim hemen unutmuşum mondrostan itibaren başladım şimdi çalışmaya bugün kurtuluş savaşına geçerim umarım hadi hepimize kolay gelsinzemuszemus

Son düzenleme:
slm kızlar bugünde coğrafya soru çözdüm matematik 60 soru çözdüm
zaman ne kadar çabuk geçiyor sinir oluyorum.

merhaba arkadaşlar ececik evet tatlışım bu hafta çok yoğun geçti çalışamadım şimdi birazdan mat ve coğrafya çalışmayı düşünüyorum inşallah
ececik başağım fatoş siz ne yaptınız nasılsınız
piko ikimiz varız sen ne yaptın çalışabildin mii

ayyy kızlar ne güzel çalışmışsınız ya.
hafta sonu halamlar geliyormuş, 1 hafta kalacaklar. anlayacağınız hapı yuttum.:gitme:çalışma düzenim aksayacak, gerçi tam da düzen oturtamadım ki:)
bugün sabahtan beri temizlik yaptım, süper oldu odam. çok içime sindi.kitapları kamufle ettim, gözümün içine batıp durmuyolar artıksengözlerimebaksanabsimdi spor yaıp duşa giricem ve dersimin başına geçicem.

ececim ya maşallah süper soru çözmüşsünvereliniortak
hilalcim bence de en mantıklısı eşinin söylediği. kpds gerçekten kolay bir sınav değil. şuan için kpss daha önemli duruyor. atansan bile ingilizceye çalışıp kpds ye rahat rahat girersin.

bengisu yaaa haklısın, zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bende. mart ayına girdik ya.inan ben 2008 de kpss ye girdiğimde abim sordu " puanın düşük geldi ne yapıcaksın" diye. bende 2010 dakine hazırlanırım dedim. öyle güldü ki anlatamamsırnaşık şey2 yıl var daha deyip dalga geçti. ben de kafamda planlara yaptım. evet 2 yıl var, kaç kez bitiririrm konuları kesin 90 alırım....2 yıl nerde...sınava 4 ay kaldı:mymeka:
başakcım sen nasılsın, bugün neler yaptın?

fotoscum şuan spor yapıcam, duyurulurkaydirigubbakcemile3

bengisucum bugün çok güzel temizlik yaptım. oh içime sindi ama ders çalışamadım:hulya:bu arada arap sabunu süper bir şey ya herkese tavsiye ediyorum. her yeri gıcır gıcır yapıyor. üstelik katkı maddeli ürünlerden daha çok içine siniyor insanın.

cnm bebiş hayırlı olsun, Allah sağlıklı ömürler versinopuyorumnanaktan

pıkocumm bırazcık calsıtım mat 65 soru çözdm egıtımden de yenı bı derse calsımaya basldım 2 konu calstım 65 de soru çözdm

basım cok agrıyor bi an önce dinlendırıcı gözlük almam gerkiyor

çok geçmiş olsunolumunekankayizsmiledikkat et kendine. ay ne güzel yeni konuya geçmişsinvereliniortak. ben de akşam ınkılaplara başlayayım diyorum. yeni konuya başlayınca içim çok rahat ediyor.

ohh pikocum mis gibi yaptın heryeri demek,gülsucum olsun telafi edersin inşlh.başakcım geçmiş olsun canım ağrı kesici falan iç birde bilgisayara takılınca çok baş ağrısı yapıyor bengisu güzel çalışmışsın canım bende tarihe bakıyorumyerimseniben

tesekkur ederım pikocum
ınsan yenı konuya gecmeyınce sankı hıc calsımıs hıssetmıyor demı ben oyle hıssedıyorum
ben de oje süruyorum yarın dersane var buarada dersane cıkısı arkdsa gtcem orda kalcam aksam hıc calısamam

senın nasıl gıdıo calsımalar cnm

saol ecceık canm ben cok agrı kesıcı içiyorum da ıcmesem mı kı dıyorum

senın nasıl gıdıo calısamlar

aslında verimsiz gidiyor. bir türlü hırsım gelmiyorbilmiyorumkismilezorla çalışıyorum o yüzden hızlı ilerleyemiyorum. 1 ay sonra Türkiye geneli var ozaman kadar tarih ve coğrafya tamamen bitsin istiyorum, en azından netler artınca gaza gelirim:lepi:bu ara matematiği çok boşladım.

başakcım cnm kesinlikle gözlük işini ihmal etme benimmde çok başım ağrıyordu göz doktoruna gitmiştim dinlendirici gözlük verdi gerçi birazda bozukmuş ortaya çıktı 0.75 neysa fazla uzatmayım takmaya başladığımdan beri baş ağrısı fln kalmadı ve gerçekten rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…