2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar coğrafyayı izliyorum demiştim ya hoca dönenceleri anlatıyordu bir anda barış manço'nun dönenceler şarkısını söylemeye başladı. barış manço dönence şarkısını hangi tarihte yazmıştır dedi. ay bir anda gülmeye başladım kendi kendime daha önce hiç böyle birşey aklıma gelmemişti. sözlerinden 21 aralıkta yazdığı çıkıyor ortaya. alkisalkisalkis

valla güzel gibi geldi ama keşke tek işim çaluışmak olsaydı..beni bağlayan bişey olmasaydı..o zaman 23 günde hepsini rahatça dinlerdim
şimdi günde 2 video izlemeliyim
her video 2 saat kadarsa günde 4 saatimi ona ayırabilecekmiyim onu düşünüyorum ama kaçırmakta istemiyorum.

hilalcim daha önce bir program söylemiştim. o programı yükledikten sonra her videoya bir kez tıklayıp kapatıyorsun ve video pc ye yükleniyor daha sonra istediğin zaman açıp izleyebiliyorsun. ben hepsini bitiremezsem öyle yapıcam.

günaydın arkadaşlar bende yeni uyandım yemek olayını hallediyim banyo yapıp başlıycam inşallah
başağım sen ne yaptın başladın galiba ,ecesu nasılsın hallettin mi kötü kokuları çalışmaya başladın mı
bugün tarih çalışıyım diyorum iyi çalışmalar herkesee...

kızlar bu ihtiyacın linkini verebilirmisinizi bulamadım ben (ok tamam buldum)

kızlar nolur beni de azıcık motiive edin. hiç çalışasım gelmiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

gülsuucm gunaydın evet ttalım yarım saat oldu baslayalı program gelıstrmeden yenı konu calsıyorum ama ara verdım daha ne kadarcıkk calsıtıysam

bende aranıza katılmak istiyorum

kafayı yicem artık kıslar yaaa :'''(

offff daha tarihtan 5 konu falan bitirdim türkçeye son 1 ay bakarım diyorum coğrafyadan 1 konu bitirdim anayasa daha 1 konudayım yarısında bile değilim şu anayasada napmam gerektiğini bilmiyorum...

tarihten dün Osmanlı dönemini çalıştım ama hep bilgi hep bilgi yılda en az 2 soru gelmiş her sene ve sorulara baktım direk bilgi ama okadar çok şey varki akılda kalmıo nasıl çalışmalıyım ben şu anayasa coğrafya tarihe yaa akıl verin diyorumki mayısda konular bitsin son 1 -1,5 ay kala sürekli soru çözüm

iyiyim gülsucum sen nasılsın?
kötü kokuları halledemedim maalesef ne yaptıysam gitmedi.
buzdolabını balkon kapısının önüne çektik öyle duruyor
günlerdir sıkıldım artık kaldığım yerden devam edeyim dedim
biz dışarıda oturuyoruz lojman yok bu yüzdende eşim kasıtlı yapıldığını söylüyor
dolapla uğraştıkça başıma ağrılar giriyor valla

akannehirsenağlama

kızlar napıyorsunuz ben program gelıstrmeden 1 konuyu daha bıtrdm ve konuyla ılgılı 47 soru çözdm ayy yoruldm bıraktım bıraz ara verıp köklü sayılardan video izlıcem

kızlarrr dünden beri hastayım başımı kaldıramıyorum.tabi hiç çalışamadım(((( hemen toparlanmam lazım

bengisu geçmiş olsun canım.

hilalcim swfquicker diye bir program bunu yükleyince izlediğin videolar temporary internet files adlı dosyaya kaydediliyor.

slm kızlar sabah 7 den beri hastanedeyim anneciğimin tahlilleri tertemiz çıktı bi rahatladımki sormayın karnıma ağrılar girdi beklerken ölcektim neredeyse suratım o kadar kızarmışki stresten anlatamam ALLAHA şükür çok mutlu oldum ya:Saruboceq:hastane çıkışıda alışveriş merkezine gittik anemle yemek yedik gezdik kaydirigubbakcemile2dersleri ektim yani bugün aman olsunn heryerim hele başım çok ağrıyor uyusammı çalışsammı bilemedimmirmirmirmir

ececik sizin adınıza bende sevindim canım. çok geçmiş olsun Allah annene ve sizlere sağlık sıhhat versin.

bengisu ececik geçmiş olsun beterbocek hoşgeldin bende bugün çalışamadım daha eve yeni geldim sabah 19. yüzyıl ıslahatlarını özetlemiştim okadar şimdi çalışıcağım.....

kızlar bu ihtiyacın sitesinden izlediğinniz videolar nasıl güzel anlatıyomu önerirmisiniz?yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…