2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

cnm benım gözünaydın cok sevındm

mayısın 10 nun da başlıyor 21 ine kadar.

ececik gözünüz aydın canım..çok şükür bişeyi yokmuş
bengisuu sanada geçmiş olsun canım..

beterböcek hoşgeldin
mavli sanada kolay gelsin
ati ben tarih dinledim çok beğendim.

ecesu canım sana bişey sorcam ben o programı indirdim ama napmam gerekiyor çok yabancıyım porgrama az karıştırıdm ama nasıl kaydedeceğim..
zahmet olmazsa anlatabilirmisin

mavli,hilal,başak tşk ederim canlarım ALLAH razı olsun şimdi çalışma isteğim çok daha arttı inşlh hepimiz yüksek puanlar alırız:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

gözün aydın ececik bende bugün tarihten bi konu çalıştım kırk soru yaptım diğer günlere göre birass daha iyi bugün daha çalışcam inşallah
ecesu bende indiriyorum programı...

saol tatlış ececik iyiyim plan yapıcam uygulamaya çalışacam bakalım birass daha artıracam çalışmamııı..
başağıımm düzleştirilmiş saçlarınıı bi görseydimm töööhh...kaydirigubbakcemile2

canım programı indirip kurduysan herhangi bir videoya tıkla onu kapat daha sonra internet explorer üzerine sağ tıkla özelliklere gir, ordada genelde gözatma geçmişi var ordaki ayarlara tıkla, sonrada dosyaları görüntüleye bas, temporary internet files klasörü çıkacak orda izlediğin videoyu bulmaya çalış, bulduktan sonra üztüne gelerek kopyala de masa üstüne kaydet. bu şekilde canım umarım anlatabilmişimdir.

gülsucum inşallah faydalı olur.

kızlar ben bugün coğrafya çalıştım akarsulara kadar geldim. soru çözdüm ama saymadım.

günaydın arkadaşlar ihtiyaçın videoları çok uzun yaaa hadi kotayı umursamıycam bu ay ama 2 saat bilgisayar başında oturulmuyoki 30-40 dakka olsa çok iyi olacaktı...

günaydın kızlar ecesu yaa.canım eminmisin öyle olduğuna..programı açınca biryere komut falan vermiyormuyum tıklamıyormuyum olmuyor çünkü senin dediğin gibi..bide bu video sitelerindeki videoları indiryor anladığım kadarıyla..dün yapamadım eşime dedim sen bak nasılmış..onun ingilizcesi var orjinal sitelerine baktı ama bilgisayarında yüklü olan video üzerinde değişiklik yapılıyor bununla yüklemiyor dedi..başka programlarda indirdim çıldırcam hayatta yetiştiremem 20 günde videoları..bide mavlinin dediği gibi acaip uzun sürüyor..
keşke kaydedebilseydik ya..
valla olmadı elime kamerayı laıp bilgisayardan çekicemkaydirigubbakcemile3

bu arada kayınvalidem hala gitmedi..kadın 2 gündür eşime bilet bak diyor bizimkid egamsız uyuşuk bişeydir..bi gitmedi garaja..dayanamıcam gidip ben alıcam o olacak:roflol:

hilalcim eşime sordum o da aynı şekilde olduğu söylüyor. sadece bsplayer var winamp gibi onu yüklesinler diyor.belki o zaman açılırmış bizde o da yüklüymüş. istersen mailine programın setupını göndereyim bir de öyle dene bakalım.

canım ya eşimi tekrar aradım şimdi. sen videoyu masa üstüne kaydettin mi? kaydettiysen eğer videonun üstüne gelip sağ tıkladıktan sonra birlikte aça basıcakmışsın ordan da winampı seçicekmişsin inşallah açılır canım ya. ben videoyu açıp kapatıyorum hemen kaydediliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…