2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar videoları izledikten sonra direk sorumu çözüyosunuz yoksa kitaptan tekrar bakıp okuyupmu çözüyosunuz soru

kızlarr günaydıın ben geldim geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bugün biraz daha iyiyim ama tam anlamıyla geçmedi((( bende uzaktan eğitimi dinledim coğrafyası çok iyiydi sonra 40 soru çözdüm şimdi devam edicem nisana kadar nekadar çok dinlersek okadar iyi

Bengisu acil şifalar inşallah! canım ben dershaneye gitmiyorum bu çok iyi oldu dershane havasında ders işleniyor fatura 100lira gelir heralde ama olsun artık sabah tarih dinledim şimdide mat dinliyorum evde kimse yokken dersleri dinleyeyim de akşam soru çözerim:):):)

internetin sınırlı ise kotaya baglı olarak fatura daha fazla geliyo ama internetin sınırsızsa sorun olmaz

vallah arkadaşlar ihtiyacın verdiği uzaktan dersleri dinliyorlar ve çok uzun sürdüğü söleniyo buda sen ne kadar çok video izlersen o kadar çok gelir demek tam olarak bir rakam diyemem ama bir program var arkadaşlardan biri yazmıştı o programı pc indirip videoları kayıt edebilirsin ben neti sınırsız bir arkadaşımdan rica ettim ve programı indirip videoları kayıt etti bana dvd şeklinde verdi ve sınırlı bir internetim olmasına ragmen kotamı hiç etkilemeden istediğim dersleri istediğim zaman izleyebiliyorum

Son düzenleme:
kızlar bişi sormak istiyorm size ben daha üniversiteyi bitrmedim 3.sınıfım bu sene kpssye grsem lise mezunu olarak grcem dimi?bi de ii bi puan alsam o puanla okul bitince atanabilir mym geçerli olur mu yoksa lisans mezunu olarak tekrar mı girmem gerek?

vallah bildiğim kadararıyla eger yerleştirilmeden önce mezun olursan liseden girdiğin için ataman yapılamıyo ama üniversiteyi yerleştirildikten sonra bitirisen sorun olmaz diyebiliyorum

merhaba arkadaşlar... ben aranıza kasım gibi katılmıştım ama eşimin tayin durumuyla taşınma yerleşme vs ders çalışmalarıma ara verdim ister istemez. eğer kabul ederseniz yine aranızda olmamın motivasyonumu süper etkileyeceğini düşünüyorum.... zaten çalışmalarıma da hız vermem gerekiyor

sene başında dershaneye başlamıştım ancak doğuya gelince bırakmak zorunda kaldım. şu an ihtiyaç uzaktan eğitimin online derslerine giriyorum. elimdeki kaynaklarla da olabildiğince konu tekrarı yapıp soru çözmeye çalışıyorum..

coğrafyadan 2.konuyu dinledim 2.5saate yakın sürdü heryerim uyuştu ama değdi çok güzel anlatıyor.
ecesu cnm sen uzaktan eğitimi bilsayara kaydedebildin mi o dediğin programların bsplayer, swfquıcker hepsi var bende ama olmuyorr (( sadece uzaktan eğitimi denedim o lazım olduğu için nisana kadar bitiremezsem diye

patiska hoşgeldin arkadaşım ben seni hatırlıyorum eşyalarını taşıma konusunda sıkıntıdaydın değilmi naptın inşallah herşey istediğin gibi olmuştur online derslere katılman çok güzel bugün mat ve tarihten 2 ders dinledim canım çıktı dersi anlatanlar süper ama 2 saat aralıksız ders dinlenmiyoki birde :bbo:benimki 4 saat oldu

kızlar dinlerken durdurup devam edebiliyosunuz bende şimdi keşfettim ecesu bende yükledim programı ekol hocayı denedim oldu ama uzaktan eğitim olmuyor çalmıyormafoldumben

ececik onu bende keşfettim de 2 saatlik video durdurup başlatınca oldu sana 2.5 saat :bbo:

teşekkür ederm Mavli, sen de olmasan yazdıklarım sadece bana görünüyor sanacaktım...
eşya taşıma işini ufak aksaklıklarla atlattık çok şükür. ama hepimiz bittik...
evet canım dersler yorucu oluyor ama sen kendin durdurarak ayarla onu, molalarla falan bence. çünkü bir yerden sonra dikkat dağılması kaçınılmaz öyle değil mi? ben henüz matematike başlamadım ama tarih hocası çok iyi bence... tabii aynıysa
bu arada kaçıncı gruptasınız arkadaşlar uzaktan eğitimde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…