2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Çalışamıyorum kızlar bunalıyorum daralıyorum:çok üzgünüm:
Çok üzülüyorum. Matematikten mutlak değerlere çalışayım dedim, ya zor geliyor ya teste çözemediğim bi sürü soru çıkıyor bunalıyorum(((
program yaptım bi sürü konum var bitmesi gereken iki gündür aksatıyorum ben napıcam niye böyleyim ben((((((((

bengisu ve hilalcim ben bugün uzaktaneğitim sitesinde, tarihten 4 video coğrafyadan 3 video indirdim. hepsini aynı anda açtım sesini kapattım pcnin. yarım saat sonra hepsi kaydedilmişti. kaydedilmiş diye kapatmadım hemen videoların sonuna kadar baktım hepsi kaydedilmişti. kızlar programların ikisini de yüklemişsiniz nerde hata var bende anlayamıyorum.

hilalcim yarım saattir mail göndermeye çalışıyorum büyük olduğu için gönderemiyorum sıkıştırdım yine gitmiyor deli olcam valla

:çok üzgünüm::1no2:

pinky canım ben de senin gibiyim. çok çabuk sıkılmaya başladım.
canım ders çalışmak istemiyor. moralimde bozuk bugün.
annem dün banyoda düşmüş gece hastanede yatmış
benim bugün haberim oldu. kırık falan yokmuş
yanında olamamak çok kötü :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bi süredir sizi takip ediyordum dayanamadım bende üye olayım dedim:)evde boş boş oturup iş beklemek çok zormuşbari sizlerle dertleşirim:)tabi benide aranıza kabul ederseniz

selam kızlar;arkadasımdan yazılı sorularını hazırlamak için bilgisayarını aldım..
hepinizi çokk özledim.çok birikmiş sayfalar okuyamadım.iyisiniz demi??
bende size yazdıktan bikaç gün sonra hastaalndım.önce 20lik dişler hayatı zehir etti bana(gömülüymüş;ameliyat olcam izmirde)
sonra nezleyim sanıp evdeki ilaçlarla idare edip okula gitmiştim.meğersem bronşit olmuşum;cigerim iltihaplanmış;sinüzit ve aşırı bas agrısı ardından geldi..koca yıl böyle hastalanmamışımdır herhalde
15günü geçti bu durum sanırım..ve ben hiç kitap yüzü görmedim..çokk geri kaldım..saglıgımdan önemli değil desemde geri kaldıgım bir gerçek.tempo düşüyor..tekrar toparlanmak zaman alıyor sahiden..bugün diğer günlerden daha iyiyim şükür..

sizler anlatın biraz ben gitmeden..pikolata;ohcanıma degsin;basakçım;ececik;ecesu,bengisu,beryy,gülsu sayamadıgım tüm arkadaslarım..
sizi çokk özledimmmmmmmmmma.s.

gülşah cnm bende özledimm hadi gel artık çok çok geçmiş olsun
uzaktan eğitim dinliyorum çoğu arkadaşta dinliyor sanırım.4 nisana kadar ücretsiz olunca bitirmeye çalışıyorum.sende dinleyebilirsin vaktin olursa ihtiyaç yayınlarının

sagol canım;gazetede görmüştüm ama malum bilgisayar olmayınca giremedim..şifresi falan mı var canım?nasıl güzel mi??

gülşah canım hoşgeldinn çok geçmiş olsun yetişirsin tatlım merak etme sağlığın daha önemli,ne zaman gelicek bilgisayarın olmadımı daha çabuk dön aramıza opuyorumnanaktanecesu canım geçmiş olsun annen için umarım iyidir,serce hoşgeldin aramızayerimseniben

merhba arkadaşlar bende eve yeni geldim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz her gün katılım artıyor
bugün tarihten konu çalıştım 100 tanede soru yaptım şimdi de gazetenin verdiği denemeye bi bakıcam
gülşah hoşgeldin tatlım nasılsın ececik sen nasılsın
başağım uyumuş kuzummm
fatoş nerelerde kayıp yine
çıkıyorum arkadaşlar görüşürüz...

iyiyim gülsu bende tarihi baştan tekrar ediyorum islamiyet öncesi türk tarihine çalıştım ii geceeler herkese

merhaba kızlar
gülsucum buralardayım canım ama çalışamadığım için uğrayamıyorum yanınıza
özledim sizi nasılsın canım tam okuyamadım senin çalışmalar nasıl gidiyor
derslerden koptum kızlar bir haftadır doğru düzgün çalışamıyorum
inşallah yarın başlarım
gülşahcım geçmiş olsun telafi edersin merak etme sağlık herşeyden önce gelir
ecesu sanada geçmiş olsun canım iyi bari hiç değilse kırık falan yokmuş
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
başak hilal ececik berry bengisu mavli dalinsiz pinky nasılsınız kızlar valla buraya girmeyince bir boşluk oldu bende öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederiz, hoşbulduk...
sanırım herkes ne çalıştığını bildiriyor.. ben bu akşam tarihten türk islam devletleri konusunu tekrar ettim bölüm olarak. sonra da kitabımdaki 4 testi yaptım. diğer kaynaklardakileri ve yaprak testleri de eğer çok uykum gelmezse birazdan yoksa yarın yapıp osmanlıya geçicem...

herkese kolay gelsin

fatoşcum tatlışım iyiyim program yaptım pazartesiye hızlanacam inşallah tarih de son konudayım deneme yaptım tarihi unutmuşum son konular iyi ilk konular yok bu seferdeee mattan deneme yaptım sayı fazla değişmiyor çünkü hala geo yok ve permutasyon olasılık yok
akşamda sinemaya gittik eyvah eyvaha ama pek beğenmedimm
sen nasılsın tatlış fatoşum niye çalışamadın dur sana bi soru soruyum mattan...

a kentinden yola çıkan bir kişi aracıyla saatte 60 km hızla giderse saat 12 de saatte 100 km hızla giderse saat 9 da b kentinde oluyor a kenti ile b kenti arası kaç km ?? arkadaşlar bi zahmet yapabilir misiniz????

a kentinden yola çıkan bir kişi aracıyla saatte 60 km hızla giderse saat 12 de saatte 100 km hızla giderse saat 9 da b kentinde oluyor a kenti ile b kenti arası kaç km ?? arkadaşlar bi zahmet yapabilir misiniz????

canım soruyu yaptım ama doğru mu bilmiyorum diğer arkadaşlar da cevaplarlarsa doğru olup olmadığını anlarız.

60 km hızla giderse t saatte b kentinde oluyorsa
100 km hızla giderse t-3 saat olur (60 km hızla giderse saat 12 de, 100 km hızla giderse saat 9 da orda oluyorya yani 100 km hızla giderse 3 saat erken gidiyor o yüzden t-3)

yol=v.t
60.t=100.(t-3)
300=40t
t=7,5 yol=60.7,5=450 km ya da 100.4,5=450 km

çok saol ecesu tatlış basit bi soru ama düşünememişim...
günaydın nerdesiniz arkadaşlar kimse yok herkesler pazar gezmasine çıktı galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…