2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aynı işte çalışan bir çırak bir ustanın 2\5 i kadar iş yapabiliyor 5 çırak 6 ustanın 16gün de bitirebildiği bir işi 10 çırak 4 usta kaç günde bitirebilir???

Canım çok geçmiş olsun.

Neyseki birşeyi yokmuş canım,üzülme canım.. beraber birbirimize destek verelim , çalışmaya zorlayalım kendimizi kızlar.

Canım bugün çalışmaya zorlucam kendimi , dün yine çalışamadım çünkü :1no2:

Bugün matematikten çemberlerin testlerini çözdüm 24 soru.
Matematikten üslü sayıları bitirmem gerekiyor.
Ve tarihten tekrar etmem gereken bi çok konu birikti.
Desteğe öyle ihtiyacım var ki kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar pinky tabiki destek olucazki şu kpss den hep birlikte kurtulalım inşlh,bende türkçeden 100 soru çözdüm,ecesu saol canım ya bende tarih ve vatandaşlığın hepsini indirdim,çarşıya gidip geliyim diğer dersleride indiricem acele etmeden istediğim zaman izleyebilirim artıkhihoyyytkonuları ordan tekrar edicemkaydirigubbakcemile2

ececik indirdiğine sevindim canım. dünden beri acaba ben mi yanlış tarif ettim diyordum ama sen de indirmişsin demekki bir yanlışlık yokmuş.

ecesu canım kaydedebileceğim programın ismini tekrar söyleyebilirmisin. programı nerden indirebilirim

merhaaba kızlar;yine kimse yok sanırım..ben gidiyorum yine;abime sordum vermiş tamire bilgisayarı ;inşallah yapılır dönerim aranıza;sizsiz hiççç motive olamıyorum inanın..çok yarım kaldım valla
bende deneme yaptım yine dün;bugün daha az basımın agrısı;netlerim fena degil..açığı derhal kapatıcam
geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim..
hepinizi öpüyorummmm...

ececik indirdiğine sevindim canım. dünden beri acaba ben mi yanlış tarif ettim diyordum ama sen de indirmişsin demekki bir yanlışlık yokmuş.

saol canım ya hepsini tıkladım ben çarşıdan gelene kadar indirsin tek matematik kaldı onuda gelince indiricemopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile512 tane birden indiriyor bilgisayar çökecek

Son düzenleme:
kızlar aranıza yeni katıldım bulantılı bir gebelik geçiriyorum.önlisans mezunu olarak kps ye gireceğim birde işletme 3.sınıftayım sınavada 15 gün kaldı hiç çalışamdım resmen moralim çöktü.aöfü bıraksammı acaba çok kararsız kaldım kızlar bana bir akıl verin..

aaa sorumu kimse yapmamışş bilmiyorumkismile
bende tarihten son konuyu çalıştım 44 tanecik soru yaptım bilmiyorum dışarı çıksam eşim dolaşalım diyorr kjarar veremedim yafuuuu:1rolleyes:
ecesu ben indiremedim uzun sürdü sıkıldım beklerken ececik senin de uzun mu sürdü programı indirmek....

pinky swfquickerdi sanırım

Videoları indiriyorum bilgisayara kaydediyorum canım bugün.

Ben sosyal dersleri kitaptan okurken çok sıkılıyorum, dikkatim dağılıyor videolardan istediğim zaman tekrar tekrar dinlemek gercekten cok verimli olacak.

kızlar ben geldım ya foruma gıremıyordum tekrar şifremı degıstrdım
sabah 8deydı dersım ek der derken bu saat oldu
sz nasılsnz kızlar

kızlar ben döndüm, halamlar bugün gittiler. biraz uyudum ve ders başı yapıcamaklinialirimsmile
ufff 1 hafta boyunca tek yaptığım matemetikten 50 soru çözmek oldu. çok geriledim ama toparlayacağım inşallah.
sizler naptınız? başak, ece,ecesu, hilal, gülsu, dalin, fotos....

kızlar ben geldım ya foruma gıremıyordum tekrar şifremı degıstrdım
sabah 8deydı dersım ek der derken bu saat oldu
sz nasılsnz kızlar

başakcım ya sorma sitede sorun vardı ben de 1 saattir girmeye çalışıyorum, şifre yanlış diyorguclubacismilesen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli.

kızlar ya bugün haber türk gazetesi datanın cep kitapçığını verecek diye duymuştum , alan oldu mu?
yarın deneme sınavı var, önceki Türkiye genelinden 74 puan almışım

başakcım ya sorma sitede sorun vardı ben de 1 saattir girmeye çalışıyorum, şifre yanlış diyorguclubacismilesen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli.

hadi cnm gözunaydın ben de şifremı degıstrdm oyle gıebıldm iyi sayılırım cnm egıtım ve mat dersının yanında cografyayı calsımayı düşünuyorm yoksa yetısmıcek

biraz dınlencem sımdı ama

kızlar ya bugün haber türk gazetesi datanın cep kitapçığını verecek diye duymuştum , alan oldu mu?
yarın deneme sınavı var, önceki Türkiye genelinden 74 puan almışım

evet cnm ebn aldım cogarfya ince güzel bisey arkdslar alırken aldım bugun haftaya pazar anayas vercekmıs tebrık ederım fıstık

ya kızlar çok moralim bozuldu bir türlü ders başı yapamıyorum. perşembe günü memlekete gidecekmişiz ben annemle kalıyorum, annem gidicek sen de gel yalnız bırakamam gözüm arkada kalır diyor:gitme:şöyle bir oturup sadece kpss ye çalışamadım bir türlü. ya birileri geliyor ya da ben gidiyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…