2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

fıstıklarım ben kaçtımboshayallersmilebiraz matematik çalışayım 2 saattir internetin başındayım eyvahedigeldismilekalkamadım bir türlü, kaç gündür giremeyince özlemişimkaydirigubbakcemile3

merhaba canım..bende sen gibiyim..12. haftaya giriyorum bulantılar baya sekteye uğrattı çalışmalarımı..hayattan koptum nerdeyse..tek umudum şu 13. haftadan sonra bulantıların kalmadığı söylentisi...ilaç milaç kar etmiyor..sen kaç kaçıncı haftadasın?biraz daha sabret dicem canım allah yardımcın olsun..

diğer arkadaşlar sizede merhaba..artık dersi bırakın foruma dahi uğrayamıyorum..pc bile midemi bulandırıyor..aradakitabı elime alıyorum ama bir sayfa sonra bulantıdan bırakmak zorunda kalıyorum..allahtan önceden çalışmışlığım vardı..konularım çok az kaldı zaten onlarıde bitirip testlere başlıcam allah nasip ederse..sizlerin nasılk gidiyor..inşallah iyidir hepinizin..ha gayret...

aranıza girmek için çok geç kaldık sanırım. yazdıklarım görünmüyor hissine kapılıyorum. sanırım birbirinizle yakınlaşmış ve diğerlerine kapatmışsınız kendinizi.... sağlık olsun. size kolay gelsin.

canım öyle düşünme ben arkadaşlarım adına da söyleyeyim her yazılanı takip edemeyebiliyoruz bir yandan hayat koşuşturması bir yandan kpssye çalışma birde forumu tam takip edemeyebiliyoruz olur böyle şeyler takma kafana sen gene uğra buraya opuyorumnanaktan
bu arada ecesu programı indirdim ama gerek yokmuş galiba internet explorerde önceden izlediğim videolarıda buldum bilgisayar kaydetmiş zaten bir tane daha kaydettim 20 dak kaydetti kapattım sonra izliycem bakın bir hesap yaptım benim net 4GB kotalı videolar ortalama 100 MG görünüyor yani 9 yada 10 videoda 1GB yapıyor 30 video indirmeyi planlıyorum faturam 100 lira gelir heralde :roflollsun babam sağolsun dimi:teytey:

cnm düşündüğün gibi değil, aslında birbirimizi pek takip etmiyoruzyerimseniben herkes günlük ne yaptığını yazıyor, kaç soru çözdüğünü vs...ya da dershanede hangi konuda olduğumuz, kaynak tavsiyesi vs...insan da okudukça gaza geliyor.

kızlar bu video indirme muhabbeti ne:1rolleyes:yani izlediğimiz videoları bilgisayar kaydediyor ya, onu mu kastediyorsunuz? ben zaten kaydediyorum izlediklerimi, sanırsam program önceden yüklüymüş, haberi yoktukaydirigubbakcemile3

bugün türkçeden 20 soru, matematikten 40 soru çözdüm.
anayasadan da Türk anayasa tarihini okudum, biraz soru çözüp yatıcam, çok başım ağrıyor.

merhaba kızlar
gülsucum iyi tarihten son konuya gelmişsin evet unutuluyor tekrarıda bitirdikten sonra daha akılda kalır
eyvah eyvahı bende merak ediyordum hiç gitmeyim o zaman
son hafta çok yoğundum iş gezme misafir derken dersten kopmuştum bugün biraz çalıştım
bide evde spor yapamıyorum tenise başladım daha doğrusu geçen yıl yarım bırakmıştık eşimle tekrar başladık iki gündür baya bir hamlamışım zor geldi ama nefesim açıldı resmen
bugün coğrafya tekrara başladım ilk konu özet çıkarmaya karar verdim üç kaynak var elimde hangisini çalışayım hangisi tekrar derken kafam karıştı üçünden özet çıkarıyorum biribirinin eksiğide tamamlanmış oluyor ama çok yavaş ilerliyorum bide böle deniyecem bakalım son aydada okur bol bol soru çözerim
patiska hoşgeldin hiç öyle düşünme lütfen bazen çoğu yazılanlar bile okunmuyor şöle üstünkörü ne çalıştığımızı yazıp çıkıyoruz sende yaz çalıştıklarını hem motive oluyor insan burada

kızlar ben izlediğim videoları internet explorer sayfasının üzerinde sağ tuş tıklayıp kaydediyorum. hani internete girmek için tıkladığımız mavi E harfi var ya, hehhh işte onun üzerine sağ tuş tıklayıp özellikleri tıklıyorum.orada tüm izlediğimiz videolar, klipler....tıkladığımız internet siteleri kayıtlı oluyor. istediklerimi bilgisayara kaydediyorum.

kızlar nerelerdesinizsengözlerimebaksanab
ufff gene internete yapışıp kaldım, hadi ben kaçayım da anayasa çalışayım biraz. sabah deneme sınavım vareyvahedigeldismile

11. haftamdayım canım kps ye daha zaman var ama aöf için zaman kalmadı ona canım çok sıkıldı.allah bize dayanma gücü versin.

pikolata ve fatosbrn teşekkür ederim size. gerçekten herkesin birbirini cevaplarken kimsenin kaale almadığını düşünmek sıkıcı oldu benim için...
mavlicim sana zaten söyleyecek bişe yok a.s.

ben dün akşam Türk ıslam devletlerini tekrar ettim ve ihtiyaçtan 3 testi ve online eğitimdeki yaprak testleri, çözdüm.. birazdan da elimdeki diğer kaynakların (yargı, karacan ve güvender) kalan testlere bakıcam. sanırım yarın da osmanlıya geçerim. herkese kolay gelsin...

patiska olurmu canım ne demek sanada iyi çalışmalar
kızlar yanlız bişey söyleyecem ban ihtiyaç çalışıyordum bugüne kadar
coğrafya tekrarda yargı ve data ve ihtiyaçtan özet çıkarayım dedim ihtiyaç hüsrana uğrattı resmen
özellikle yargı çok güzel anlatmış daha detaylı ihtiyaçtan ilk konuyu anlamamıştım şimdi süper anladım
ihtiyaç özetin özeti gibi canım sıkıldı inşallah sadece ilk konu için geçerlidir bu

bana da yargı biraz fazla ayrıntılı gibi geliyor. aslında önmeli olan şey galiba. ben ihtiyaçtan çalışıyorum konuları, şimdiye kadar hiç bi kaynaktan test çözerken aaa ben bunu görmedim demedim. ihtiyaç soru çıkacak yerleri iyi tespit ediyor galiba. ama tabii konuyu kavrama açısından bişe diyemem

patıskacım hosgeldın aramıza:1hug:

kızlar ıyı gecelr opuyorumnanaktanhepınıze neler yapıyorsunuz bakalım

ben de cok yoruldm bugun ama zorla calsıyorum aksam basladım calsımaya egıtımden 190 soru türkceden 14 soru matematık köklu sayılardan 51 soru çözdm ayyy şu kartezyen mat öldurcek benı senağlamacok zor sorular var yaa

aaaa aşkolun arkadaşlar kimse yok bende öğlen dışarı çıktım dayanamadım yine 60 soru daha yaptım tarihten mattan da 78 soru yaptım işte böyle bişey sorsam kuzular datanın soru bankası olan var mı mattan sizce soruları nasıll.......
başağım yatmışsın erken kalktın tabi zor oluyor erken kalkınca...
piko ne sınavı okuymadım başları....
fatoşum pek bi aktifsin maşallah tenis filannn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…