- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.901
kızlar aranıza yeni katıldım bulantılı bir gebelik geçiriyorum.önlisans mezunu olarak kps ye gireceğim birde işletme 3.sınıftayım sınavada 15 gün kaldı hiç çalışamdım resmen moralim çöktü.aöfü bıraksammı acaba çok kararsız kaldım kızlar bana bir akıl verin..
pinky swfquickerdi sanırım
canım öyle düşünme ben arkadaşlarım adına da söyleyeyim her yazılanı takip edemeyebiliyoruz bir yandan hayat koşuşturması bir yandan kpssye çalışma birde forumu tam takip edemeyebiliyoruz olur böyle şeyler takma kafana sen gene uğra buraya opuyorumnanaktanaranıza girmek için çok geç kaldık sanırım. yazdıklarım görünmüyor hissine kapılıyorum. sanırım birbirinizle yakınlaşmış ve diğerlerine kapatmışsınız kendinizi.... sağlık olsun. size kolay gelsin.
aranıza girmek için çok geç kaldık sanırım. yazdıklarım görünmüyor hissine kapılıyorum. sanırım birbirinizle yakınlaşmış ve diğerlerine kapatmışsınız kendinizi.... sağlık olsun. size kolay gelsin.
merhaba canım..bende sen gibiyim..12. haftaya giriyorum bulantılar baya sekteye uğrattı çalışmalarımı..hayattan koptum nerdeyse..tek umudum şu 13. haftadan sonra bulantıların kalmadığı söylentisi...ilaç milaç kar etmiyor..sen kaç kaçıncı haftadasın?biraz daha sabret dicem canım allah yardımcın olsun..
diğer arkadaşlar sizede merhaba..artık dersi bırakın foruma dahi uğrayamıyorum..pc bile midemi bulandırıyor..aradakitabı elime alıyorum ama bir sayfa sonra bulantıdan bırakmak zorunda kalıyorum..allahtan önceden çalışmışlığım vardı..konularım çok az kaldı zaten onlarıde bitirip testlere başlıcam allah nasip ederse..sizlerin nasılk gidiyor..inşallah iyidir hepinizin..ha gayret...
bana da yargı biraz fazla ayrıntılı gibi geliyor. aslında önmeli olan şey galiba. ben ihtiyaçtan çalışıyorum konuları, şimdiye kadar hiç bi kaynaktan test çözerken aaa ben bunu görmedim demedim. ihtiyaç soru çıkacak yerleri iyi tespit ediyor galiba. ama tabii konuyu kavrama açısından bişe diyemem
patıskacım hosgeldın aramıza:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?