2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Gunaydın kızlar başaki pikolata, patiska,fatos, mavli ve tüm diğer kızlar herkese günaydınlar.

Kızlar dün çalışmaya zorluyordum ya kendimi çalıştım yine diğer günlere nazaran epeya.s.

Matematikten 24 soru çemberler, üslü sayılardan 100 soru, mutlak değerlerden yapamadığım 10 küsür soruyu aşkıma telefonda yaptırdım yine kaydirigubbakcemile3
Coğrafyadan da Karadeniz ve Marmara Bölgesi

Bunlara çalıştım kızlar. Bugünde yine erkenden kalktım. Tarihten Türk islam Devletleri Ve Osmanlı Kültür medeniyetine çalışıcamm kızlar kaydirigubbakcemile5

kızlar bu programla bu uzaktan egitimdekilerimi kaydediyosunuz acaba

Evet canım kaydediyoruz şu an ben bu bilgisayar işlerini daha iyi bilen bir arkadaşa indirtip kaydettiriyorum Benim internet limitim az kalmış çünkü.

Günaydın Pinky ve diğer arkadaşlar
ben de osmanlıyı çalışıcam bugün.. aslında iyi gidiyorm ama aklımın bi köşesinde sürekli anayasa huzursuz ediyor beni
neyse hepimiz için verimli bir gün olur umarım :Saruboceq:

selam kızlar...günaydın herkese..
fatoşcum pikolatam hoşgeldiniz..
pikolata benim yüklenmiyor deli olacağım inankii..çok sinirlendim artık.
dün yine erkenden yürüyüşe çıktım..öğlene kadar kahvaltı ders çalışma vakit geçti..sonra arkadaşlar aradı sahile gittik çayımızı ikramları alıp..tabi ben yemedim..
kayınvalidemi yolcu ettik
bu sabah yine yürüyüşe çıktım geldim kıza kahvaltı yaptırdım biraz oynadık uykusu geldi yatırdım şimdi..bende ders çalışacağım hiç istek yok ama mecburum...
hepinizi öpüyorum..

günaydınnnnn gülsucum bende datanın konu anlatımlı çözümlü soru bankası var sadece ilk konuyu çalıştım aslında güzel anlatıyor soruların çözümlerinin olması ayrı bir güzel ama bana matematik aşkı gelmediki zorla açıyorum kitabımafoldumben patiskacımopuyorumnanaktan bende anayasaya başlamadım bu hafta çalışacağım inşallah!....hilal gözün aydın gülüm kayınvalideni yolcu etmişsin kaydirigubbakcemile5 dünde gezmeklerdeydim pek çalıştım denemez ege bölgesini çalışıp 1 yaprak test çözdüm bugün hem misafirim gelecek hemde arkadaşla kuaföre gidicem (kaşlarım vahim durumda)gidip bölgeleri çalışayım bari......

günaydın kızlar herkese pikocum başarılar,hilalcim gözünaydınn canım,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,dün gece raporumu veremedim nete giremedim tarihten 350 ,geometriden 25,türkçeden de 100 soru çözdümzemuszemus

saolun kızlar :)))

ececik sen napıyorsın bacım yaa coştun günde 500 altına inmiyorsun..
maşllah helal olsun..sen atanmada kim atansın

Kızlar tarih videolarını dinlicem ya tarih okurken çok sıkılıyorum sürekli dikkatim dağılıyor . Size de oluyormuuu:bbo:

günaydın arkadaşlar

bende bugün ders çalışıcam diye şartlandırdım kendimi.
tarihten 17.18. ve 19. yy ıslahatlarını tekrar ettim.
1. dünya savaşına geçicem

pinky canım ben tarihten hiç sıkılmıyorum hatta seviyorum tarihi
ben özet çıkartarak çalışıyorum

kızlar hepınıze günaydın ay ne güzelll hepınız erkenden kalkmıssınz ben kalktım bı kahvaltı yaptım smdı baslıcam cografyadan nüfusa baslıcam öptum hepınızı

gülsucum hadı kalk artık daha gezmeye gtceksın
hılalcım gözunaydın diğer bütün arkdslar öpuyorm sizi

saol başakcım..
ecesu biraz araştırma yapıp başka bir program buldum.idm diye bişey..onu kurdum kaydediyor şimdi ay nasıl mutlu oldum.dvd ye kaydedeceğim annemede götüreceğim..ordada dinlerim.

saolun kızlar :)))

ececik sen napıyorsın bacım yaa coştun günde 500 altına inmiyorsun..
maşllah helal olsun..sen atanmada kim atansın

canım ya saol ama mesela tarihten 30 soruluk deneme yapıyorum 2-3-4 tane yanlışım çıktığı oluyor geneli de tarihleri karıştırıyorum yada dikkatsizlik sinir oluyorum yeni kitaplar sipariş edicem eşimde konu anlatımlı alıp artık kafanı karıştırma diyorr sonuçta aynı şeyler karışmaz belki başka püf noktaları vardır diyorum 5-6 kaynaktan çalışıyorum hala da yanlış çıkınca moralim bozuluyor:sinifsinif:bugün de türk islam tarihini tekrar ediyorum:bbo:

ecesu vatandaşlık 6.video açılmıyor sitede sen açabildinmi eşimde müzik indirirken sorun yaşamış kurduğum indirme sitesini kaldırmış:mymeka:

ececik ben vatandaşlığı hiç indirmedim. eşim işyerinde indirecek. evdeki net sınırlı, işyerindeki sınırsızmış.

kızlar günaydın, deneme sınavından geldim, açı dershanesinin Trükiye geneli sınavıydı.çok kolaydı.85 net yaptım. yani coğrafyadan daha konuların yarısı duruyo ama 18 de 18 yaptım, resmen kek gibiysi sorularkaydirigubbakcemile3bu tarz sınavlar belirleyici olmuyo.
bir de sınavda uykum geldi yasize de oluyor mu bilmiyorum ama çoğu sınavda uykum gelir benim. matematik sorularını hele rüyamda çözmüşüm gibi hissediyorum:1rolleyes:

şimdi biraz müzik dinleyip deneme sınavının çözümlerine bakıcam, sonra mayematik çalışıcam.kaydirigubbakcemile

patiska ve pink sizin bölümleriniz neydibayanssulusmile daha önce yazdıysanız kusura bakmayın, 1 haftadır yokum, önceki sayfaları pek okumadım.

patiska bende bağenmedim ihtiyacın coğrafyasını, bence matematiği de çok kolay. coğrafya ve tarihten de data ve yargıya bakıyorum. daha ihtiyaç tan bakamadım, vakit kalmıyorkaydirigubbakcemile3anayasadan da ihtiyaç ve yargıya bakıyorum. bir de küçük cep kitabı dağıttı hocamız. (1982 anayasası)

ececik ya süper soru çözüyorsun maşallahufff ben de çok soru çözdüğüm günleri görebilecek :1rolleyes:miyim

hilalcim gözün aydın, kayınvaliden gitmişzemuszemusannenin yanına mı gideceksin?

başakcım çok zevkli nüfus ve yerleşmekaydirigubbakcemile5en sevdiğim konu diyebilirim. ilk baştaki sıkıcı konulardan sonra nüfus konusu harika geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…