- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.941
patiska ve pink sizin bölümleriniz neydibayanssulusmile daha önce yazdıysanız kusura bakmayın, 1 haftadır yokum, önceki sayfaları pek okumadım.
patiska bende bağenmedim ihtiyacın coğrafyasını, bence matematiği de çok kolay. coğrafya ve tarihten de data ve yargıya bakıyorum. daha ihtiyaç tan bakamadım, vakit kalmıyorkaydirigubbakcemile3anayasadan da ihtiyaç ve yargıya bakıyorum. bir de küçük cep kitabı dağıttı hocamız. (1982 anayasası)
ececik ya süper soru çözüyorsun maşallahufff ben de çok soru çözdüğüm günleri görebilecek :1rolleyes:miyim
hilalcim gözün aydın, kayınvaliden gitmişzemuszemusannenin yanına mı gideceksin?
başakcım çok zevkli nüfus ve yerleşmekaydirigubbakcemile5en sevdiğim konu diyebilirim. ilk baştaki sıkıcı konulardan sonra nüfus konusu harika geldi:)
günaydın arkadaşlar bende yemek yaptım banyo yaptım saçlarımıda sardım öğlen arkadaşa gidecem çalışma akşama kaldı yine...
iyiyim piko tatlış sen nasılsın bugün kü programın ne bende akşam coğrafya ve mat çalışcam inşallahh...
ececik harikasın hiç dışarı çıkmadan nasıl çalışıyosun süperde soru çözüyosun anlamış deilim ama maşallah
başağım bebişim başladın mı coğrafyaya akşam gelince sana soruyum kuzuş bana anlat emiii
çıkıyorum arkadaşlar görüşürüz....
aaa tarımsal nüfus yoğunluğu bugünkü sınav sorumuzduzemuszemus
gülsucum plan yapmadım:mymeka:matematik çalışıp ardından kafama ne eserse bakayım diyorum.
ohh kızlar kendime karanfil, tarçın,elma çayı yaptım, everji veriyormuş hepinize tavsiye ederimders başı yapıcam birazdan.
kızlar ya çalışırken özellikle gündüzleri çok uykum geliyor acaba havalardan mı :sinifsinif:kahve içiyorum sürekli banamısın demiyor yatsam uyuyamam offf havalar iice ısınınca napıcazz ay stres oldumm:gitme:
Evet canım kaydediyoruz şu an ben bu bilgisayar işlerini daha iyi bilen bir arkadaşa indirtip kaydettiriyorum Benim internet limitim az kalmış çünkü.
merhaba kızlar
gülsucum sorma aktiflikten derse zaman kalmıyor kaydirigubbakcemile3
oh saçlar sarılmış her işe yetişirim diyosun yanibayanssulusmile
pikolatacım süpersin çok güzel netlerin benim panikten sınavda uykum gelmez
canım çayı bende merak ettim nasıl yapıyorsun poşet çaylarmı
patiska öyle soru çözerken bana da bu konuyu görmedim olmuyor ama coğrafya ilk konuda öyle eksik varki enlem nedir boylam nedir mat konum nedir hiç anlatmadan enlemin etkisi boylamın etkisi diye giriş yapmış ihtiyaç konu hakimiyeti açısından pek yeterli gelmedi banaCADIARZU
yargı ayrıntılı evet ama gerçekten iyi anlıyorsun tabi sadece coğ.ilk konuya baktım sadece
inşallah diğer konular aynı değildir çünki buzamana kadar ihtiyaçtan çalıştım
kızlar bide bişey soracam özet çıkaran arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz anlamadım dün bütün günüm özetle geçti parmaklarımı hissetmiyorum nerdeyse
özeti bıraktım yargının sadece coğ.vardı bende setini sipariş ettim eşime ordan çalışacam artık
zaten özeti daha çok ordan çıkarıyordum tekrarıda ordan yapacam
hilalcim gözünaydın canım
ececik süpersin maşallah sana
ecesu naaptın canım dolap kokusu gittimi
başak sen nasılsın canım coğ.yenimi başlayacaksın?bide sizde eğitim var kolay gelsin
mavli pinky bengisu tüm arkadaşlar sizlerere kolay gelsin arkadaşlar
tşkler canım bende bende kardeşime indirticem o bu konularda usta programın adını ögrenmek için sormuştum çünkü ondaki programla indirilmiyomuşta
Aynen canım benimde çok uykum geliyor ama uyumamamız lazım tatlım dayanalım azcık daha.Ders çalışmıcak olsam uykum gelmez ama başlayınca sanki savunma mekanizması gibi istemiyor ya çalışmak canım , uyku getiriyor
saol başakcım..
ecesu biraz araştırma yapıp başka bir program buldum.idm diye bişey..onu kurdum kaydediyor şimdi ay nasıl mutlu oldum.dvd ye kaydedeceğim annemede götüreceğim..ordada dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?