2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkadaşlar bende yemek yaptım banyo yaptım saçlarımıda sardım öğlen arkadaşa gidecem çalışma akşama kaldı yine...
iyiyim piko tatlış sen nasılsın bugün kü programın ne bende akşam coğrafya ve mat çalışcam inşallahh...
ececik harikasın hiç dışarı çıkmadan nasıl çalışıyosun süperde soru çözüyosun anlamış deilim ama maşallah
başağım bebişim başladın mı coğrafyaya akşam gelince sana soruyum kuzuş bana anlat emiii
çıkıyorum arkadaşlar görüşürüz....

canım beenım tebrık ederım maslalh netlerın cok güzel

ben henuz bastakı konuları calısmadım hoca dün nüfusa baslayınca nüfusu calısasım geldı güzel gibi tarımsal nüfus yogunlugunu anlamaya calsıyorum

gülsucum tatlım benım bı yarım saaat oldu yavas yavas okuyorum canım nüfusa basladm baktım hep egıtım olmıcak bıyerlerden baslıyım dedım gecıkmiş olsam da

ohhh saclarda sarılmıs ne güzel olmussundr pastalrı da ye gel hadı aksam görusrz şekerım

aaa tarımsal nüfus yoğunluğu bugünkü sınav sorumuzduzemuszemus

gülsucum plan yapmadım:mymeka:matematik çalışıp ardından kafama ne eserse bakayım diyorum.

ohh kızlar kendime karanfil, tarçın,elma çayı yaptım, everji veriyormuş hepinize tavsiye ederim ders başı yapıcam birazdan.

pıkocum valla sen bana cok fazla pozitif enerjı verıyorsun masallh sana

nasıl sormuslar t.nufus yogunlugunu
cnm sen mı karıstırıp yapıyorssun o cayı

pikocum süpersinnn organik kız seni bilmediği de yok enerjini yiyim seninŞenizgülsu valla bilmediğim yabancı bi şehirdeyim aile yok akraba yok eşim sürekli işte ee bende tek başıma nereye çıkayım sürekli evdeyim haftasonları çıkıyorum eşimle gezmeye çarşıda işimde olmuyor fazla annemde saolsun hiçbişeye el sürdürmüyor banada çalışmak kalıyor memlekette olsam bu kadar çalışmazdım gezip dururdumyerimseniben

Pikolata canım yok daha önce yazmamıştım. Canım ben kpss lisanstan giricem tatlım Kpss-B
Öpüyorum canım

merhaba kızlar
gülsucum sorma aktiflikten derse zaman kalmıyor kaydirigubbakcemile3
oh saçlar sarılmış her işe yetişirim diyosun yanibayanssulusmile
pikolatacım süpersin çok güzel netlerin benim panikten sınavda uykum gelmez
canım çayı bende merak ettim nasıl yapıyorsun poşet çaylarmı
patiska öyle soru çözerken bana da bu konuyu görmedim olmuyor ama coğrafya ilk konuda öyle eksik varki enlem nedir boylam nedir mat konum nedir hiç anlatmadan enlemin etkisi boylamın etkisi diye giriş yapmış ihtiyaç konu hakimiyeti açısından pek yeterli gelmedi banaCADIARZU
yargı ayrıntılı evet ama gerçekten iyi anlıyorsun tabi sadece coğ.ilk konuya baktım sadece
inşallah diğer konular aynı değildir çünki buzamana kadar ihtiyaçtan çalıştım
kızlar bide bişey soracam özet çıkaran arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz anlamadım dün bütün günüm özetle geçti parmaklarımı hissetmiyorum nerdeyse
özeti bıraktım yargının sadece coğ.vardı bende setini sipariş ettim eşime ordan çalışacam artık
zaten özeti daha çok ordan çıkarıyordum tekrarıda ordan yapacam
hilalcim gözünaydın canım
ececik süpersin maşallah sana
ecesu naaptın canım dolap kokusu gittimi
başak sen nasılsın canım coğ.yenimi başlayacaksın?bide sizde eğitim var kolay gelsin
mavli pinky bengisu tüm arkadaşlar sizlerere kolay gelsin arkadaşlar

kızlar ya çalışırken özellikle gündüzleri çok uykum geliyor acaba havalardan mı :sinifsinif:kahve içiyorum sürekli banamısın demiyor yatsam uyuyamam offf havalar iice ısınınca napıcazz ay stres oldumm:gitme:

Aynen canım benimde çok uykum geliyor ama uyumamamız lazım tatlım dayanalım azcık daha.Ders çalışmıcak olsam uykum gelmez ama başlayınca sanki savunma mekanizması gibi istemiyor ya çalışmak canım , uyku getiriyor

Evet canım kaydediyoruz şu an ben bu bilgisayar işlerini daha iyi bilen bir arkadaşa indirtip kaydettiriyorum Benim internet limitim az kalmış çünkü.

tşkler canım bende bende kardeşime indirticem o bu konularda usta programın adını ögrenmek için sormuştum çünkü ondaki programla indirilmiyomuşta

fatoscum önceden baslamıstım ılk konuya bakmıstım ama bıraktım evet cnm bıde egıtım bılımlerı var 6 ders
sen nasılsn cnm

evet uyumamamız lazım su uyur düşman uyumazmışsırnaşık şey offf sorular bile hazırlanmaya başlamıştırbenneyaptımki

başakcım iyiyim canım ders çalışıyorum bugün dışarı çıkmadım
Allah kolaylık versin canım
ececik hiç sorma o uyku hali bir haftadır bendede var havalara yoruyorum ben
60 coğrafi konum sorusu çözdüm
köklü sayıları bitirdim şimdi sorularını çözecem

saol başakcım..
ecesu biraz araştırma yapıp başka bir program buldum.idm diye bişey..onu kurdum kaydediyor şimdi ay nasıl mutlu oldum.dvd ye kaydedeceğim annemede götüreceğim..ordada dinlerim.

aynı program bendede var amam ben kaydedemedim sen nasıl yapıyosun kaydedemediğim içinde kızların sölediği programı yükleticem pc ye
acaba bana anlatırmısınbilmiyorumkismile

canım bir srü video yükledim ama şimdi farkettim ses yok..ay delireceğim artık yaaa.
şimdi o sorunu çözmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…