2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ya ben ekol hocadakileri kaydettirmiştim ımd ile ses falan hepsi var
ama bunu kaydetmedi bende onu anlamaya çalışıyorum olmadı kızlarınkini yükletcem söledikler programı

kızlar ben cogrfaydan nüfus ve yerlesmeyı sevdm anladm gıbı konuyu bııtrdm soruları çözcem
bıde progran gelıstrmeden90 soru çözdm

sz neler yapıyorsunuz fıstıklar

merhaba arkadaşlar ben geldim yemek yiyelim başlıycam mat çalışcam konu testi çözecem inşallah...
başağım nüfusu da öğrendin hadi iyisin...
nerdesiniz kuzular kimse yok...

selam bugün tarihen lozanı işledik notlarını temize çektim 1 saat vatandaşlık 2.haftayı dinledim.şimdi tarihten 100 tane soru hedefliyorum kurtuluş savaşından inkilaplara kadar bakalım.kızımı uyutursam erken çalışcam

yok canım ne kusuru benim bölümüm iktisat.
Pikolata ben henüz coğrafyaya başlamadım o yüzden pek bilmiyorum ihtiyaç nasıl diye. ama tarih fena gelmedi bana. gerçi ben her ihtimale karşı konu çalışırken yargıyı da açıyorum... yine de hakkında hiç fikir sahibi olmadığım bir konuyla karşılaşmadım hiç test çözerken

köklü sayılardan 36 soru çözdüm
üslü sayılarıda bitirdim 36 soruda ondan çözdüm biraz dinlenecem gecede tarih çalışmayı planlıyorum bakalım

kızlar haberturk gazetesı kpss ıcın konu anlatımlı kıtapcıklar verıyor ne zamandır verılıyor haberınız var mı_?

kızlar napıyosunuzz
fatosbrn cnm naptın
gülsucum calsıyormuusun
ben de nüfustan video izledım ayy cok yoruldum cok uzun sürdu bıraz dınlenıp sorularını çözcem

merhaba kızlar
angel 2 haftadır veriyor sanırım
geçen pazar coğrafya verdi onu aldım ondan önce tarih vermiş bu hafta vatandaşlık verecek pazar günü
tarihe ballıyorum 20.yy da osm.devleti ve 1.dünya savaşı
yargının kitapları geldi tarihi inceledim ihtiyaç daha güzel gibi çok fazla bakamadım
sevindim tarihten ihtiyacı bitirip yargıya geçecem

başakcım bende biraz ezel izledim şimdi tarihe başladım
nüfus ve yerleşmede uzun baya biraz dinlen barisositososito

anaaam pikolata da gelmiş
canım bende seni bekliyordumsengözlerimebaksanab
çay tarifini merak ettimkaydirigubbakcemile3
gülsuuuuu nerdesin

pıkocum valla sen bana cok fazla pozitif enerjı verıyorsun masallh sana

nasıl sormuslar t.nufus yogunlugunu
cnm sen mı karıstırıp yapıyorssun o cayı

çok kolay sormuşlar, harita üzerinde bölgeleri numaralandırmış, tarımsal nüfus yoğunluğu en fazla nerededir diye sormuşlarzemuszemuscevap Karadeniz bölgesiydi. zaten bu tarz sorular direk bilgi istiyor, bağıl nem, mutlak nem, nüfus yoğunlukları...oturup ezberliycez.

çayımın tarifini vereyim. 2 tane tarçın kabuğu, 10 adet karanfil, yarım elma(dilimlenmiş). su kaynayınca altını kapatıp hepsini ileve ediyorumkaydirigubbakcemile5

ya sorma ececim ya bugün akşam saat 5 te ders başı yaptım, sürekli uyku hali var ben de. şöyle cin gibi olamıyorum:mymeka:akşama kadar evde olduğum günlerde bile sırf bu yüzden performansım düşük oluyorakannehir

anaaam pikolata da gelmiş
canım bende seni bekliyordumsengözlerimebaksanab
çay tarifini merak ettimkaydirigubbakcemile3
gülsuuuuu nerdesin

tarifi yazdım, bu arada benim spor da yattı kaç gündür yapamıyorumkaydirigubbakcemile3karanfil aynı zamanda zihin açıyormuş. bir de üzüm çekirdeği tozu yiyorum 1 aydır, sanki hafızam kuvvetlendi gibihihoyyyt

tarçın kabuğumu o yok maalesef
diğerleri var direk tarçın koysam olmazmı

hiç denemedim ama olur herhalde. zaten karanfili her çaya atıcakmışız. normal çaya bile ilave edebilirmişiz. bunama etkilerinide geciktiriyormuş, ilerisi için iyi olurkaydirigubbakcemile380 yaşında bile cin gibi oluruzkaydirigubbakcemile3

kızlar matematik oran orantıdan 60 soru, hukuktanda 65 soru çözdüm.tüm bunları saat 5 ten sonra yaptım, o saate kadar ayılıp bayılıp durdum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…