2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yeni geldim ve yoruldum alacaklarımı da aldımm off akşam da çalıaşamam hayır demeyi bilemiyorm kimseyide kırmak istemiyorm ama vakit geçip gidiyorrr
üzülme pikocum denemeler öyle zor oluyor hafta sonu da benim moralim çok bozuktu gitme kararını öyle bi anda verdim zaten
evet başağım az aldım sandım doldurdum yine ama elbiselermi koymadım onlarıda koysam yer kalmıycak...

gülsucum kaç gün kalacaksın? gitmişken ohh kafanı dağıt biraz, insana moral oluyor

aaaa pinkycim sen ankarada mısın? benide ankaradan istemeye geliceklerkaydirigubbakcemile3. ileride de ankadara da oturmak istiyoruz.

merhaba fıstıklar napıyosunuz ben de turkıyenın akarsularını calsıtım öglen ama sankı unuttumkaydirigubbakcemile3

nıhattan da bı tane problemler vıdeosu izledım sonra tv ızledm smdı bıraz egıtımden soru çözdm smdı nette takılıyorm ayy uykum geldı sankı

pikocum ya ınan hc sınava giresım gelmedı ayy grmesmm mı kı

slm arkadaşlara.siki gündür yoktum fotoşbrn beni hatırladığın için sağol canım dün gece arkadaşlarla ders çalıştık hiç uyumadım sayılır gündüzde bursadan misafirim geldi onunlayım birazdan yine gecelemeye gideceğim yarın öğlen ancak gelirim çok uykum var........sırf tarih çalışıyorum sayılır birde mat çalışmaya çalışıyorum konuları çalışıyorum sorulara gelince ilk defa tanışıyomuşuz gibi alık alık bakıyorum :çok üzgünüm: napıcam bilemiyorum ya dershaneye giden arkadaşlarım var sözelden hiç dershaneye gerek yok diyorlar sadece mattan nasıl çalışıcam......

Merhaba kızlaar kaydirigubbakcemile3
pinky haklısın canım vala dün resmen baygın uyumuşum, bugün de sersem gibiyim ama bi iki güne geçer nasılsa... Sende şimdi ne güzel tatlı telaşlar var, bol bol tadını çıkar vala (ki öyle yapıyosun :)) ben o kadar stresliydim ki nişanı, düğünü falan hayal eyal hatırlıyorum, 1 sene oldu bile evleneli... boshayallersmile
pikolata vala zehir gibisin maşallah Şahane sonuç alacaksın ben eminim. (hepimiz inşallah :Saruboceq:
mavlicim hoşgeldin canım. ben de bu ara matematiğe ağırlık verdim ama böyle olunca diğerlerini unutuyor gibi hissediyorum.
Bir de ben türkçeden hiç test çözmüyorum ya, galiba bu dersteki kendime güvenim bana zarar verecek.

Başak, Fatos, Gülsu ve tüm azimli diğer arkadaşlarım sizi de çok öpüyorum. :1hug:

bu arada bugün biraz test çözdüm, çok değil 30 kadar matemtik sorusu, bir de Doğan hocadan 2 tane video izledim. Şimdi de ıhtiyaçtan matematik dersim var...
kolay gelsin hepimize

patiskacım azimlı arkdaslar listesınde yer almak ne guzel birsey tesekkur ederım tatlımolumunekankayizsmile

sen nasılsn nasıl gıdıyo calsımaların
sen de yenı evlıymıssın daha ne guzel:asigim:

70 soru çözdüm tarihten kurtuluş savsşına hazırlıktan iç
Siyasete kadar tekrarladım.şimdi devam edicem tekrara. haftaya osmanlıda kültür medeniyete geçicez(trablusgarptan başlamıştık biz) en azından başlayana dek tekrar yapıyım.bende türkçeyi boşladım ama başlıcam bu hafta

Merhabalar yeni farkettim burayı sınavlar kısmında varmıdır acaba dedim ve varmış:)
Son girdiğim Tr geneli denemeden sonra çalışma saatimi 8 saate fırlattım ohaoldumsmile
Tarihten sorunluyum o yüzden en baştan tekrara başladım yazarak daha iyi anladığım için yorucu oluyor bugün ıslamiyet öncesi Türk tarihi Türklerin islamiyeti kabulü beylikler dönemi bitti 500 tarih çözdüm osmanlı kültür medeniyete de biraz giriş yaptım daha fazlasını kaldıramıcam sanırım yarın devam ederim 100 mat çözdüm karışık
Yatana kadar tv karşısında türkçe ve mat çözmeye devam ederim
Herkese iyi çalışmalar :sm_cool:

patiskacım azimlı arkdaslar listesınde yer almak ne guzel birsey tesekkur ederım tatlımolumunekankayizsmile

sen nasılsn nasıl gıdıyo calsımaların
sen de yenı evlıymıssın daha ne guzel:asigim:

azimlisin canım listeye gerek yok inşallah sınava kadar hızını muhafaza edersin:)
vala ben bi iki gündür yavaşladım sanırım, kafam almıyo gibi, zorluyorum ama bakalım. mesela henüz coğrafyaya hiç başlamadım, uzaktan eğitimle paralel gidiyorum sayılır çünkü.

evliyim canım darısı tüm bekar arkadaşlarımızın başına :Saruboceq: ben şiddetle tavsiye ediyorum şahsen...

8 saat mi :1shok: aman Allahım ben de çalışıyorum diyorum...
vala ne diyim Allah kuvvet versin alkisalkisalkis

berry canım ben nerdeyse hiç soru çözmüyorum türkçeden yanlış yapıyorum di mi yaaa. ne bileyim onu çözeceğime matematik yaparım diyorum.

bu arada bugüne ilaveten ihtiyaçtaki online matematik dersine girdim. daha dda bişe yapamam herhalde, belki yatmadan bi iki test

kızlar nasılsınız, babam bilgisayar başında bekliyorkaydirigubbakcemile3film izleyecekmiş.çok kalamıycam

bugün tarihten 100 soru çözdm, matematikten de 40 tane. şimdi biraz tarih çalışıcam.

başakcım gir bence, öylesine bir dene. hem belki yüksek alırsın, benim konularım bitmedi, zaten matemetiğimde kötü.

patiskacım nasılsın?yaz sonu ben de evliler gurubuna katılıcamkaydirigubbakcemile3ben de türkçeden hiç soru çözmüyorum ve boyumun ölçüsünü alıyorum her denemede. halbuki en kolay ders gibi ama çok yanlışım çıkıyor.

kronik unutkan yaaaa aramıza katıl lütfenkaydirigubbakcemile sayende biz de gaza gelirizkaydirigubbakcemile3süper çalışıyorsun ya ben de kendimi bir şey yapıyor sanırdım. bize de taktik verir misin? denemelerin nasıl? konuların bitti mi?

pikocum nasılsn canım benım en azından türkceden gunde 10 paragraf sorusu çözmeye calıs.

kım benım mı ıyı geccek canım guclubacismilebenım butun konularım eksık hele tarıhe hıc baslamdım anaysa da yapmıyorm

kızlar napıyosunuz bakalım ben de cografyadan türkıyenın fizikı özlelklerını bıtrdm ve 75de soru çözdm ama cok ezberlemedım göllerı falan

napsam kı öff sabah da sınava gtcem moral bozukluguyla gerı döncem pıkocum genel kultur genel yetenk zor dıyor ınsallh egıtım bılmlerı ıyı gecer

merhaba kızlar
ben daha yeni başlayacam çalışmaya yine tarih çalışacam milli mücadele muharebeler dönemine bakacam
başakcım nasılsın canım bencede gir sınava denemiş olursun kendini
mavli ne demek canım şu senin çalışma ekibinden banada lazım arada kaytarmam hiç değilsekaydirigubbakcemile3
patiska bende seni öpüyorum canım iyi çalışmalar
kronik unutkan maşallahın var seni okuyunca hiç çalışmıyorum benklava:
gülsucum bende senin gibiyim hiç hayır diyemiyorum sonrada tüm gün gidiyor, yolculuk ne zaman
pikolata ankarayamı gidiyorsun benim memleket hemşo olacaz desene
ececik ecesu pinky hilal öpüyorum sizide tatlışlaropuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar kayınvalidegil yeni gitti bugün hiç çalışmadım yaa yolculuk yarın sabah 11buçukta inşallahyanıma tarih kitabı alıyım diyorum yolda okurum matta alsam yapabilir miyim kii off yolda çok uzun git git bitmez hayırlarla gider gelirim inşallahh...
patiska beni mutlu ettin listede olmak bile sevindirdi ama bugün çalışamadığım içinn çok üzgünüm
yarın da yolda biraz çalışabilirsem onla kalırr
beni unutmayın haa özledik falan filan yazın gerçi girmeye çalışcam da olsunn:hulya:

gülsucum özlemezmıyız hıc senıolumunekankayizsmile ne zman dönceksn canım.pikolatayla bulsun da ders calısınkaydirigubbakcemile3.gülsucum sana smdıden ıyı yolculuklar. habersız bırakma bzı dıkkat et kendıne annene cok slm soyle canım.
ayy ben de yarın sınava grcem ya calsamıyorm bitürlu baya oldu zaten calısmayı bırakalı su saatler alınınca cok kötu oldu aksam ınsan cok az calısıyor

Katıldım bile yerimseniben
Coğrafya bitti türkçedende imla ve dilbilgisi kaldı coğrafyadan 14 netin altına düşmedim henüz ama daha fazlası gerek türkçe 24-28 arası gidip geliyor
Matematikten dershanede henüz hareket problemlerine yeni geçildi ama ben günde 100 problem kesin çözüyorum karışık ne kadar çok soru kalıbı görsek kardır denemelerde de faydasını görüyorum 23-27 arası netlerim
Geometriden sorunluyum malesef genelde dokunamıyorum onun dışında tarihim berbattı ilgimi çekmiyor pek:1ninca:
Bir kez bitirmiştim ama işime yaramadı tekrar başladım bende anayasa kısmına son 2 ay bakmayı düşünüyorum
Yoruldum sanki sabah 10 ders başı görüşmek üzerekaydirigubbakcemile2

oyy oyyy 8 saat ders çalışmak mı?ayrıca bir hayrette mat netlerine ben mattan hiç ilerleyemedim:sinifsinif: ztv ye bakıcam biraz denemelerde kaç net ve kaç puan alıyosun arkadaşım ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…