- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.481
Merhaba kızlaar kaydirigubbakcemile3
pinky haklısın canım vala dün resmen baygın uyumuşum, bugün de sersem gibiyim ama bi iki güne geçer nasılsa... Sende şimdi ne güzel tatlı telaşlar var, bol bol tadını çıkar vala (ki öyle yapıyosun :)) ben o kadar stresliydim ki nişanı, düğünü falan hayal eyal hatırlıyorum, 1 sene oldu bile evleneli... boshayallersmile
pikolata vala zehir gibisin maşallahŞahane sonuç alacaksın ben eminim. (hepimiz inşallah :Saruboceq:
mavlicim hoşgeldin canım. ben de bu ara matematiğe ağırlık verdim ama böyle olunca diğerlerini unutuyor gibi hissediyorum.
Bir de ben türkçeden hiç test çözmüyorum ya, galiba bu dersteki kendime güvenim bana zarar verecek.
Başak, Fatos, Gülsu ve tüm azimli diğer arkadaşlarım sizi de çok öpüyorum. :1hug:
bu arada bugün biraz test çözdüm, çok değil 30 kadar matemtik sorusu, bir de Doğan hocadan 2 tane video izledim. Şimdi de İhtiyaçtan matematik dersim var...
kolay gelsin hepimize
patiskacım azimlı arkdaslar listesınde yer almak ne guzel birsey tesekkur ederım tatlımolumunekankayizsmile
sen nasılsn nasıl gıdıyo calsımaların
sen de yenı evlıymıssın daha ne guzel:asigim:
Merhabalar yeni farkettim burayı sınavlar kısmında varmıdır acaba dedim ve varmış:)
Son girdiğim Tr geneli denemeden sonra çalışma saatimi 8 saate fırlattım ohaoldumsmile
Tarihten sorunluyum o yüzden en baştan tekrara başladım yazarak daha iyi anladığım için yorucu oluyor bugün İslamiyet öncesi Türk tarihi Türklerin islamiyeti kabulü beylikler dönemi bitti 500 tarih çözdüm osmanlı kültür medeniyete de biraz giriş yaptım daha fazlasını kaldıramıcam sanırım yarın devam ederim 100 mat çözdüm karışık
Yatana kadar tv karşısında türkçe ve mat çözmeye devam ederim
Herkese iyi çalışmalar :sm_cool:
kızlar nasılsınız, babam bilgisayar başında bekliyorkaydirigubbakcemile3film izleyecekmiş.çok kalamıycam
bugün tarihten 100 soru çözdm, matematikten de 40 tane. şimdi biraz tarih çalışıcam.
başakcım gir bence, öylesine bir dene. hem belki yüksek alırsın, benim konularım bitmedi, zaten matemetiğimde kötü.
patiskacım nasılsın?yaz sonu ben de evliler gurubuna katılıcamkaydirigubbakcemile3ben de türkçeden hiç soru çözmüyorum ve boyumun ölçüsünü alıyorum her denemede. halbuki en kolay ders gibi ama çok yanlışım çıkıyor.
kronik unutkan yaaaa aramıza katıl lütfenkaydirigubbakcemile sayende biz de gaza gelirizkaydirigubbakcemile3süper çalışıyorsun ya ben de kendimi bir şey yapıyor sanırdım. bize de taktik verir misin? denemelerin nasıl? konuların bitti mi?
kronik unutkan yaaaa aramıza katıl lütfenkaydirigubbakcemile sayende biz de gaza gelirizkaydirigubbakcemile3süper çalışıyorsun ya ben de kendimi bir şey yapıyor sanırdım. bize de taktik verir misin? denemelerin nasıl? konuların bitti mi?
oyy oyyy 8 saat ders çalışmak mı?ayrıca bir hayrette mat netlerine ben mattan hiç ilerleyemedim:sinifsinif: ztv ye bakıcam biraz denemelerde kaç net ve kaç puan alıyosun arkadaşım ya.....Katıldım bile yerimseniben
Coğrafya bitti türkçedende imla ve dilbilgisi kaldı coğrafyadan 14 netin altına düşmedim henüz ama daha fazlası gerek türkçe 24-28 arası gidip geliyor
Matematikten dershanede henüz hareket problemlerine yeni geçildi ama ben günde 100 problem kesin çözüyorum karışık ne kadar çok soru kalıbı görsek kardır denemelerde de faydasını görüyorum 23-27 arası netlerim
Geometriden sorunluyum malesef genelde dokunamıyorum onun dışında tarihim berbattı ilgimi çekmiyor pek:1ninca:
Bir kez bitirmiştim ama işime yaramadı tekrar başladım bende anayasa kısmına son 2 ay bakmayı düşünüyorum
Yoruldum sanki sabah 10 ders başı görüşmek üzerekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?