• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ecesucum benimde eşim gidince korkuyorum kapıyı kitle bir odanın ışığını açık bırak matematik eşitsizlik çalışıyorum öptüm kızlar

merhaba tatlışlar bugün hiç çalışmadım hep gezdim şimdi de halamlara geldik bugün çok cezalıyım
ecesu saol tatlış Allah razı olsun senden inan çok temiz kalplisin inşallah kazanırsın senin yolladığın gelmedi ama başağım yollamış saol başağım sen de atanırsın inşallah aslın da hepimiz atanırız inşallahh biraz burda performansım düştü ama gezmekten cuma dönecez inşallah daha sıkı çalışırım dönünce...
ecesu ,fatoşum,ececik,başağım,hilal napıyosunuz kuzuşlarr ...

patiska canım benim eşim burda ilçede olsa bende alışırım belki
ama arazide dağ tepe yürüyorlar terör bölgesi sonuçta
bilmedikleri gitmedikleri yerlerden geçiyorlar mayınlı arazi (Allahım bütün askerlerimizi korusun)
berycim yalnız kalmaktan korkmuyorum evim 5. kat zaten
bir ses duysam kapının yanına silahla gidiyorum benim tek derdim eşimin iyi olması. onlar gece yürüdükleri için beni uyku tutmuyor

başakçım sağol canım ya siz de olmasanız naparım bilmiyorum... bu gece burdayım beni yalnız bırakmayın

gülsucum beni tanımadığın halde ne kadar güzel şeyler söylemişsin öyle çok sağol canım benim.Allah hepimize kalbimizdekini versin. inşallah iyi puanlar alıp atanırız.

kızlar Kur'an okuyacağım şimdi hepimiz içinde dua edicem.

patiska canım benim eşim burda ilçede olsa bende alışırım belki
ama arazide dağ tepe yürüyorlar terör bölgesi sonuçta
bilmedikleri gitmedikleri yerlerden geçiyorlar mayınlı arazi (Allahım bütün askerlerimizi korusun)
berycim yalnız kalmaktan korkmuyorum evim 5. kat zaten
bir ses duysam kapının yanına silahla gidiyorum benim tek derdim eşimin iyi olması. onlar gece yürüdükleri için beni uyku tutmuyor

başakçım sağol canım ya siz de olmasanız naparım bilmiyorum... bu gece burdayım beni yalnız bırakmayın

gülsucum beni tanımadığın halde ne kadar güzel şeyler söylemişsin öyle çok sağol canım benim.Allah hepimize kalbimizdekini versin. inşallah iyi puanlar alıp atanırız.

kızlar Kur'an okuyacağım şimdi hepimiz içinde dua edicem.

anladım canım, hiç öyle düşünmemiştim.. Allah tüm askerlerimizi korusun inşallah... Sen de iyi düşün aklına hiç kötü şeyler getirme... Ben de dua ederken, eşini ve askerlerimizi koruması için de dua edicem, söz :1hug:
Zaten iyi puanlar alıp atanalım diye, emek veren herkes adına her akşam dua ediyorum...

Kızlar benim matematik dersim bitti, şimdi test çözücem tarih çözeyim diyorum ama bakalım, biraz da matematik, yatmadan da 2 test türkçe...
yalan olucak galiba birinden biri....
Çok öptüm hepinizi...

Hayırlı geceler kızlar ...
Benim kızımda bu sene kpss ye hazırlanıyor çok gergin onun için duacı olduğum gibi sizlerede duacıyım inş. rahatlıkla geçip kariyerlerinize muhavfak olursunuz.....

[B]ecesu tatlısım ben geldım nasılsn canım yalnız bırakırmıyız hıc senı dularımız :Saruboceq:senın esınle bırlkte bütün askerler ıcın ve bız gıbı kpss zedelerı için

calsıbıldnmı canım ben de dızı ızlerken 75 tane problemlerden
çözdmsositososito

merhaba tatlışlar bugün hiç çalışmadım hep gezdim şimdi de halamlara geldik bugün çok cezalıyım
ecesu saol tatlış Allah razı olsun senden inan çok temiz kalplisin inşallah kazanırsın senin yolladığın gelmedi ama başağım yollamış saol başağım sen de atanırsın inşallah aslın da hepimiz atanırız inşallahh biraz burda performansım düştü ama gezmekten cuma dönecez inşallah daha sıkı çalışırım dönünce...
ecesu ,fatoşum,ececik,başağım,hilal napıyosunuz kuzuşlarr ...

tatlım benım gez valla tadını cıkarkaydirigubbakcemile3

ama yatmadan önce calıs mutlkka yuppyyyyzemuszemus cumamı dönuyorsun çok özledım senı tatlısolumunekankayizsmile

hayır başakçım henüz başlayamadım çalışmaya 10 15 dk içinde başlıyorum ama.
obeb okek sorusu çözücem konuya bir göz atayım... yapamazsam videoda izlerim

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız canlarım, bende bugün hiç çalışamadım, çeyiz seti alıcaz hangisini alalım die debelendim durdum hisar kampanya yapmış, daha var zaman amaa insan bakmadan duramıyomuş yaa. Onlarla uğraştım bizimki yanıma gelince hisarın mağazasına gidip bakıcam bu haftasonu. Üf ne zormuş bu işler.

hilalcim süper program yapmışsın canım,bu arada deden için çok geçmiş olsun kıyamam ya benim dedemde bana çok düşkündü beni özlediğini söylermiş anneme hep ne zaman gelicek diye malesef son kez göremeden geçen yıl kaybettikmafoldumbenpatiska canım benimde benimde kedişim var bitane çok tatlı şuandada kucağımda kuyruk gibi peşimde:asigim:kaydirigubbakcemile3ecesu bertu neler çalışıyosunuz bakalım ecesu canım benim sıkma canınıopuyorumnanaktan[/B]

iyiyim başakcım bugün matematik ve türkçeden birer tane video izledim türkçeden 195,matematikten de olasılık kombi.permütasyondan 135 tane soru çözdümsositososito

kızlar uzaktan eğitimden obeb okek konusunu izledim yeterli gelmedi
doğan hocadan da izledim doğan hoca süper anlatmış
video izlediğim için çok fazla soru çözemedim 60 tane çözdüm sadece
uykusuzluğa dayanamayacağım artık yatayım bari :bbo:

günaydın ececik ecesuhilal fatoş bery kronikunutkan pinky pazartesi sabahladım ama arkadaşlar harıl harıl mat çözüyorlardı bende fransız gibi kaldım canım çekti bende mat çalıştım yüzde faiz problemleri 1 satte 20 soru çözdüm düşünün artık benim kaplumbağalığımı:emir_bebek: dünde hastalandım pek çalışamadım 20 mat çözdüm okadarmafoldumben

Back
X