2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

piko bilmiyorum ki lale devrini sona erdiren olay neydi bu testte değişik bişey yazmış...boshayallersmile

pikocum türk fransız geömisi çanakkale boğazında çarpışmıştı olay bu,hatta kabotaj kanununun çıkmasını hızlandırdı ayyy unutmamışım nasıl olduysa hihoyyyt.gülsu lale devride patrona halil isyanıyla sona erdi.bende 250 matematik,100 coğrafya 100 tane de türkçe çözdümsositosositouykum var gibi yok gibi

ii geceler patiskacım kedişini öptüm benimkide baygın baygın sıcaktan akşamları şımarıyor birazkaydirigubbakcemile3:asigim:

canm bozkurt lotus olayı türk gemısı bozkurt ve fransız gemısı lotus un bogazda carpışması netıcesınde cıkan bır olaymıs bu yasanan olaymıs .bu yasanan olay kabotaj kanunun cıkarılmasını hızlandrmıs

saolun tatlışlar o tamam da testte arnavutluk isyanı yazmış ilk defa duydum bunu...bilmiyorumkismile

ii geceler patiskacım kedişini öptüm benimkide baygın baygın sıcaktan akşamları şımarıyor birazkaydirigubbakcemile3:asigim:

ne yapsınlar canım hava serinleyince yaramazlığa vuruyorlar. acaba diyorum traş mı ettirsek, tüylü de bizim ki.. ankara kedisi. güney doğuda da ilk yazımız...

fatih sulatan mehnetin merkez teşkilatın da bulunan önemli makamlara özellikle devşirme kökenlileri getirme sebebi nedir
taht kavgalarını önlemek
bağlı bir kadro oluşturmak
batı ile ilişkileri geliştirmek
hanedan üyelerini korumak
siyasal birliğ sağlamak ben bunu yanlış yaptım da bi yaparmısınız tatlışlar..

herkesler yatmış mıııı bende 120 tarih sorusu yaptım yatıyorum iyi gecelerr...opuyorumnanaktan

canım a ile b arasında kaldım. ama sanırım b olmalı.. zaten enderuna da devşirme kökenlileri alıyorlar ya hanedan üyelerinin dışında. isyanları falan önlemek, merkezi teşkilatı korumak için b derdim.

Son düzenleme:
kızlar ıyı gecelr ben de cografyadan karısık sorular çözdum ay cografyaya yavas yavas alısıyorum artık.öptm hepıznız

bu gece uykum gelmiyor, akşam üstü uyanırsam öyle olur di mi :) ama yarın erken kalkalım dedim eşime. bi gün uykusuzluk çekerim en azından ama düzenlemek lazım...
biraz daha matematk çözdüm artık yatağa gidicem... sabah ezanı okundu burda, millet kalkacak nerdeyse -tatlicadiarzu-
yatakta bi iki paragraf testi çözerim uykum gelir nasılsa....
size şimdiden Günaydın ciciler kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.....ben daha başvurumu yapmadım şimdi gidiyorum bakalım yaptırabilecekmiyim?......

Günaydın kızlar, bende bugün başvuru yapacağım mavlicim, acaba bende erkenden mi gitsem..

dün gece yorgunluktan uyuyamadım yaa..çok yorgun olursam böyle oluyorum..gözümden uyku akıyor ama dalamıyorum..çok uykum vaaaar

günaydın kızlar bende 3 te yattım dün gece 120 daha türkçe çözüp öyle uyudum sabahtan beride soru çözüyorum kaydirigubbakcemile2patiskacım bilmiyorum ki aslında olabilir ama bir veterinere falan da sorabilirsin kıyamam ona kaydirigubbakcemile3

bayaa uzun zamandır yazmamıştım buraya yaa çünkü sizler gibi planlı düzenli çalışamadım hiiç doğru düzgün ama şimdi az kaldı ya sınava ben de telaş başladı tabi şimdi daha düzgün çalışmaya başladım.eğitim bilimleri bitti ama tarih coğrafya vatandaşlık faln var tabi.bi yandan onlara çalışıyorum bi yandan eğitim bilimlerini unutmayım diye soru çözüyorum.Bugün coğrafya çalışcam sonra o konuyla ilgili soru çözücem ve de eğitimden soru çözücem.Belki tarihe de bakarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..İnşallah hepimiz çalışmalarımızın, emeklerimizin karşılığını alırız bu sınavı kazanırız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…