2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Selam kızlar şimdi geldim halletim başvuruyu, şifre mifre hikayeymiş ya , okula gittim başvuru yaptım bitti gittii çok şükür.

biraz dinleneyim başlıcam çalışmaya canlarım

ihtiyacın su anda videoları bedava indiriliyor mu ki, nisanda bitmişti bedava izleme kampanyası dalin.O zaman kaydetmiştik.

kızlar ücretsiz eğitim videolarının süresi bitti ama google girip uzaktan eğitim videosu indir yazarsanız yine indirebiliyorsunuz.

sanki b şıkkı gibi geliyor

kızlar sabah itiyaç ın Türkiye geneli 7 sınavına girdim, moralim bozuldu.
bugün çalışmayı düşünmüyorum. hiç keyfim yok ve çok isteksizim. kendimi zorlayamıycam:umursamaz:

pinky cim bende sabah 10 da yaptım başvurumu sağolsun memur hanım çok yardımcı oldu......ohhh be....hepimize hayırlı olur inşallah!...pikolatacım ihtiyaçın denemelerine girenler hep böyle diyo çok zor galiba .....

pikolatacım moralini bozma canım. insanın bir günü bir gününe uymuyor
canım bende ihtiyacın 13 fasiküllük deneme seti var. acaba senin girdiğin deneme ile aynı mı merak ettim. benim elimdeki 7. denemede türkçede ilk soru herkes gibi bizde lise yıllarında........ diye başlıyor. aynı mı bakabilir misin tatlım

yok cnm değil. benim girdiğim Türkiye grnrliydi. bir de paket denemeleri var, sanırım seninkiler ondan. bugün biraz dinleneyim diyorum.

tamam canım sağol. benimde çok uykum geldi anayasa çalışıyorum. kahve içtim ama uykum açılmadı biraz uyuyayım bari yoksa böyle çalışamam.

pinky, mavli hayırlı olsun kızlar. allah herkesin gönlüne göre versin

mavlicim hayırlı olsun canım benim,bende senden sonra hemen çıktım, sabah sabah halledeyim dedim ama yine öğleni buldu.

ecesu canım teşekkür ederim amin canım amin inşalllahh hepimiz için.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar...
bugün eşim evdeydi, dışarıdaki işlerimizi hallettik, o kadar sıcak ki burası, eve geldik baygın uyumuşuz... şimdi evi süpürüp silicem sonra da çalışırım herhalde...
Pikolata canım yine mi çok zordu yaa ...

kzılar merhaba ben de kaydımı ınternetten yapmıstım yanlsılk yapmısım formasyon aldm ya felsefe grubu öğtretmenlıgı yazmam gerekıyormus üniversitede yuksek lisans yaptıgım üniversıtenın kodu olması gerekıyormus sbah okula gttım.ösym ye dilekce yazman gerekıyor dedıler

yarın notere falan gtcem gecıcı dıplomamı onyalatcam sonra dılekceyı doldurup postayla yollıcam sinir oldum ya anca eve geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…