2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

öff ya kafam karıstı herkes bırsey soyluyo hayır dogru yaptın sadce felsefe bölumu yazcaksın dıyola atma sırasında o formasyon lazım oluyormus

merhaba arkadaslarr;bende dün pikniğe gittim ve hiçç ders çalışamadım..bugün okulda tarih kitabım yanımda oldugu için sadece tarih çözdüm 230 tarih çözdüm;tabi bilmediğim beni zorluyan sorularda vardı..
şimdi yarın ki okul pikniği için poğaça yapıcam;çookk üşeniyorum...ardından biraz eğitim bilimleri çözüp bugünü de bitiricem..
hepinizi öpüyorummmm
hee bu arada aklıma geldi;yarın izmire gidiyorum annemleri görücem iki gün sonra gelicem..arkadaslar
gidiyor arabalarında yer varmış..bi bakayım izmirde neler oluyor???

Başakcım halledersin daha zamanın var canım

Kızlar nasılsınız

Bugün osmanlıdan 19 ve 20. yy konularını tekrar ettim, tarihten 125 soru çözdüm. biraz ara vericem çok başım ağrıyor.

Başakçım sen yarın bi Ösym'yi ara en iyisi... en doğru yanıtı onlar verir. sıkma canını

ayy bende çok az sabah çalıştım sonra arkadaşım geldi akşamüstüde annemle çarşıya gittik 126 soru yaptım tarihten şimdi de mat çalışcam size bakıyım dedim kimsse yok nerdesiniz tatlışlar
neden b arkadaşlar bi açıklarmısınız aslında bi sürü sorcağım soru var hangibirini soruyumm töhh mafoldumben tarihi iyi yapamıyorummm çok çalışmamm lazımm akannehir

off başım çatlıyor... hiç çalışamadım bugün... eşime de kırıldım, trip yaptım bi sürü, işe gitti içim sıkılıyor resmen... nerden başlasam da çalışsam bilemedim...
Pinky'm geçmiş olsun canım, yorulmuşsundur belki, dinlenince geçer...

Başakçım sen yarın bi Ösym'yi ara en iyisi... en doğru yanıtı onlar verir. sıkma canını

canım benım sağol gecen sene bızım bölumden atanan bı arkdsaım var o benım yaptgım gıbı yapmıs buşuna stres yapmısın dıo senın yaptgn dogru ben de oyle yaptm dıo.

öff ya kafam karıstı herkes bırsey soyluyo hayır dogru yaptın sadce felsefe bölumu yazcaksın dıyola atma sırasında o formasyon lazım oluyormus

canım doğru yapmışsın.ben de aynı senin gibi formasyon aldım ama ben de Türk dili ve edebiyatı dedim.öğretmenliği seçmedim orda yani.Ben geçen sene de aynı şekilde başvurmuştum ve bi sorun olmadı.Hatta arkadaşım da aynı benm gibi yaptı ve o atandı da yani bi sorun çıkmadı.Ama sen gene de içini rahatlatmak için ara istersen ösym'yi

kızlar yatıyorum ben... bugün toplasanız 10 soru bile çözmedim tüm gün boyunca, ama zorlasam da olmuyor ... en iyisi daha fazla zorlamamak, sabah erken kalkıp telafi etmeye çalışırım artık..
iyi geceler size de
.

slm kızlar bugün 125 coğrafya 150 matematik 100 tarih 30 da türkçe çözdüm konu çalışmadım yine:sinifsinif:uykum geldi ii geceler herkese

tesekkur ederım canım ayy ıyı kı yollamamısım valla bırsuru iş ollcaktı

iyi geceler patiska, ececik

başakçım vatandaşlık çalışıyorum sen napıyorsun? özet çıkardığım için çok uzun sürüyor. bi de video da izliyorum. hiç çalışasım yokta kendimi zorluyorum. eşimden haber alamadım bugün merak ediyorum. ders çalışıyorum ama kafam eşimde şuan

nerdesiniz yavv herkes yatmış deneme yaptım bi problem soracam kesin kolay ama yapamadım kafam çalışmadı yinee... başağımmm yatmamışınn

bir tekstil firması havluların tanesini 12 ldan satarsa 320 l kar 8 liradan satarsa 120 lira kar elde ediyor buna göre havluların tanesini 7 liradan satarsamaliyetine göre % kaç kar elde eder yapamadımm yardım edinnbilmiyorumkismile

Günaydın kızlarr herkeseeopuyorumnanaktan

Sağol patiskam canım benim, sınav stresinden oluyor canım insan bazen nereye çatacağını bilemiyor ben öyle oluyorum bazen.

of benimde içim sıkılıyor, akşam bende çalışamadım
aşkımın böbreğinde küçük bi taş vardı, operasyonla kırdırması gerekiyordu , epey sancılı bir dönem bu da operasyonu geçirdi, çıktından sonra konuştuk, uyuyacaktı o zamandan beri hiç haber alamıyorum, gecede rahat uyuyamadım:çok üzgünüm:

Şimdi biraz çalışmaya başliyim canlarım,kafamı dağılır belki

haber aldım şimdi kızlar, dün gece acilde geçmiş, ya ben üzülmüyüm die söylemiyo ya, of ya iyiyim şimdi diyo ama değil, üf atlatsa şunu bi kızlar,

off neyse ben bi kahvaltı yapayım , kafamı dağıtmam lazımcanlarım.

Günaydın kızlar...
bu sabah iyiyim, eşim işten gelmiş çok güzel bir kahvaltı hazırlayıp öyle kaldırdı beni, neyse ki anlayışlı bi eşim var, stresten ona çattığımı biliyor :) bi de özür diledi... Umarım herkese Allah böyle anlayışlı bi eş nasip eder...
Pinky'm çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce sağlığına kavuşur aşkın :) Allah beterinden korusun, sen sıkma içini... ne demişler çaresiz dert vermesin Allah....
Gülsu cevap 70 di mi canım? öyleyse anlatayım nasıl yaptığımı...

canım benım ne guzel anlayıslı bı esın var kıymetını bıll

günaydın canlarım ben de yenı kalktım ösy yı aradım cıkan yok.

aman valla yaptgım dogru atanan arkdsım da oyle yapmıs sorun cıksa onunkında cıkardı cunku aynı bolum.ohh be valla bırsuru işim olcaktı notredır dılekcedır postanedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…