- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.981
Başakçım sen yarın bi Ösym'yi ara en iyisi... en doğru yanıtı onlar verir. sıkma canını
öff ya kafam karıstı herkes bırsey soyluyo hayır dogru yaptın sadce felsefe bölumu yazcaksın dıyola atma sırasında o formasyon lazım oluyormus
canım doğru yapmışsın.ben de aynı senin gibi formasyon aldım ama ben de Türk dili ve edebiyatı dedim.öğretmenliği seçmedim orda yani.Ben geçen sene de aynı şekilde başvurmuştum ve bi sorun olmadı.Hatta arkadaşım da aynı benm gibi yaptı ve o atandı da yani bi sorun çıkmadı.Ama sen gene de içini rahatlatmak için ara istersen ösym'yi
off başım çatlıyor... hiç çalışamadım bugün... eşime de kırıldım, trip yaptım bi sürü, işe gitti içim sıkılıyor resmen... nerden başlasam da çalışsam bilemedim...
Pinky'm geçmiş olsun canım, yorulmuşsundur belki, dinlenince geçer...
Günaydın kızlar...
bu sabah iyiyim, eşim işten gelmiş çok güzel bir kahvaltı hazırlayıp öyle kaldırdı beni, neyse ki anlayışlı bi eşim var, stresten ona çattığımı biliyor :) bi de özür diledi... Umarım herkese Allah böyle anlayışlı bi eş nasip eder...
Pinky'm çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce sağlığına kavuşur aşkın :) Allah beterinden korusun, sen sıkma içini... ne demişler çaresiz dert vermesin Allah....
Gülsu cevap 70 di mi canım? öyleyse anlatayım nasıl yaptığımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?