- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.001
canım benım ne guzel anlayıslı bı esın var kıymetını bıll
saol Başakçım, umarım Allah hepinzin de tüm bekarlarımızın gönlüne göre verir :)
günaydın canlarım ben de yenı kalktım ösy yı aradım cıkan yok.
aman valla yaptgım dogru atanan arkdsım da oyle yapmıs sorun cıksa onunkında cıkardı cunku aynı bolum.ohh be valla bırsuru işim olcaktı notredır dılekcedır postanedır
kızklar ben bugün yatıracağımda ne diye yatıracağız..
unutmuşum benbaktım ama kılavuzdada göremedim..hangi hesaba ne diye yatıracağız..ösym numaramızlamı yatıracağız
tamam gülsucum doğru biz sonunu % olarak okumamışız şimdi olduhihoyyyt
Ececik canım sınavda da böle okumayalım da -tatlicadiarzu-
Gülsucum günaydın...
ben de Vtandaşlıktan Türk Anayasa tarihi videosunu izledim şimdi, kitaptan da bi göz atıp soruları çözücem.
hilalcim bulduk ya havlu sayısını maliyetini 280 alış fiyatı 280 lirada 70 tl kar ederse 100 kaç lira kar eder %25 olur.sonunu bende görememişim doğrumudur hocam yanlışsam düzeltiver güzel bayanŞeniz
doğru ececim ..ben senin yaptığını incelemedim hatta ben soruyu bile çözmedim:kedi: baktım 12,8, 320, 120 var o zamn 7 de 70 kar eder deyiverdim..havlu sayısınıda yok yüzde olmaz dedim:roflol: ama denklemin dooru canmm.
yerimmm seniiii ben bitanem benimmkaydirigubbakcemile3ayyy hava kapkaranlık oldu yağmur başladı çok mutlu oldum yaaa:asigim:davul çalsalar duymam ama geece bir gökgürüldediki aklım çıktı elektrikler gitmesin de serin serin çalışayım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?