2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar

nasılsınız? ben bugün kendime gelemedim. dün gece uyuyamadım. internet bağlantısıda gitti giremedim. 4'e kadar uyanıktım.

ececik canım eşim sabah aradı içim rahatladı. ama böceklerle başım dertte sanki eşimin gittiğini biliyorlar ya... balkon kapısını bile açmıyorum böcek gelecek diye. çok tiksiniyorum hiç öldüremem ama iş başa düştü dün gece 2,5 ta kırkayak kovaladım. neyeseki öldürdüm.

vatandaşlıktan 3. konuya geçtim. yavaş yavaş çalışıyorum ama iyice anladım. birkaç kez tekrar ediyorum özetlerden. 3. video tam inmemiş kızlar uzaktan eğitimden izliyorum acaba sizinki de öyle yarım mı 6 dk sürüyor. bakabilir misiniz? benimki mi yarım inmiş ona göre netten indireyim bari

offf kızlar burda bir arkadaşa hırsız girmiş. eşide evdeymiş gürültüleri duymuşlar 16 17 yaşlarında 4 tane çocuk ellerinde fenerle yakalamışlar. bir hafta içinde 3. ev bu. benim eşimde yok :çok üzgünüm: moralim çok bozuk birkaç gün daha kalıp gidicem memlekete.

Ecesu aklına getirme hiç böyle şeyler canım, zor tabi ama düşünme bile...
kızlar ben konu çalıştım ve 100 kadar test çözdüm, bırakıyorum şimdilik... akşam üstü matematik çalışıcam.
size bi sorum olacak...
Atatürk Milliyetçiliğine bağlı devlet ibaresi 82 anayasasıyla mı girdi ilk kez?

kızlar ister istemez aklıma geliyor. gözüm hep camda kapıda. 12 den sonra sürekli etrafı gözetliyorum. şu tayinler bir açıklansında kısmetse gidicem

patiska canım 82 anayasasıyla girdi

başakcım saol iyiyim. deshaneden gelir gelmez ders başı yaptım nete girince çıkamıyorum dakaydirigubbakcemile3100 tarih çözdüm,30 türkçe. şimdi ara verdim. coğrafyadan 2 tane bölge çalışayım diyorum.sen nasılsın?

ecesu sorma be de o kadar vatandaşlığa baktım.hoca ilk baştaki konulardan soru sordu, herkes unutmuş:gitme kadar ezber yapmıştım boşa gitmiş.
odanın tekinin elektiriğini kapamadan yat, duanıda ettin mi korkma.opuyorumnanaktan

iyiyim canım ben de oyle karsıık bısıler calsıyorum. milli mücadele hazılk dönemını anlamaya calsıyormkaydirigubbakcemile3

ben geldiimm bugün öğlen evde yoktum daha hiç çalışmadım babişkoya doğum günü hediyesi almaya gittik anneşle bugün de geçtii offffff
başağım arkadaşın gelmedi mi
ececik Allah yardımcın olsun...inşallah herşey yoluna girer
ya ben vatandaşlığa başlayamadım çok karışık ilk konu datadan okumuştum zor geldii

Kızlaarrr ben geldimmm,

patiskam, ececik canlarım kızlar tşk ederim. ıyileşti biraz daha aşkım, çok şükür ağrısı dindi biraz daha. oh rahatladım yani çok şükür.
Sbahtan beri huzursuzdum çalışmadım, şimdi başlıyorum canlarım çalışmayaaa
öpüyorum gusel yanaklarınızdan

kızlar merhaba... öğleden sonra dışarı çıktım, çalışamadım dolayısıyla... şimdi de canlı matematik dersi vardı o bitti.
canlarım bşe söyleyeceğim... coğrafya dan ihtiyacın videosu var mı sizde? tarih bitmedi daha 3 hafta var diyo hoca, o başlamadan da coğrafya başlamıyor, benim coğrafya yalan olacak bu gidişle...
eğer bilgisayarınızda kayıtlı varsa m s n versem biriniz ordan bana atabilir misiniz?

pikolata canım dua etmesem beni burda kimse tutamaz. Rabbimden sabır istiyorum, eşim için bütün askerlerimiz,polislerimiz ve doğuda olan herkes için dua ediyorum.ayrıca hepimiz kpssde iyi puan alalım diye de dua ediyorum :Saruboceq:

gülsucum sağol canım valla sizinde kafanızı şişiriyorum burda :çok üzgünüm:

patiska msn den ben denedim gönderilmiyor canım dosya çok büyük. ama google uzaktan eğitim video indir diye yazarsan belki bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…