2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pinkcim geçmiş olsun, yeni gördümopuyorumnanaktan

kızlar coğrafyadan konu çalışıyorum, Karadeniz bölg. tekrar ettim.şimdi madenlere bakıyorum. ufff saat kaç oldu gene. akannehir

Türkiye de akarsuların yatak eğiminin fazla olması, kimi bölgelerde volkanizmanın uzun süre yaşanmış olması sonucudur diyor.
ne alaka kızlarkafamçokkarıştı

bir de ortalama yükselti fazla olduğundan erozyon fazladır diyor. test hatalı di mi? yükselti heyelanla bağlantılı değil mi?

eski Türklerde göçebe yaşam görülmesinde
1.hayvancılık
2.tarım
3.bağımsızlık
unsurlarından hengilerinin etkili olduğu söylenebilir?
cevap sadece 1mirmirmirmir

çok soru sordum kızlarsırnaşık şeyufff saçıma bakım yapıyorum, yağlandım. vücudumada yağ sürdüm. uyuz gibi kaşınmaya başladım, bi banyo yapıp çıkayım:icecreamhhh bugün sporumuda yaptım

kızlar merhabalar napıyosunz herkes burda ben de 8 gıbı bıraktım calsmayı arkdsım geldı bızde kalcak da sımdı o uzandı bıraz ben de bırazcıcık calsıcam

canım galıba test hatalı söyledgn 2 sey de de baglantı kuramadım yanlıs bence

canım ben buna 1 ve 3 derdim... kimsenin egemenliği altına girmemek için sürekli göç etmişler ya zaten..

ama coğrafya hakkında bi fikrim yok...

ben de yatakta biraz test çözeyim bari.... geç saate kalınca uyuyamıyorum...
öpüyorum hepinizi

kzlar hepinize iyi geceleropuyorumnanaktanduşa girip matematik çalışayım azıcık

ecesu canım vatandaşlığa baktım ben 3.video tam bende eşinin aramasına sevindim canım için rahatlamıştır tabi allah kolaylık versin biran önce tayin belli olsunda gel bu taraflara doğru,kırkayak ben görmedim ama eşim bi kere ben yokken süpürgeye çekmiş sonra bakmış ertesi gün yok umarım karıma çıkmaz aklım çıkıyoreyvahedigeldismilehilalcim neden çalışamıyosun yine bakalım kaydirigubbakcemilebende bugün vatandaşlık ilk videoyu dinledim özet çıkardım tarihten tarblusgarptan 1.dünyanın sonuna kadar çalıştım,ıslahatları tekrar ettim,tv izlemeyeyim diye bilgisayarı mutfağa götürüp iş yaparken ders dinledim 400 tarih,120 coğrafya,80 geometri 50 tanede türkçe çözdüm 650 soruyla rekor kırdım :sm_cool:hiç oyalanmadım bugün,ama gözlerim kıpkırmızı çok ağrıyor kaç gündür:çok üzgünüm:hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim çalıştıklarımızı unutmayalım inşlh,iyi geceler canlarımopuyorumnanaktan

ececik süper çalışmışın yine bende mattan test çözdüm ececik tatlışım sayısını yazmayım seninkinin yanın da hiç utandım :kedi:
yatıyorum çok uykum geldi yorulmuşum da bugün iyi geceler :1closedeyes:

waaauuuww diyorum ececim süpersin yine..maşallah canım bence kesin 90 üstü alacaksın sen istediğin yerede atanacaksın..
bende 85 üstü alsam ama neye göre istiyorsam artık..

bu arada söyleyeceğim hep unutuyorum ecesu bir lafınla ayağını kestin buralardan birilerinin..

günaydın şekerler gülsucum hilalim saolun kızlar da gerçek sınavda çok farklı olucak stresten yapamıyorum hep ama inşlh bu sene güzel olur canlarım hepimiz istediğimiz yerlere atanarız inşllh,hilal aşkitom erkencisin bugün ne yapıyosun bakalım ,senin fıstık uyanmadımı

günaydın arkadaşlar

nasılsınız? hilalcim sadece ben yazmadım gülsucumda bişeyler yazdı.ama gitmesi iyi oldu ya sinirlerimi bozuyordu.

ececim süpersin senin yaptıklarını duyunca ben hiç çalışmıyorum diyorum

vallaburadaki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum,inşallah hepimiz gönlümüze göre mesleklere atanırız..sakın heyecan yapma ya olursa olur olmuyorsa nasip de..
ama senin bu çalışmaya olmayacak bişey yok..netlerinde güzel..sadece stres yapma..yapabileceğini biliyorsun..benimki çoktan uyandı,balkona çıktık bandoyu izledik alkış yapa yapakaydirigubbakcemile3 şimdide doktorum izliyorum çocuk psikolojisi var..o biytsin kız uysun ders çalışacağım..ayyy dün vatandaşlığı çalıştım hukuk terimleri iğrençti..valla eşim ne yaparsa yapsın anlatsın bana yalın bir dille..kitaptan çok kafam karıştı..
uyanınca da sahile ineriz gezeriz birazolumunekankayizsmile

aynen ya eceye bakınca bende hiç çalıuşmıyorum :1no2:
neyse devam etseydi bende bişeyler diyecektim zor sabrediyordum neyseki daha fazla tartışma olmadı

hilalimm ohhh ne güzell birde alklış yaptı demek yerim ben onukaydirigubbakcemile3bende kahvaltı yapsam ne yesem diye düşünüyorum tek başıma canım istemedi,zorla bişeyler yiyeyimde başlayayım bendecokacimcoookherkes süper herkes harika çalışıyor HEPİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUNturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Günaydın kızlar...
Ececim maşallah diyorum hiç stres yapma, sınavda istediğinin fazlasını alacaksın hiç endişelenme....
Ecesu yarın mı açıklanacaktı sizin tayin? hadi hayırlısı bakalım, bu gece dua edicem senin için....
Hilal'cim çok saol canım ya, ben de dua ettikçe hepimiz için dua ediyorum... Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah... ama böyle sizler gibi iyi kalpli insanların da duaları olunca arkamızda, bizi kimse tutamaz :lepi:
yeni uyandım ben de kahvaltı yapıcam ama doktorumda ki konu da çok ilgimi çekti, takılmasam bari...

günaydın arkadaşlar!....pinkycim geçmiş olsun....ececik süpersin ya..... tarih tekrarı yapıyorum diyordum ki telefon geldiii misafir geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…