- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.061
günaydın tatlışlar ne yapıyosunuz bende 11 buçukta kalktım turkbayragi92 .yılını mı kutluyoruz soru olarak çıkar filan ...
birazdan sengözlerimebaksana başlıycam inşallah çalışmaya bişey çıkmazsa...
ecesu pikoo napıyosunuz başağım nerelerdesin bayrama mı gitin naniknanik
patiska yarın açıklanmasını bekliyorum tatlım ama cuma da olabilirmiş.bende sürekli dua ediyorum.hayırlısı olur inşallah.
çok canım sıkılıyor herkesin eşi evde bugün ama ben yine yalnızım hiçbir şey yapmak istemiyorum :çok üzgünüm:
Türkiye de akarsuların yatak eğiminin fazla olması, kimi bölgelerde volkanizmanın uzun süre yaşanmış olması sonucudur diyor.
ne alaka kızlarkafamçokkarıştı
bir de ortalama yükselti fazla olduğundan erozyon fazladır diyor. test hatalı di mi? yükselti heyelanla bağlantılı değil mi?
eski Türklerde göçebe yaşam görülmesinde
1.hayvancılık
2.tarım
3.bağımsızlık
unsurlarından hengilerinin etkili olduğu söylenebilir?
cevap sadece 1mirmirmirmir
çok soru sordum kızlarsırnaşık şeyufff saçıma bakım yapıyorum, yağlandım. vücudumada yağ sürdüm. uyuz gibi kaşınmaya başladım, bi banyo yapıp çıkayım:icecreamhhh bugün sporumuda yaptım
sen istanbulu istersen atanırsın. istemezsen devlet seni kendi istediği yere atamaz. eğer istanbul dışı bir yer istersen de 2 yıl çalışmak zorundasın. tabi bu kuruma göre değişiyor. başka bir ilde memur olursan mecburi hizmeti tamamladıktan sonra eşinin işi neredeyse oraya tayin isteyebilirsin.emekli olana kadar da aynı kurumda çalışabilirsin. tabi özelleşme vs olmazsa.arkadaşlar bilen birisi vardır mutlaka birşey danışacagım..kpss de diyelimki tercihlerimi yaptım iyi puan aldım.ama sadece ıstanbul ıstesem olmuyor mu atama..yanı kadro yoksa devlet kafasına gore bır yer mı secıyor..devlet kadroları ıle ılgılı hıçbişe bılmıyorum..esım memur degıl ama es durumundan faydalanıyor mu..memur arkadaslar yardım edebılırmı..ben memur olarak daıma ıstanbulda kalamaz mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?