2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın tatlışlar ne yapıyosunuz bende 11 buçukta kalktım turkbayragi92 .yılını mı kutluyoruz soru olarak çıkar filan ...
birazdan sengözlerimebaksana başlıycam inşallah çalışmaya bişey çıkmazsa...
ecesu pikoo napıyosunuz başağım nerelerdesin bayrama mı gitin naniknanik

kızlar günaydınzemuszemus
biraz geç kalktım bugün, coğrafyadan Türkiye ekonomisini bitireyim diyorum, bol soru çözücem.
ececim süpersin, maşallah sayfa 805 te tarihten ve coğrafyan sorum vardı, bi bakar mısın:kedi:konuları tam oturtamadım.
evet kızlar Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsunturkbayragi

gülsucum sorma ben de saati 8.30 a kurdum. ama nerdeeee. 10 da kalkabildim anca. ya o kadar uyuyorum gene de sürünerek kalkıyorumsempatiksalakcinniuyumak ne kadar güzel bir şey.kaydirigubbakcemile3 coğrafya çalışıyorum. sonra tarihe bakıcam biraz.anayasayada bakayım diyorum biraz.sonra matematik...çok işim var.
hedi sende ders başınazemuszemus

kızlar fotoscum nerelere kayboldu?
huuu fotoscum nerelrdesin? bak dün spora başladımsırnaşık şey

patiska yarın açıklanmasını bekliyorum tatlım ama cuma da olabilirmiş.bende sürekli dua ediyorum.hayırlısı olur inşallah.

çok canım sıkılıyor herkesin eşi evde bugün ama ben yine yalnızım hiçbir şey yapmak istemiyorum :çok üzgünüm:

inşallah canım...
üzülme ben de yalnızım bugün :1hug: seninki benimkinden biraz fazla sürecek bliyorum ama en azından buggün kendini iyi hisset diye söyledim :))

Son düzenleme:
off kızlar ya şu kümelerden bir ben mi anlaamıyorum. sinir oldum iyice... sabahtan beri onla uğraşıyorum, kaç saatimi aldı kıytırık konu

slm arkadaşlar, ben yeni katıldım biraz acemiyim konulara ama ben de kpss'ye hazırlanıyorum tatil yapılan bir şehirde yaşamama rağmen hiçbir şeye zamanım kalmıyorşakkıdı

kızlar ben bugün bir arkadaşa gittim. daha yeni geldim. evde durup durup ağlıyordum açılayım bari dedim.

eşimle konuştum gelen yazıda 20 mayısta tayinler açıklanacak diyormuş. bu sabaha karşı açıklanır açıklanacaksa tabi. sabırsızlıkla bekliyorum eyvahedigeldismile

evet misafirler gitti ama bende bittim 15 kişiydik haşatım çıktı.......tarihten osmanlı dönemini tekrar ediyorum yaa ben bunları dahaönceden hiç hatırlamıyorum (berlin, edirne, bükreş anlaşması vb...)uf yaa çalış çalış genede birsürü bilmediğim konular varmış tarihten...ecesu hakkınızda hayırlısı olur inşallah!

kızlarrrr mrh.nasılsınız.ben uzunnnn zamandır girmedim foruma.nasıl ,çalışabiliyo musunuz?benim hiç tadım yok gibi,bıkkınlık geldi galiba.çalış çalış aynı

kızlar yaa bugün öğleden sonra çıkarız dedim ya arkadaşlarıda aradık,çoluk çombalak gittik,çaylar,ikramlar falan..3.5 saat sahilde geçti.daha yeni geldik..biraz ortalığı tolayayım ders çalışacağım..
siz nasılsınzı kuzularr

bende matematikte işçi problemlerine kadar ve işlem konusunu çalıştım ve anladım ki ben problem seviyorumzemuszemus

offf ya niye kimse gelmiyor. stresten derste çalışamıyorum. sizi görünce çalışırım belki hadi gelin kızlar yaaa nerdesiniz?

kızlar nihayet tayin yerimiz açıklandı. afyonun sinanpaşa ilçesine gidiyoruz. afyon istemediğim bir yerdi ama hayırlısı buymuş demekki :teytey::sm_cool:

Kızlar günaydın dün tarihten 100 soru çözdüm sadece. Şimdi de çalışmaya başlıcam canlarım
Sizler nasılsınız.

ecesu canım çok sevindim canım hayırlı olsun

pikocum, mavlicim kızlar herkese tşk ederim geçmiş olsun dileği için , şu anda daha iyi çok şükür her geçen gün biraz daha iyi olucak inşallah.Sorularınla ilgili canım şunları söyleyebilirim.

1)Toprak erezyonuna neden olan etkenler arasında, yerşekillerinin dağlık engebeli ve eğimli olması var tabi, sanırım bunu kastetmiş yükselti derken.

2)Diğer soruna gelince de örneğin canım volkanizma olayları yaşanmış Doğu anadolu bölgesinde akarsu eğimleri fazladır. ılişkisi vardır çünkü volkanizma hareketleri sonucunda dağlar kıvrılırken yükselmiş, ve akarsu eğimide daha fazla olmuştur buralarda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet canım cevap sadece 1,
Burada sadece hayvancılık göçebe yaşamla ilgilidir. Tarım yerleşik hayatla ilgilidir.
Her bağımsız olan ya da olmak isteyen toplum da göçebe değildir. Bağımsızlıkla da ilişkisi yoktur.

arkadaşlar bilen birisi vardır mutlaka birşey danışacagım..kpss de diyelimki tercihlerimi yaptım iyi puan aldım.ama sadece ıstanbul ıstesem olmuyor mu atama..yanı kadro yoksa devlet kafasına gore bır yer mı secıyor..devlet kadroları ıle ılgılı hıçbişe bılmıyorum..esım memur degıl ama es durumundan faydalanıyor mu..memur arkadaslar yardım edebılırmı..ben memur olarak daıma ıstanbulda kalamaz mıyım?

sen istanbulu istersen atanırsın. istemezsen devlet seni kendi istediği yere atamaz. eğer istanbul dışı bir yer istersen de 2 yıl çalışmak zorundasın. tabi bu kuruma göre değişiyor. başka bir ilde memur olursan mecburi hizmeti tamamladıktan sonra eşinin işi neredeyse oraya tayin isteyebilirsin.emekli olana kadar da aynı kurumda çalışabilirsin. tabi özelleşme vs olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…