2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pinkycim sağol canım üstümden yük kalktı valla öğrendik rahatladık.

arkadaşlar ben bugün bursaya gidiyorum. yarın 3 gibi bursada olucam görüşmek üzere hoşçakalın....

aaaa kızlar nerdesiniz dünden beri kimseden ses yok. merak ettim valla. laptopu toplamadan bidaha bakayım dedim yine kimse yok. yarın girerim kızlar grşrz.

Ecesu cnm benim iyi yolculuklar canım, bizi yalnız bırakmaz gelirsin topiğede sanırım. Öpüyorum canım.

merhaba kızlar...internette proble vardı dün akşam giremedim...
Ecesu canım hayırlı olsun :1hug:
gerçekten herkes nerde yahu :)))
Pinky'm naslsın tatlım ?

patiskamm canım iyiyim tarihten test çözüyorum, tarih testlerini bitirmeye çalışıyorum canım, sen nasılsın iyisindir inşallah canım benim.:1hug:

patiskamm canım iyiyim tarihten test çözüyorum, tarih testlerini bitirmeye çalışıyorum canım, sen nasılsın iyisindir inşallah canım benim.:1hug:

iyiyim tatlım , karışım problemlerini izlemeye çalışıyorum... ders kayıtlarında bir problem var... :bbo: onun dışında iyiyim
benim daha tarih tekrarı yapmam gerekiyor en baştan akannehir

kızlar bi sorum var bakar mısınız?
Birbirini döndüren 3 dişli çarktan birincisi 3 devir yaptığında , ikincisi 5 devir, üçüncüsü ise 7 devir yapmaktadır...
Çarklardaki diş sayıları toplamı 142 olduğuna göre üçüncü çarkın dişli sayısı kaçtır? cevap:30 olacakmış

canım benım su sekılde yapcaksın.
3 5 7 nın okeklerını alıyorsun 105

105:3=35x
105:5=21x
105:7=15x

35x+21x+15x=142
burdan x=2 ücübcu carkın dişli sayısı:15x ordan x yerıne 2 yazınca cevap 30

umaraım anlatabılmısmdr cnm

kızlar nasısnz dün de arkdsıma gttım kalmaya sinemaya falan gttık dısarda yemek yedık sonra orda kaldım sbah sınav vardı ona da uyanamdım gıremdım.

pinkycim çok teşekkür ederim. ufff hayatta aklıma gelmez bu soruyu 1-3 yapardım:umursamaz:

kızlar nihayet tayin yerimiz açıklandı. afyonun sinanpaşa ilçesine gidiyoruz. afyon istemediğim bir yerdi ama hayırlısı buymuş demekki :teytey::sm_cool:

cnm çok sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun,gözün aydınkaydirigubbakcemile5

başakcım saol cevap için ben de anladım zemuszemusçok zora benziyordu ama çözümü kolaymış, anladım.

kızlar dün giremedim. toplam 300 soru çözdümkaydirigubbakcemile5çok güzel oldu. bugünde sabahtan beri nişan alışverişindeyiz. şimdi geldik ve pestilim çıktı resmennnakannehirbugün benden pek hayır yokkaydirigubbakcemile3

Başakçım çok teşekkür ederim, anladım evet. bu tarz sorular geliyordu farklı kaynaklarda, artık yapabilirim :1hug:

tatlım neler aldınz bakalımyerimseniben

Kızlar Pikolata'nın göçebelikle ilgili sorusu kafama yatmamıştı da, şimdi canlı derste, hocaya sordum. bağımsızlık eski türklerin göçebe olmasının nedenleri arasındaymış.... ben de böyle biliyordum...

kızlar nasılsınız..ben bişey soracağım size..
diyelimki bu sınav puanımla bu yıl atandım (inşallah)
hemen diğer memurlarla aynı konumda oluyormuyum..izin vs gibi durumlarda..yoksa stajer konumundamı oluyorum
yani aslında öğrenmek istediğim şu..atandıktan sonra hamile kalsam,doğum izni diğer memurlar gibi kullanma hakkım varmı..

Hilalcim hoşgeldin, ben de nerde bu kızlar diyordum...
doğum iznin oluyor canım, ama yıllık iznin vs olmuyor asaletin tastik edilene kadar

neyse ben interneti tırmaladım biraz buldum cevabımı..diğer memurlar gibi aday memurlarda doğum iznini aynı şekilde kullanabiliyorlarmış..

Hilalcim hoşgeldin, ben de nerde bu kızlar diyordum...
doğum iznin oluyor canım, ama yıllık iznin vs olmuyor asaletin tastik edilene kadar

yok canım kaldığın yerden devam ediyormuş..mesela asaletin tasdiğine 4 ay kala izne ayrılıyorsun..15 ay falan doğum izni+ücretsiz izin kullanıyorsun işe dönünce kaldığın yerden devam ediyorsun ve 4 ay sonra asaletin tasdik ediliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…