- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.101
yok canım kaldığın yerden devam ediyormuş..mesela asaletin tasdiğine 4 ay kala izne ayrılıyorsun..15 ay falan doğum izni+ücretsiz izin kullanıyorsun işe dönünce kaldığın yerden devam ediyorsun ve 4 ay sonra asaletin tasdik ediliyor..
hilalcım hıc bılmıyorum canım sordugun konu hakkında hıc bı fikrım yok
kımsecıkler yok nereledesnz fıstıklar. ben de dizi izledım arada cografya çözdm.kızlar benım performansım tamamen düştu onunla bırlkte inancım da yok olmaya basladımafoldumben
canım herkes nerde gerçekten ben de merak ettim.
aşkı-memnuyu izledin di mi :)) ben de öyle... yaa şu problemlerden bir sürü yapamadığım var... keşke biriniz yakınlarda olsanız da kapsam kitabımı gelsem :)
anladım canım.. hayırdır , mutlu bir haber mi var, yoksa düşüncesi mi var?
biz de ben atandıktan sonra (inşallah) bi bebeğimiz olsun istiyoruz...
evet canm askı memnuyu izledım öff yaa haftaya da fınal bölumuymus.evet cnm ya benım de problemlerden yapamdıgım cok
evet canm askı memnuyu izledım öff yaa haftaya da fınal bölumuymus.evet cnm ya benım de problemlerden yapamdıgım cok
ya canım ben hep araları 2 yaş olsun istiyordum başındna beri..tabi bizim hesabımıza göre olmaz Allah bilir orasını..ama 2 yaş olması için şuan hamile kalmam lazımsempatiksalakcinni..sınav derdine gözüm yemiyor..sırnaşık şey..diyorum atansam hemen yapsam olurmu acabakafamçokkarıştı..yada atansamda biraz daha büyüsemi..ama paylaşmayı,kardeşliğide erken öğrensin istiyorum
bide bizim bi arkadaş var..2 kızı var biri benimkinle aynı araları 5 gün.diğeri 1.5 yaş büyük..görseniz öyle tatlılarki..şimdiden 2 arkadaş gibiler..beraber oynuyorlar,biri olmayınca diğeri huzursuz oluyor..gerçi onların kazayla olmuş ama şuan rahat döneme girdiler gibi..küçük olduklarından kıskanma da bilmiyorlar..çok tatlılar ya özeniyorum onlara:asigim:
canım haftaya değil 24 haziran diyordu arkasından söylediler ya...
keşke yakın olsak değil mi :) Mavli gibi biz de test çözme buluşmaları yapardık
arkadaşım gerçekten çok faydalı oluyor hatta son 1 ay kala beraber çalışmaları dahada artırmayı düşünüyoruz çok faydalı oluyor ben dershaneye gitmediğim için motive oluyor...
evet bizim arkadaşlardan birininde 1 yaşında kızı var annesinin ders çalışmasını istemiyor oda kayınvalidesine bırakıyor sağolsun oda şikayet etmeden bakıyor valla arkadaş benden çok çalışıyor maşallah!....eminim çok faydalı oluyordur canım ya.. keşke burda hazırlanan arkadaşım olsa. bir matematik öğretmeni ark var ama 8 aylık yaramaz bi kızı var onun da... kızcağız 3 dakika oturamıyor ki. ancak bebiş uyuduğunda...
evet bizim arkadaşlardan birininde 1 yaşında kızı var annesinin ders çalışmasını istemiyor oda kayınvalidesine bırakıyor sağolsun oda şikayet etmeden bakıyor valla arkadaş benden çok çalışıyor maşallah!....
evet bizim arkadaşlardan birininde 1 yaşında kızı var annesinin ders çalışmasını istemiyor oda kayınvalidesine bırakıyor sağolsun oda şikayet etmeden bakıyor valla arkadaş benden çok çalışıyor maşallah!....
slm canlarım dün kuaföre vs.gittim sadece tarih çalışıp,geo.dan 50 soru çözebildim bugünde tarih çalıştım biraz eşim iş için şehir dışındaydı konuştuk yoldayım dedi baktım gelme saati geçti gelmedi tam 40 kere aradım cevap vermedi hiç öyle olmazdı fabrikayı aradım ağlaya ağlaya,yol yapım çalışması varmış orda ufak bi kaza geçirmiş neyseki kendinde bişey yok zaten kötü rüyalar görmüştüm işte öyle gün bitti eşimi ne kadar çok sevdiğimi anladım bi kez daha:asigim:öyle işte canlar sizi özledim ben yaaakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?