2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hilalcım hıc bılmıyorum canım sordugun konu hakkında hıc bı fikrım yok

kımsecıkler yok nereledesnz fıstıklar. ben de dizi izledım arada cografya çözdm.kızlar benım performansım tamamen düştu onunla bırlkte inancım da yok olmaya basladımafoldumben

anladım canım.. hayırdır , mutlu bir haber mi var, yoksa düşüncesi mi var?
biz de ben atandıktan sonra (inşallah) bi bebeğimiz olsun istiyoruz...

canım herkes nerde gerçekten ben de merak ettim.
aşkı-memnuyu izledin di mi :)) ben de öyle... yaa şu problemlerden bir sürü yapamadığım var... keşke biriniz yakınlarda olsanız da kapsam kitabımı gelsem :)

evet canm askı memnuyu izledım öff yaa haftaya da fınal bölumuymus.evet cnm ya benım de problemlerden yapamdıgım cok

ecesu hayırlı olsun canım!....bugün sabah denemeye girdim yarım saat geç kaldım gireyim girmeyeyimmi ikilemde kaldım ama girdim türkçeyi güzece yaptım , matı yapmaya çalıştım bir baktım herkes çıkıyor bi telaşlandım genel kültürü okudum işaretledim hiç düşünmedim resmen loto oynadım tarih batırdı( 15 net)toplamda 75 netle en az 85 net yapabilirdim ya... moral sıfırlandı bir dahaki denemeye erkenden gidicem

anladım canım.. hayırdır , mutlu bir haber mi var, yoksa düşüncesi mi var?
biz de ben atandıktan sonra (inşallah) bi bebeğimiz olsun istiyoruz...

ya canım ben hep araları 2 yaş olsun istiyordum başındna beri..tabi bizim hesabımıza göre olmaz Allah bilir orasını..ama 2 yaş olması için şuan hamile kalmam lazımsempatiksalakcinni..sınav derdine gözüm yemiyor..sırnaşık şey..diyorum atansam hemen yapsam olurmu acabakafamçokkarıştı..yada atansamda biraz daha büyüsemi..ama paylaşmayı,kardeşliğide erken öğrensin istiyorum
bide bizim bi arkadaş var..2 kızı var biri benimkinle aynı araları 5 gün.diğeri 1.5 yaş büyük..görseniz öyle tatlılarki..şimdiden 2 arkadaş gibiler..beraber oynuyorlar,biri olmayınca diğeri huzursuz oluyor..gerçi onların kazayla olmuş ama şuan rahat döneme girdiler gibi..küçük olduklarından kıskanma da bilmiyorlar..çok tatlılar ya özeniyorum onlara:asigim:

evet canm askı memnuyu izledım öff yaa haftaya da fınal bölumuymus.evet cnm ya benım de problemlerden yapamdıgım cok

canım haftaya değil 24 haziran diyordu arkasından söylediler ya...
keşke yakın olsak değil mi :) Mavli gibi biz de test çözme buluşmaları yapardık

nasıl yani..seneye kadar uzatıyorlarmı yoksa bitiyormu tamamen..bence tadında bitsin uzatmanın manası yok..yaprak dökümüne bakın cıvığı çıktı 5. seon yapacaklarmış..kusucam artıkkafamçokkarıştı

senin kızın da tam mıncıklanacak zamandaymış baksana :))) hayırlısı canım ya, ama şu ara olmadığı iyi olmuş sanki, bazılarının hamileliği çok zor geçermiş ya. benim eşim benden yaşça büyük, o istiyor artık olmasını özellikle, hatta onun hesabına göre sınavı hamileliğin sonlarına getirsek problem olmazdı :))) ama benim de gözüm kesmedi...

canım haftaya değil 24 haziran diyordu arkasından söylediler ya...
keşke yakın olsak değil mi :) Mavli gibi biz de test çözme buluşmaları yapardık

arkadaşım gerçekten çok faydalı oluyor hatta son 1 ay kala beraber çalışmaları dahada artırmayı düşünüyoruz çok faydalı oluyor ben dershaneye gitmediğim için motive oluyor...

arkadaşım gerçekten çok faydalı oluyor hatta son 1 ay kala beraber çalışmaları dahada artırmayı düşünüyoruz çok faydalı oluyor ben dershaneye gitmediğim için motive oluyor...

eminim çok faydalı oluyordur canım ya.. keşke burda hazırlanan arkadaşım olsa. bir matematik öğretmeni ark var ama 8 aylık yaramaz bi kızı var onun da... kızcağız 3 dakika oturamıyor ki. ancak bebiş uyuduğunda...

evet bizim arkadaşlardan birininde 1 yaşında kızı var annesinin ders çalışmasını istemiyor oda kayınvalidesine bırakıyor sağolsun oda şikayet etmeden bakıyor valla arkadaş benden çok çalışıyor maşallah!....

ya aile yanında olmak çok önemli... biz malum doğudayız.. zaten 4 ay oldu henüz geleli, keşke güvenecek biri olsa bırakabileceği, belki de sırf bu yüzden 1 senesi gidecek kızın

keşke bakacak birileri olsa..anam yanımda olunca bende güzel çalışıyordum ama bölük pörçük saçma sapan bişey oldu bu sene hayırlısı bakalım

slm canlarım dün kuaföre vs.gittim sadece tarih çalışıp,geo.dan 50 soru çözebildim bugünde tarih çalıştım biraz eşim iş için şehir dışındaydı konuştuk yoldayım dedi baktım gelme saati geçti gelmedi tam 40 kere aradım cevap vermedi hiç öyle olmazdı fabrikayı aradım ağlaya ağlaya,yol yapım çalışması varmış orda ufak bi kaza geçirmiş neyseki kendinde bişey yok zaten kötü rüyalar görmüştüm işte öyle gün bitti eşimi ne kadar çok sevdiğimi anladım bi kez daha:asigim:öyle işte canlar sizi özledim ben yaaakaydirigubbakcemile5

patiska evet canım bağımsızlık var sebepler arasında z tvde aylar önce dinlerken hoca anlatmıştı diğer boyun egemenliğine vs girmektense göç ederler demiştiyerimseniben

hilalcim tatlım benim senide yerim bebişinideeŞenizhayırlısı olsun tatlım inşşlh herkes atanıp hayallareni planlarını gerçekleştirir:Saruboceq:

aman canım Allah korumuş... Geçmiş olsun...
canım ben de öyle dedim ama Pinky sanırım o yok sebepler arasında deyince , kesinleştireyim dedim, kafama yatmadı çünkü öylesi...

bu arada ben diziden sonra biraz matematik çözdüm şimdi duş alıp yatağa gidicem, sütümü içer, biraz türkçe sorusu bakarım uykum gelsin diye, sonra da uyurum, eşim işte bu gece ((
hepinizi öpüyorum

arkadaşlar derserli nerden çalışıyosunuz? Ya inanın hiç bi bilgim yok. Ben sadece KPSS nin sayfasındaki soruları çözmeye çalışıyorum o kadar. Orda da yanlışlar var ...
Bana bu konuyla ilgili detaylı bilgi verirmisiniz? Temel bilgi şart sanırım sınava katılmak için... Of yaaaa....

kimsecikler yok doğal olarak ama uyku tutmadı napayım.....ececik Allah tüm sevdiklerimizi kazalardan belalardan korusun geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…