2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar günaydın..
bu lise mezunlarının girice kpss sınavınındamı ücreti 25inde son buluo..
yoksa lise mezunları için ayrı tarihlermi var??

Pikolata pardon yanlış biliyormuşum kusura bakma, yanıltmak istemezdim cnm.
Yanlış yapa yapa beraber öğreniyorum bende sizlerle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar... bugün erkenciyim :) kahvaltı yaptım, derse başlayacağım..
ıhtiyaçın verdiği kpss klavuzunda en az sınava 3 hafta kalana kadar, sınav günü saat kaçta kalkacaksanız o saatte uyanıp kahvaltı yapın diyordu, biyolojik saati buna ayarlamak için... bence de önemli... hele benim gibi uyku düzeni tutturamayıp, sonra yatakta uyuyabilmek için dönüp duran biri için...

Günaydın patiska , herkese günaydın.

Kendimi 2 gündür iyi hissetmiyorum , gerginim, mutsuz hissediyorum, birde ailelerin tanışma faslı olcak bir hafta kaldı, onada stres oluyorum, içime kapanmışım bu ara çok fazla, içimde bi sıkıntı var.

Kendime güvenemiyorum bi türlü. Çok yalnız hissediyorum , çok hassasım bu ara:1no2:

canımmm benim böyle hissetmen normal.. sınav kaygısı bir yandan, tanışma heyecanı bir yandan... kendi kendimizi motive etmeliyiz sanırım ama bu öyle pek kolay olmuyor...

ben de bu ara yanlış yapsam ya da çözemediğim her soruda, sınava ne kadar kaldı ben hala bişi yapamıyorum diye kızıyorum kendime ve tüm çalışma şevkim gidiveriyor... öss de bile böyle hissetmemiştim...

iyi düşünmeye çalış.. :1hug:

kızlar günaydın..
bu lise mezunlarının girice kpss sınavınındamı ücreti 25inde son buluo..
yoksa lise mezunları için ayrı tarihlermi var??

isolde ben emin değilim ama onun başvuru tarihleri farklı, sanırım para yatırma işi de o zamandır

patiskam canım benim teşekkür ederim, paylaşınca iyi geliyor, iyi ki varsın ve iyiki varsınız kızlar, bi atlatsak ta hayırlısıyla istediğimiz gibi kurtulsak.

Daha iyiyim patiskam şimdi, tarihten 70 soru çözdüm, ara verdim kahvaltı yapıyorum, sonra coğrafya ve türkçeden test çözüp matematikten problemler testlerine bakıcam.
kolay gelsin canlarım

günaydın canlarım ay ben buaralar hıc ıyı degılım aksam 12 de yattım daha yenı kalktım zor kalkıyorum kalkınca da cok halsızlık oluyor öglen oldu valla.

patiskacım canım haklısın kalkama saatını ona göre ayarlamak lazım

ececık canım cok gecmıs olsun

pinkycım canım sınav heyacınyla bırlkte ıkısı de tabıkı senı strese sokmustr az kaldı bak kendını toplamya calıs

gülsucum canım nerlerdesın

gülsahcım izmırden donmedın mı

ıyi ki varız ve hepimiz bu topikte toplanmışız iyi ki :1hug: kasım atamalarından sonra ayy kızlar çok yoruluyoruz işte diye dert yanacağız birbirimize inşallah :)))
Allahım !!! gözlerimi açık tutamıyorum kızlar mirmirmirmir
vatandaşlık videosu izliyorum ama inanın gözlerim açık uyuyorum sanki....yüzümü yıkıyorum, sade bi nescafe içtim, en koyusundan, bana mısın demiyor...
Pharmaton için diye tavsiye etmişti taa öss ye hazırlanırken dershanenin rehberlik hocası. kullanan var mı? çıkıp ondan mı alsam bugün?

tatlım bu kadar olur ya annem de eczaneye gtmıstı pharmaton almıs ben hıc bılmıyordum halsızlk ıcın cok ıyı gelıyormus dıe vermıs aılede herkes kullanabılır demıs daha smdı geldı annem dedım ayy kızalara da soylıyım dedım anneme. bı baktım sen yazmıssın pharmaton dıe. gttım baktım adına aynıkaydirigubbakcemile3

şahaneymiş :)) ben de alayım bugün en iyisi.. hafızayı da güçlendiriyormuş, konsantrasyonu arttırıyormuş yazdığına göre

şahaneymiş :)) ben de alayım bugün en iyisi.. hafızayı da güçlendiriyormuş, konsantrasyonu arttırıyormuş yazdığına göre

tatlım ama benım ıcın büyük bı problem var
ben hapları yutamıyorum resmen çiğnıyorum.büyük olursa da parcalayıp yutuyorum
bu koskocaman kapsül seklınde.denedım yıne içemedım.su bıtıyor ilac kalıyor. yarısını böldm yarımını bıle içemedım yamafoldumben

günaydın canlarım tşk ederim kızlar hepinize canlarım benim,pinkycim kendini kötü hissetme hiç,ne güzel istemeye gelicekler bak ,ders konusunda şu kalan zamanımızı en ii şekilde değerlendirmeye çalışalım stres yapmaktan iyidir bende de var ama olsun çaktırmayayım şimdikaydirigubbakcemile3bende erken kalktım biraz soru çözdüm miss gibi börek yaptım şimdi güzel bir kahvaltı yapayımcokacimcoookhadii kızlar sizde gelin ne güzel olur yaaa:gitme:

ahhh canımm...seni çok iyi anlıyorum bende kendimi yalnız hissediyorum aslında arkadaşım dolu..ama biri vardı kimse onun gibi olmuyor..onunla herşeyimi paylaşırdım,oda benimle..çok şey yaşadık ama şimdi hiç göremiyorum..mafoldumben

of yaa off bende de var o halsizlik ve herşeye limon sıkıyor..öldüm bittim bittim beeeeen..nasıl yapacağım sınavda hiç bilmiyorumm..vatandaşlık videolarım bitmemişti ihtiyacın..onlara başlıcam yine.tarihta dinleyeceğim..olduğu kadar..
ayyy kızlar benim her denememde matematikten 29 doğrum oluyor 1 yanlışım veya boşum oluyor..oda bilmediğim geometri özelliklerinden çıkıyor...çok utanç verici yaa matematikçi geometri bilmiyorkaydirigubbakcemile3 elimde de 1 tane bile konu anlatımlı yok.netten bakacağım..çemberler,yaylar,katı cisimlerim hacim alanları,bazı dörtgenler falan..:bbo:

başakcım hilalcim,patiskam, ececim teşekkürler kızlar moral verdiğiniz için,
ececik cnm sana da geçmiş olsun tatlım. Yiyormusun mis gibi börekleri bizsiz sen şimdi yaa:)) afiyet olsun bende yeni yaptım kahvaltıyı.
kızlar oturup ders başı yapmaya çalışıyorum , ara vermekten korkuyorum artık ya ne zaman ara versem oturmakta zorlanıyorum derse wallagamyoncuiremsu

uyuyakaldım kızlar yaaaa :mymeka: offfff
Hilalcim sen de bi dene istersen o pharmatonu..
Başak içemedin mi canım yaa? e nolucak şimdi... yok mu bi yolu
Ececik afiyet olsun, gerçi artık çoktan olmuştur ama :))))))

kızlar ben yarım kalan vatandaşlık videomu bitireyim... sabah 7de kalktım, saat kaç oldu hiç bişe yapmadım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…