- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.121
Günaydın patiska , herkese günaydın.
Kendimi 2 gündür iyi hissetmiyorum , gerginim, mutsuz hissediyorum, birde ailelerin tanışma faslı olcak bir hafta kaldı, onada stres oluyorum, içime kapanmışım bu ara çok fazla, içimde bi sıkıntı var.
Kendime güvenemiyorum bi türlü. Çok yalnız hissediyorum , çok hassasım bu ara:1no2:
kızlar günaydın..
bu lise mezunlarının girice kpss sınavınındamı ücreti 25inde son buluo..
yoksa lise mezunları için ayrı tarihlermi var??
isolde ben emin değilim ama onun başvuru tarihleri farklı, sanırım para yatırma işi de o zamandır
İyi ki varız ve hepimiz bu topikte toplanmışız iyi ki :1hug: kasım atamalarından sonra ayy kızlar çok yoruluyoruz işte diye dert yanacağız birbirimize inşallah :)))
Allahım !!! gözlerimi açık tutamıyorum kızlar mirmirmirmir
vatandaşlık videosu izliyorum ama inanın gözlerim açık uyuyorum sanki....yüzümü yıkıyorum, sade bi nescafe içtim, en koyusundan, bana mısın demiyor...
Pharmaton için diye tavsiye etmişti taa öss ye hazırlanırken dershanenin rehberlik hocası. kullanan var mı? çıkıp ondan mı alsam bugün?
tatlım bu kadar olur ya annem de eczaneye gtmıstı pharmaton almıs ben hıc bılmıyordum halsızlk ıcın cok ıyı gelıyormus dıe vermıs aılede herkes kullanabılır demıs daha smdı geldı annem dedım ayy kızalara da soylıyım dedım anneme. bı baktım sen yazmıssın pharmaton dıe. gttım baktım adına aynıkaydirigubbakcemile3
şahaneymiş :)) ben de alayım bugün en iyisi.. hafızayı da güçlendiriyormuş, konsantrasyonu arttırıyormuş yazdığına göre
Günaydın patiska , herkese günaydın.
Kendimi 2 gündür iyi hissetmiyorum , gerginim, mutsuz hissediyorum, birde ailelerin tanışma faslı olcak bir hafta kaldı, onada stres oluyorum, içime kapanmışım bu ara çok fazla, içimde bi sıkıntı var.
Kendime güvenemiyorum bi türlü. Çok yalnız hissediyorum , çok hassasım bu ara:1no2:
İyi ki varız ve hepimiz bu topikte toplanmışız iyi ki :1hug: kasım atamalarından sonra ayy kızlar çok yoruluyoruz işte diye dert yanacağız birbirimize inşallah :)))
Allahım !!! gözlerimi açık tutamıyorum kızlar mirmirmirmir
vatandaşlık videosu izliyorum ama inanın gözlerim açık uyuyorum sanki....yüzümü yıkıyorum, sade bi nescafe içtim, en koyusundan, bana mısın demiyor...
Pharmaton için diye tavsiye etmişti taa öss ye hazırlanırken dershanenin rehberlik hocası. kullanan var mı? çıkıp ondan mı alsam bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?