2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aaa kimse yok bende yeni eve geldim hemen başlıycam inşallah ececik geçmiş olsun
ayy artık ben çok zor çalışıyorum yaa canım hiç istemiyor aklım fikrim gezmekte...:hulya:

kızlar ben bursaya geldim. biraz dinlenicem şimdi. akşama ev dolup taşar. halalar, teyzeler, kuzenler...dinleneyim bari...

tayin için de sağolun arkadaşlar.

kızlar ben bursaya geldim. biraz dinlenicem şimdi. akşama ev dolup taşar. halalar, teyzeler, kuzenler...dinleneyim bari...

tayin için de sağolun arkadaşlar.

Ecesu umarım yolculuğun iyi geçmiştir... oh valla şimdi anne yanında olmak vardı mafoldumben annene benim için de sarıl oldu mu?

Gülsu canım havalar mı böyle yaptı bizi nedir :) kimimiz uykuya düştü, kimimiz streste, kimimiz gezmede :)))) temmuz 11 itibariyle hepsini yaparız bunların inşallah, hem de gönül rahatlığıyla

canlarım merhabalar
nasılsnz bakalım ben de derse gttım geldım.yoruldum bısıler yıcem
ay üşüdüm valla buraya kıs gerı geldı ama ben cok sevıyorum boyle yagmurlu havaları

başakcım sorma burayada kış geldi bugün sabah yağmur bir başladı akşama kadar yağdı şimdi durdu ama ceketle oturuyorum okadar soğudu hava:):):) bugün dışarda işlerim vardı çok yorgunum 1 haftadır doğru dürüst ders çalışamadım ama yarın itibariyle programlı bir şekilde ders çalışmaya başlıyorum inşallah tam bir buçuk ay kaldı annemede artık ben yokmuşum gibi davran diycem( birkaç senedir evin bütün sorumluluğunu bana bıraktı yemek yapılıcakmı diye bile ben düşünüyorum yani...) bazen tepem atıyor bu evin hanımı sensin diye kızıyorum ama neyse sınava kadar sıksın dişinide sınavdan sonra gene ben yaparım kıyamam onaolumunekankayizsmile

iyi geceler kızlar.
bilmem beni hatırladınız mı?ben buraya başlarda takılıyodum sonra doğum yoktum baya bi süre bakamadım.
şimdi bebiş 3 aylık oldu ben yaklaşık 3 ay çalışmalara ara vermiştim 1 aydır yine başladım sıkı bi şekilde.
ara ara sizleri takip ediyodum ama artık bende arnızdayım.
yeni arkadaşlarda katılmış ne güzel
fırsat buldukça giricem artık
bugün tarih çalışıyorum osmanlı dağılma yarın deneme var netlerim pek iyi değil
inş. düzelcek ama herkese kolay gelsin

canlarım benim saolunopuyorumnanaktanbugün tarihten 1 konu çalıştım 375 soru tarihten,120 soru coğrafyadan 115 tanede geodan soru çözdüm şimdi uyumadan da biraz vatandaşlık bakayım akşam 7 den beri yağmur yağıyor çok güzel ya:asigim:ii geceler canlarkaydirigubbakcemile2

canlarım napıosunuz fırsat bulup ancak girebildim düşünün bu saat oldu yani
yemekli misafirlerim vardı 2 gündür uğraşıyorum dün temizlik, bugün yemek börek kek derken
tabi hiç çalışamadım (( h.sonuda arkadaşın doğum günü ertesi gün başka arkadaşın düğünü
ben çalışmayayım diye böyle üst üste geliyor sanki(( h.sonumda gitti böyle geçiyor günler(
ECECıK hayranım sana nasıl bukadar çok soru çözebiliyorsun günde kaç saat çalışmayla oluyor?

Günaydın kızlar,a.s. erken kalktım tarihten 3 video kalmıştı izleyemedim bi türlü.ilk konulardan, şimdi hemen izlemeye başladım.

Ececik süper çalılıyorsun maaşallah canım Ben dün tarihten 70, coğrafyadan 110 soru çözebildim, başka birşey yapmadım Bugün çalışmak istiyorum.

Bu arada kızlar tanışmaya gelceklerdi ya, aşkımın dedesi ameliyet olcakmış , haziranın 2. haftası gelcekler, ertelendi yani:) O zamana kadar da hiçbirşey düşünmicem dersten başka şu 2 hafta.
öpüyorum canlarım şimdi hemen bugün bu 3 videoyu bitiricem. Tarihin ilk konularına daha önce çalışmama rağmen yok unuttum gitti sanki anlamadım

Kızlar bu arada bi sorum olucak, kadınlara verilen siyasal haklarla ilgili önce 30 da belediye seçimlerinde seçme hakkı, 33 de muhtar seçimlerinde seçme hakkı verildi.

bunlar sadece seçme değil mi?? seçilme yok henüz.

34 te ise milletvekili seçme ve seçilme hakkı elde edilmiş ya, burada ki seçilme hakkı milletvekili, belediye ve muhtar seçilme hakkını getirmiş değil mi? 34 ten önce sadece seçmeydi belediye ve muhtarlıkta??? doğru değil mi? videoda böyle söylemişti sanırım emin olmak istiyorum

Merhaba kızlar... dün vat. temel haklar ve ödevler ünitesinin videosunu izledim. sonra testlerini çözdüm elimdeki kaynaklardan. bu sabahta kalktığımda devam ettim, az önce kahvaltı yaptım ve şimdiii çalışsam çalışsam ne çalışsam o kadar çok şey var ki çalışmak için....

Pinky'm canım dedesine çok geçmiş olsun ama ertelenmesi senin için bi bakıma iyi olmuş... sorun için de ben de öyle biliyorum,34 te seçilme hakkı da verildi...

ayy bu arada burda da yağsa keşke yaaa. çok sıcak burası

teşekkür ederim patiskam canım benimm, seçilme hakkı hepsine birden 34 te geldi o zaman,

kolay gelsiinn,afiyet olsun canım, şu ilk videonun bitmesine az kaldı bende kahvaltı yapcam cook acıktımm:))

teşekkür ederim patiskam canım benimm, seçilme hakkı hepsine birden 34 te geldi o zaman,

kolay gelsiinn,afiyet olsun canım, şu ilk videonun bitmesine az kaldı bende kahvaltı yapcam cook acıktımm:))

vala ben öyle biliyorum canım... hatta bu haftaki tarih dersinde geçmişti bu konu, notlarıma baktım, sadece seçme yazmışım..34te bunlara ilaveten vekillik seçme ve seçilme hakkı demişim....
sen daha kahvaltı yapmadın mı :))) hayatta dayanamam. kan ilacı içiyorum diye ilaçtan sonra yarım saat beklemem gerekiyor, vala aklım midemde zor dayanıyorum cokacimcoook

sana da kolay gelsin canım benim.ben de bi vatandaşlık videosu izleyeyim bari , çook sıkıcı ama -tatlicadiarzu-
öptüm kocaman...

patiskam naptın canım izledinmi videonu, ben ikinci videoya geçtim tarihin. bu da bitsin bir tane kalıyor.Onuda bitiririm inşallah bugün.

bitmedi tatlım izliyorum hala... çok sıkıcı da, uykum geliyor, ben de arada dolanıp tekrar başlıyorum...
ben de tarih video tekrarlarına başlıcam ama bilmiyorum vatandaşlık bittikten sonra mı yapsam, beraber mi

canım eğer günde 2 video izleyebiliceksenbir tarih bir vatandaşlık izleyebilirsin. Benim aklımda video izleyince ve test çözünce daha cok kalıyor, kitaptan okurken çok sıkılıyorum nedense. Böyle iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…