2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkadaslarım;bi arkadasımız geldi kahvaltıya;anca bitti keyfimiz;biraz eğitim bilimleri çözücem bende;dergileri bastan alıcam ama ne zaman baslasam bilemedim..hepinize iyi çalışmalar...

selam arkadaşlar patiska gülşah bende genel kültürden 71 karışık soru çözdüm biraz ara vereyim mattan konu çalışıcam..maşallah ececik bukadar soruyu nasıl çözüyosun yaa.... sözeller neysede mattan nasıl yapıyosun aklım almıyor günde kaç saat çalışıyosun?

mavli canım sözel soruları rahat çözüyorum bende mesela dün okulda 320 soru çözdüm;evde çözemedim..
ama matematik hiç çözmüyorum..kardeşim gelicek onu bekliyorum kendi basıma asla çalışamam çünkü hiçç anlamıyorum..sen nasılsın??

günaydın çalışkan bayanlar bengüsum pinkyim saolun kızlar valla elimde çok soru bankası var yarım yarım kalmış sınavada az kaldı hırs yaptım onları bitirmem lazım bugün biri biter sanırım tabii vatandaşlıklar bomboş:sinifsinif:bengisu canım ilk sıralar konu çalışırken günde 10 saat hiç kalkmadığım oluyordu,şimdi öyle abartmıyorum fazla,zaten konuları bilince okuyup işaretliyorum hemen fazla zaman almıyor tatlım yerimsenibenben bugün yeni uyandımbilmiyorumkismile öküz gibi yatmışım valla çok pişmanım,karar verdim pazartesiden itibaren 7,de kalkıcam en az 5 sattim boşa geçiyor birdaha böyle fırsat bulamam :mymeka:

iyiyim inşallah canım denemelerdeki netlerimi 90a çıkarabilirsem daha iyi olucam tabii..sözelde benimde sorunum pek yok ama mat yapamıyorum çözümlü soru bankası var orda soru çözüyorum yoksa hayatta bişey anlamam oda belli konularda günde 20 soruyu geçmiyorkafamçokkarıştı sende takip ettiğim kadarıyla bol soru çözüyorsun :lepi:

Kızlar sonunda bitirdim tarihten 2. videoyuda,tek bir videom kaldı. Akşam izlerim onuda diyorum.

Ececik cnm çöze çöze herhalde artık iyice öğreniyorsun ve test çözmen daha kolaylaşıyor değil mi? Benzer sorularla, bilgilerle karşılaşıyorsundur. Bende o duruma gelebilir miyim ki. tarih,coğrafya,türkçe bitti, test çözmeye başladım iki haftadır.Bi iki hafta sonra daha da hızlanırım herhalde

Burada yağmur başladı, hava akşam gibi karardı of nasıl bi uykum geldi bilemezsiniz, sabah erken kalktım birazda ondan sanırım, 1 saat uyuyum diyorum. kalkıp soru çözerim.

görüşürüz kızlar.

canlarım merhabalar ben de dersaneden geldım daha dogrusu ders cıkısı arkdsalrala alısverıs merkezıne gttık bısıler yedık dolastık bıraz. bıraz dınleneyım sonra calsırım

hepınız ıyısınzdr ınsallh canlarım

merhaba kızlar...
ay şu vatandaşlık tüm günümü aldı yaaa. alt tarafı yasama videosu izledim, sonra tekrar ettim , kitaptan ve notlarımdan sonra da testlerini çözdüm elimdeki kaynaklardan, al işte akşam oldu...
Akşam da online güncel konular ve ders tekrarı dersi var vatandaşlıktan. iyice böööö artık ohaoldumsmile ama hala 3 konum var

siz nasılsınız?
Başakçım imreniyorum vala sana, derste çalışıyosun, arkadaşlarınla zaman da geçiriyosun... ben burda eve kapandım resmen ahh izmir

ben hiç çalışmıyorum size bakınca ve çok vicdanım sızlıyor..elimde daha açmadığım yaprak testler var (
bugün bi program yaptım kendime inşallah uyabilirim..çok uykum oluyor erken kalkamıyorum 8 de kalkabiliyorum ama 6 da kalkmaya çalışacağım..
bir sürü soru bankamda boş..rezillik..bir şekilde onlar bari bitse faydası dokunur az da olsa..

canım valla ben de eve kapanmıstm 1 kac ay once ama cok sıkıldım artık.
dersane cıkısı dırek eve gelmek ıstemıyorm hıc tabı eve gelıp kendıme gelınceye kadar bu saat oluyor geldım bıraz uzandm.yenı kalktım ya ben o ilacı ıcemıyorm bıturlu

bıraz rehberlık calsıayım barı

tatlım en iyisini yapıyorsun. ben tüm gün evdeyim sanki tüm gün çalışıyor muyum ?
çıkılacak bi yer olsa ben de giderdim, hava almış olurdum ama :çok üzgünüm:

ilacı ben almadım daha. eşim yarın beraber alırız dedi

kızlar mrb bende hazırlanıyorm kpssye sosyal bilimler mezunuyum önlisanstan girecem sınava kursa gidiyorum bi yandan çalışıyorum daha doğru dürüst çalışamadım sadece derste dersi dinlemekle yetiniyorum

hilalcim bende dün gece oturdum kendime saat saat bir program yazdım dolabıma yapıştırdım evdekiler beni güldü ama olsunÇok üzgünüm çoook bugünde onu uygulamaya çalıştım karşılarınada kaç soru çözdüğümü yazdım bugünkü programım bitti şükür! ama konu tekrarı yaparak soru çözdüğümden pek fazla olmadı 164 soru çözmüşüm 50 tane daha çözerim akşam.... ben sabah erken kalkamıyorum 9.30 da ancak kalkıyorum havalar ısınsın daha erken kalkmaya çalışıcam sanki kıış geri döndü bugün hırkamı çıkarıp giydimsırnaşık şey

kızlar napıyosnz ben rehberlık calsıcam dedım ama baslayamadım.

matematıkte bugun hız problemlerını görduk bı ona baktım kıtaptakı soruları çözmeye calsıyorm en nefret ettıgım problemlrdrır hız ve havuz

iyi akşamlar kızlar, başakcım 90 tarih sorusu çözdüm, tarihten 2 video izledim, ilk türk devletlerinin islam devletleri konusununun videosu kaldı. Doğan hocanın bölünebilme videosundan birini izledim.

Şimdi Durakla Gerileme dönemlerine bakıyorum. Testte yanlışlarım çıktı önemli antlaşmaları bileyim bari yeter herhalde. Tüm savaşlara barışlara gerek yok değil mi kızlar. Of cok sıkılıyorum

kızlar nasılsınız? uff 2 gün giremedim gene. Ankaradan arkadaşım geldi, onunla mini bir tatil yaptıkzemuszemusbol bol yüzdüm, çok iyi oldu. bugün de akşama kadar yorgunluktan çalışamadım. yarından itibaren başlıyorum.

geçmiş sayfaları okuyamadım, inşallah hepiniz iyisinizdir canlarımopuyorumnanaktan

başakcım ve pinkycim buradaymış, nasılsınız bakalımolumunekankayizsmile

1.Kurtuluş Savaşında ortaya çıkarak uygun çözümler getirmiştir.
2. milli çıakrlar esas alınmıştır
3. laikliği amaçlamıştır.
hangileri Atatürk ilkelerinin özelliklerindendir?
cevap hepsi. peki neden 1 i aldı?ilkeler Kurtuluş Savaşından sonra değilmiydi?
acaba Cumhuriyetçilik ilkesini mi kastediyorkafamçokkarıştı

pinkycim ben kafama kodlama yapıyorum.
mesela Trablusgarp- Uşi- Sömürgecilik. 3 kelimeyle özetikaydirigubbakcemile3Trablusgarp, Rodos, Oniki ada gitti. bu kadarcık:lepi:
ben 20 yy. dan itibaren ki savşlaara baktım.öncesine çalışmadım. sadece önemli kızımlarını biliyorum. mesela ekonomi Balta lim. ant.çöktü. fakat kimle yaptık sor, bilmemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…