- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.161
iyiyim inşallah canım denemelerdeki netlerimi 90a çıkarabilirsem daha iyi olucam tabii..sözelde benimde sorunum pek yok ama mat yapamıyorum çözümlü soru bankası var orda soru çözüyorum yoksa hayatta bişey anlamam oda belli konularda günde 20 soruyu geçmiyorkafamçokkarıştı sende takip ettiğim kadarıyla bol soru çözüyorsun :lepi:mavli canım sözel soruları rahat çözüyorum bende mesela dün okulda 320 soru çözdüm;evde çözemedim..
ama matematik hiç çözmüyorum..kardeşim gelicek onu bekliyorum kendi basıma asla çalışamam çünkü hiçç anlamıyorum..sen nasılsın??
merhaba kızlar...
ay şu vatandaşlık tüm günümü aldı yaaa. alt tarafı yasama videosu izledim, sonra tekrar ettim , kitaptan ve notlarımdan sonra da testlerini çözdüm elimdeki kaynaklardan, al işte akşam oldu...
Akşam da online güncel konular ve ders tekrarı dersi var vatandaşlıktan. iyice böööö artık ohaoldumsmile ama hala 3 konum var
siz nasılsınız?
Başakçım imreniyorum vala sana, derste çalışıyosun, arkadaşlarınla zaman da geçiriyosun... ben burda eve kapandım resmenahh izmir
canım valla ben de eve kapanmıstm 1 kac ay once ama cok sıkıldım artık.
dersane cıkısı dırek eve gelmek ıstemıyorm hıc tabı eve gelıp kendıme gelınceye kadar bu saat oluyor geldım bıraz uzandm.yenı kalktım ya ben o ilacı ıcemıyorm bıturlu
bıraz rehberlık calsıayım barı
ben hiç çalışmıyorum size bakınca ve çok vicdanım sızlıyor..elimde daha açmadığım yaprak testler var(
bugün bi program yaptım kendime inşallah uyabilirim..çok uykum oluyor erken kalkamıyorum 8 de kalkabiliyorum ama 6 da kalkmaya çalışacağım..
bir sürü soru bankamda boş..rezillik..bir şekilde onlar bari bitse faydası dokunur az da olsa..
iyi akşamlar kızlar, başakcım 90 tarih sorusu çözdüm, tarihten 2 video izledim, ilk türk devletlerinin islam devletleri konusununun videosu kaldı. Doğan hocanın bölünebilme videosundan birini izledim.
Şimdi Durakla Gerileme dönemlerine bakıyorum. Testte yanlışlarım çıktı önemli antlaşmaları bileyim bari yeter herhalde. Tüm savaşlara barışlara gerek yok değil mi kızlar. Of cok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?