2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bayındırlık hizmetleri
eyalet ordusu maaşlrı
ulema maaşları

hangisi devlet hazinesinden harcama yapılarak ödenirdi? ( Osmanlı'da)

cevap 1 ve 3. fakat bayındırlık hizm. vakıflardan ödenmiyor muydu?

kızlar nişan için ahşap kutu boyuyoruz annemle. yatmadan 30 matematik çözeyim diyorum.hepinizi öpüyorum.
yarın erken kalkıcamzemuszemus

atatürk ilkeleri uzun bir süreç sonucu ortaya çıkmıştır bu yüzden üçüde olacak pikocumm;örnegin kurtuluş savasıda milliyetçilik ilkesi svasın kazanılmasında büyük bir etkendir.
bayındırlık hizmetleri devlet hazinesinden ödeniyor;müderris maaşlarınıda devlet öder.eğitim ve bayındırlık devlet tarafından karşılanır.

merhaba kızlar.. bugün içim dışım vatandaşlık oldu...
hoca tekrar ve güncel konular dersi yaptı az önce bitti ancak yemek yiyebildim...
şimdi biraz matematik testi çözeyim diyorum...

kızlar ya, eyalet ordusu askerlerinin maaşları da mı tımar sisteminden sağlanıyor? kafam karıştı galiba

mrb canlar herkes burdaymış ben gelene kadar gitmiş,bende bbugün temizlik yaptım tarih çalıştım 150 soru çözdüm eşim aradı yemeğe götüreyim seni diye akşam dışardaydık geldik geodan 50 soru çözdüm.coğrafya ve türkçedende toplam 100 soru çözdüm

patiskacım evet kafan karışmasın doğru düşünmüşsün eyalet ordusu zaten tımarlı sipahilerden oluşuyor ya devletten maaş almayıp tımardan geçimlerini sağlıyolar.ne güzel vatandaşlık dersi varmış keşke bende üye olsaymışım güncel bilgilerden hiç haberim yok önemli olanlardan paylaşırsan sevinirimbilmiyorumkismile

pinkycim maşlah ne güzel çalışmışsın bugün,evet canım çok soru çözdükçe aynı şeylerle karşılaşıyorum adamlarda belli bi yere kadar soru üretiyolar kafa bu dimi zorlamasınlar artık bizii yawwŞeniz

uykum yok gibi gidip biraz daha soru çözeyim az kaldı soru bankam bitsinde diğer yarımları tamamlayayım sınava kadar bitmezse vicdanım rahat etmez,bir dahaki sınava hazır olmasınlar:umursamaz:

Herkese Günaydın canlarımmmm

ececik canım benimm teşekkür ederim ama yok aslında daha çok çalışabilirdim, az soru çözüyorum bende senin gibi çok zoru çözsem keşke.Soru bankası alıcam da hangisini çözüyorsun ececik. Bir kitap çıkmış hepsiburada.comda gördüm, Dinamik akademinin Soru tahmin kitabı var, Onuda alayım diyorum, başka ne önerirsiniz

pikocum canımm duraklama ve gerilemedeki öncemli ant ları bilsek yeter herhalde, çok fazla savaş barış var çünkü bunalıyorum. dağılma dönemindekiler yine böyle anlaşılıyor çok zor değilde, eski dönemler bunaltıyor beni walla. Kodlama yönteminde süpermiş tatlım harikasın:)

patiskam bende hep evdeyim dışarı bazen adımımı bile atmıyorum. Tamamen antisosyal oldum.
Canım unutuyordum vatandaşlıktan güncel bilgileri paylaşabilirmisin hocanın anlattıkları varsa.

Bu sabah sanki sınava 1 hafta kalmış gibi uyandım, böyle ellerim titredi, ağlama geldi bana, sıkışmış gibi hissettim kendimi köşeye, allahım yardım et

Islahatları tekrar ediyorum şimdi canlarım. Öpüyorum hepinizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım günaydın sabah dersım 8 deydı ama ben daha yenı uyandım

pinkycım günaydın benı de stres bastı valla naslsn xcnm

Başakcım canım benim, iyi olmaya çalışıyorum stres var canım geliyor arada çarpıp geçiyo.

Canım sanalderslik die bi siteden duraklama,gerileme, dağılma ve 19yy ıslahatlar videolarını izliyorum, ıslahatlarıda anlatıyor arada duraklama gerilemeyi anlatırken iyi oluyor. Öğlene kadar bitiricem bunları tekrar ediyorum canım

günaydın pinky başak!a.s. bugün programıma devam ediyorum tarihten iki yaprak test çözdüm ve 2.meşrutiyet konu tekrarı yaptım biraz ara sonra coğrafyayla devam edicem...

çok saol gülşahcım.
peki ama hastane, yol, köprü yapımı için vakıf arazilerinin geliri kullanılır diyordu kitap. kafamçokkarıştıbunlar bayındırlık hizmeti olmuyor mu? hazineden para nasıl çıkıyor anlamadımohaoldumsmile

kızlar bu aralar nasıl uyuyorum anlatamam, uyuduğum kadar çalışsam derece yaparımkaydirigubbakcemile3şuan problemler konusuna çalışıyorum.
akşama kadar Akdeniz ve Ege böl. biticek. coğrafyadan
tarihten ınkılaplar tekrar ve test.
matematik problemler.
türkçeden 50 soru.
inşallah uyarım programa

gülsahcım valla ne guzel bılıyorsun tarıh sorularını masallah cnm
pikocum ohh tatıller falan

sorma başakcım ya, tatil güzeldde, sonrasında toparlanmak çok zor:bbo: kendimi zorlayıp ders başı yapıcam artık, başka çarem yok.
bu saate kadar 5 matematik sorusu çözdüm:kedi:
Allah hepimize zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

pikocum ne güzel plan yapmışsın ben ne yapacağımı bile bilmiyorum bugün,eşim gezmeye götüreyim diyo benim hiçbişey yapasım yok:umursamaz:hava buz gibi geceden beri hayatımda görmediğim kadar yağmur yağdı,pinkycim ben ihtiyacın muhteşem soru bankasını aldım hoşuma gitti,birsürü kaynak var bende ama datanın tarih soru bankasıda güzelyerimseniben

benimde bir şey yapasım yok, hava çok soğuk ve kapalı:sinifsinif:böyle havaları sevmiyorum. zorla çalışıyorum şuan , internetten çıkabilirsem başına geçicemkaydirigubbakcemile3 ececim çık biraz, gerçekten gezmek iyi geliyor.
data ve ihtiyaç bende de var, gerçekten güzel her ikiside. bir de yediiklim aldım onu da çok beğendim.

tatlışlar ne yapıyosunuz çok az kaldı sınava ve tarihten hala çok yanlış yapıyorum mafoldumben
vatandaşlığada başlamadım töhhhhhhh ben yandım
piko çok güzel plan yapmışın bende biraz problem çalışıyım sadece 30 tarih sorusu yaptım çok geç kalkıyorum offfffff
ececik senin telaşlanmana gerek yok puanın belli cicim kaydirigubbakcemile5
ecesu tam seni düşündüm sen geldin ne yaptın çalışabiliyo musun ailene kavuştun ne güzel

Merhaba kzılar. bugün ben de uyumuşum öğlen zor kalkabildim...
Güncel bilgileri temize çekip , düzenleyip yazarım ben size...
ya şu yargının testlerindeki yanlışlar beni sinir etti bi de uzman kariyer aldım ama matematiği zor gibi, sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…