2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende uzman kariyerin genel kültür yaprak testini aldım baya zor sorular var özellikle tarihte....bende deneme seti almak istiyorum çözümlü, yediiklimmi ihtiyaçmı alsam karar veremedim....

bende uzman kariyerin genel kültür yaprak testini aldım baya zor sorular var özellikle tarihte....bende deneme seti almak istiyorum çözümlü, yediiklimmi ihtiyaçmı alsam karar veremedim....

benimki de yaprak test Mavlicim, ama matematiği ya ben unutmuşum ya da ciddi zor bi kısmı. e sınava bu kadar az kalmışken insanın morali bozuluyor.. yapamadıkça... tarihte zor gerçekten...
yediiklimi bilmiyorum ama mesela ihtiyaçın çözümleri bana yargıdan falan daha anlaşılır geliyor.

Başakçım hoşgeldin canım. afiyet olsun

hosbulduk tatlım nasılsnopuyorumnanaktan

hosbulduk tatlım nasılsnopuyorumnanaktan

vala iyi ile orta arası bi yerdeyim canım :)) sayılarda bile zorlandığım bi sürü olunca tüm şevkim kaçtı, halbuki bir azimle almıştım elime yaprak testleri... yargıyı bitirmiştim...
şimdi tarih ilk konu videosunu dinliyorum...
sen nasılsın ?

merhaba kızlar nasılsınız??bende bugün cografya çözdüm 100 tane;ardından bi o kadarda eğitim çözdüm.
konu çalışmaya bugün itibariyle basladım.12 şer dergi var çünkü anca..eğitim bir bitti;ilk dergi kolaydı;kısa notlar aldımm..ütü yaptım;temizlik falan derken;arada da maskemi yaptım:))bu saat olmuş.şimdi bi duş alıp;ölçme çözmeyi düşünüyorum..

arkadaşlar takıldığım bir soru var yardım edermisiniz?ANLAŞMA DEVLETLERİ, RUSYANIN SAVAŞTAN ÇEKİLMESİYLE ORTAYA ÇIKAN BOŞLUĞU HANGİ DEVLETİ YANINA ÇEKEREK DOLDURMUŞTUR?cevap:ABD diyor ama benim data cep kitabında yunanistan yazıyordu hangisi doğru?

canım birinci dünya savaşından bahsediyorsun dimi.
yunanistan diye biliyorum bende. izmiri vaad ettiler hatta bundan dolayıda italyanlar bayağı bir bozuldu.
çünkü ilk başlarda izmir onlara vaad ediliyordu
bu kitaplar zaten bir ilginç biri birşey diyor öbürü başka birşey

abd de olabilir ama pöff rusya 1917 de çekildi onlarda savaşa 1917 de girdi
wilson prensipleriyle falan girdi hatta. sanırım abd daha kuvvetli bir ihtimal
.

Son düzenleme:
mavlıcım yardımcı olamak ısterdım ama tarıhım hıc ıyı degıl ne yazık ki

kızlar napıyosunz ben de dersten geldıkten sonra bı dus aldım aksamüstu basladım calsımaya 55 tanecık işcı problemı çözdm ay su mat ne cok yoruyor insanın kafasını bıraz dınleneyım sonra calsıayım

başak ve elctracım ilgilendiğiniz için sağolun kesin bilen arkadaşlar cevaplarsa beraber öğrenmiş oluruz......bende öğlen duşumu aldım çok rahatladım akşama bırakmaya cesaret edemedim malum havalar çok soğudu bu haftada yağmurlu geçicekmiş ben kapalı havada çalışamıyoruım yaaa...

rusyanın çekilmesinden sonra itilaf güçleri çok büyük bir güç kaybetmiştir;savas ittifaklar yönünde değişme göstermiştir;rusya gibi büyük bir devletin boslugunu ancak abd doldurabilirdi.bu nedenle abd olmalıymış..(eşime soruyorum böyle soruları)
nasılsınız kızlar;herkes burda:)))

merhaba kızlar... tarih ilk videoyu izledim şimdi, biraz dinlenip matematik çalışıcam herhalde...
şu soru paylaşılmasına bayılıyorum ya, bilmediğim bi sürü şey öğreniyorum böylece :)

ya kızlar şu uzman kariyerin matematiğini bilen yok mu? depresyona giricem vala... ben mi abartıyorum... sinirim bozuldu akşa üstü çok fena... 1 ay kaldı hala yapamıyorum diye ağladım da bi sürü, resmen gözlerim ağrıyo senağlama

matematikle ilgili yapamadığınız soruları paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. gamyoncuiremsu
gülşahcım teşekkürler. a.s.

patiskam ya canım benim üzülme ya kıyamam bırak o kitabı bence yaa, ya da çözebildiklerini çöz çözemediklerini bırak, zor demek ki canım yani, dediğim gibi çözebildiklerine bak canım sıkma canını nolur.

canım vala inanılmaz bozuldu moralim. ihtiyacıi yargıyı falan yapabiliyodum, illa ki yapamadıklarım çıkıyor ama yapıyordum sonuçta. bunda her testte en az bi 5-6 tane kaldı kalem oynatamadığım...
belki de sayılarla ilgili özellikleri unutmuşumdur diye oturdum şimdi ilk videoyu izliyorum... zaman kaybına bakar mısın senağlama
elimde hiç başlamadığım pegem soru bankam var, ama ya onu da yapamazsam diye korktum resmen

naçizane bir fikir kabul edersen canım diğerini bırakıp pegeme başla bence, eger pegemde de yapamıosan öyle konulara geri dön istersen

önceden çalıştıgın bildiğin konuysa bırak, ama eksiklerim illaki var diyorsan devam et canım, ama soru bankanda cokzor olabilir, aynı konuyla ilgili pegemdeki soruları bir çöz istersen canım bakalım durum ne.

tatlım haklısın sanırım... yani matematiğimin çok kötü olduğunu düşünmüyordum. ama bugün öle işte...
tamam ben en iyisi şimdi o sorulara bakayım.
off yaaa
sen naslsın canım benim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…