- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.201
Merhaba kzılar. bugün ben de uyumuşum öğlen zor kalkabildim...
Güncel bilgileri temize çekip , düzenleyip yazarım ben size...
ya şu yargının testlerindeki yanlışlar beni sinir ettibi de uzman kariyer aldım ama matematiği zor gibi, sizce?
bende uzman kariyerin genel kültür yaprak testini aldım baya zor sorular var özellikle tarihte....bende deneme seti almak istiyorum çözümlü, yediiklimmi ihtiyaçmı alsam karar veremedim....
benimki de yaprak test Mavlicim, ama matematiği ya ben unutmuşum ya da ciddi zor bi kısmı. e sınava bu kadar az kalmışken insanın morali bozuluyor.. yapamadıkça... tarihte zor gerçekten...
yediiklimi bilmiyorum ama mesela ihtiyaçın çözümleri bana yargıdan falan daha anlaşılır geliyor.
Başakçım hoşgeldin canım. afiyet olsun
hosbulduk tatlım nasılsnopuyorumnanaktan
başak ve elctracım ilgilendiğiniz için sağolun kesin bilen arkadaşlar cevaplarsa beraber öğrenmiş oluruz......bende öğlen duşumu aldım çok rahatladım akşama bırakmaya cesaret edemedim malum havalar çok soğudu bu haftada yağmurlu geçicekmiş ben kapalı havada çalışamıyoruım yaaa...mavlıcım yardımcı olamak ısterdım ama tarıhım hıc ıyı degıl ne yazık ki
kızlar napıyosunz ben de dersten geldıkten sonra bı dus aldım aksamüstu basladım calsımaya 55 tanecık işcı problemı çözdm ay su mat ne cok yoruyor insanın kafasını bıraz dınleneyım sonra calsıayım
patiskam ya canım benim üzülme ya kıyamam bırak o kitabı bence yaa, ya da çözebildiklerini çöz çözemediklerini bırak, zor demek ki canım yani, dediğim gibi çözebildiklerine bak canım sıkma canını nolur.
ders dinlemeyi bırak mı diyosun yai Pinky'm? zaman kaybı mı sence?naçizane bir fikir kabul edersen canım diğerini bırakıp pegeme başla bence, eger pegemde de yapamıosan öyle konulara geri dön istersen
önceden çalıştıgın bildiğin konuysa bırak, ama eksiklerim illaki var diyorsan devam et canım, ama soru bankanda cokzor olabilir, aynı konuyla ilgili pegemdeki soruları bir çöz istersen canım bakalım durum ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?