- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.221
patiskacım olmaz mı soruları yapamyınca bosa caba harcadıgımı düşünuyorm ve inancım tamamen yok oluyor. ama tamamen bıraksam suana kadar calsıtıklarım bosa gtcek dıyorum. ortada birsey de yok ama artık bılmeıyırm.
mesela ben tarıhte cok zorlanıyıorm yenı basladım bıde. konuyu calsıyorum o konuyla ılgılı butun sorulara bakayım dıyorum cevaplarına bka baka yapıyorm nerdeyse
kızlar yarın görüşürüz uyku bastı beni iyice;genel kültür dergisini de bitirdim..of yaa vatandaslıktan nefret ediyorum!!şu mevzu hukuk pozitif hukuk tanımını yüz kere okumama;çıkmış soruyu defalarca çözmeme ragmen yine yanlış cevap verebiliyorum;gıcık oluyorum yaa(
canlarım yattınızmı patiskam canını sıkma ihtiyaç yargı daha basit tam kpsslik,uzman kariyer ağır biraz evet o kadar takma canım kafana bu kadar zor çıkmaz sınavda boşver diğerine başla Şenizbende ağladım bugün canım sıkıldı stres oldum heraldemafoldumbendışarıya da çıkmadım tarihten 235 ,diğerlerinden karışık 100 soru çözdüm konu falan çalışmadım yarından itibaren 7 de kalkmayı planlıyorum ama eminim uygulayamam sürekli uykum geliyor,sıcaktan geliyor yağmurlu havadan geliyor nasıl bi durum anlamadım:sinifsinif:ii geceler canlarımyerimseniben
gitmişsiniz bile...
neyse ben de yatayım en iyisi... yatakta biraz uykuluk türkçe çözerim :) yoksa hiç uykum yok ...
hepimize tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?