2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Başak sende mi aynı fikirdesin canım ya? yanlış yapıyorum galiba...
size de oluyor mu böyle?

patiskacım olmaz mı soruları yapamyınca bosa caba harcadıgımı düşünuyorm ve inancım tamamen yok oluyor. ama tamamen bıraksam suana kadar calsıtıklarım bosa gtcek dıyorum. ortada birsey de yok ama artık bılmeıyırm.

mesela ben tarıhte cok zorlanıyıorm yenı basladım bıde. konuyu calsıyorum o konuyla ılgılı butun sorulara bakayım dıyorum cevaplarına bka baka yapıyorm nerdeyse

kızlar yarın görüşürüz uyku bastı beni iyice;genel kültür dergisini de bitirdim..of yaa vatandaslıktan nefret ediyorum!!şu mevzu hukuk pozitif hukuk tanımını yüz kere okumama;çıkmış soruyu defalarca çözmeme ragmen yine yanlış cevap verebiliyorum;gıcık oluyorum yaa(

uff yaa sanırım bize bizden fazla zarar veren yok bilmiyorumkismile hep stresten oluyor bunlar...
iyi ki varsınız kızlar. sizi seviyorum :1hug:

iyi geceler Gülşahcım.
mevzu hukuk yazılı olan, pozitif hukukta yazılı hukuk ve örf adet hukuku da var... aslında ayrımı kolay , belki sen de benim gibi önyargılı yaklaşıyorsundur

patiskam canım çok iyi sayılmam idare ediyorum işte, bugün çok stresliydim walla bi de çok hassas, herbişeye ağlayıp durdum :) noluyo anlamıyorum neyse daha iyiyim şimdi.

çok uykum geldi canlarım, yarın erken kalkıp test çözerim.
bugun duraklama,gerileme,dağılma, ve tüm bu dönemlerin islahatlarını tekrar ettim.ve yine cok az 80 tarih çözdüm, anlamıyorum nasıl geciyo zaman of yarın çok çözcem söz veriyorum kızlar.

canım benim desene ikimiz de ağlak durumdaymışız bugün :) Allah rahatlık versin canım benim.
videoyu bıraktım, biraz ütü vardı onları yaptım ve şimdi pegeme başlıyorum...

canım benim kolay gelsin patiskam sana da, yarın erken kalkıcam şimdi deli uykum geldi
görüşürüz canım yarınn
iyi geceler.

canlarım yattınızmı patiskam canını sıkma ihtiyaç yargı daha basit tam kpsslik,uzman kariyer ağır biraz evet o kadar takma canım kafana bu kadar zor çıkmaz sınavda boşver diğerine başla Şenizbende ağladım bugün canım sıkıldı stres oldum heraldemafoldumbendışarıya da çıkmadım tarihten 235 ,diğerlerinden karışık 100 soru çözdüm konu falan çalışmadım yarından itibaren 7 de kalkmayı planlıyorum ama eminim uygulayamam sürekli uykum geliyor,sıcaktan geliyor yağmurlu havadan geliyor nasıl bi durum anlamadım:sinifsinif:ii geceler canlarımyerimseniben

saol Ececim ya, Pegemin soru bankasına başladım şimdi... deli etti beni uzman kariyer.
bugün ağlayanlar listemiz iyice kabarık galiba....
Ececşm geçen Başakla konuştuğumuz Pharmaton var ya o iyi gelebilir, düşünür müsün kullanmayı? hoş bende daha almadım ama ...
tatlı rüyalar sana

Başakcım iyi ki sizi dinlemişim yaa. yoksa bi dünya zaman kaybı olacaktı... pegemle bi sıkıntı yok neyse ki...
sen neler yaptın ?

gitmişsiniz bile...
neyse ben de yatayım en iyisi... yatakta biraz uykuluk türkçe çözerim :) yoksa hiç uykum yok ...
hepimize tatlı rüyalar

gitmişsiniz bile...
neyse ben de yatayım en iyisi... yatakta biraz uykuluk türkçe çözerim :) yoksa hiç uykum yok ...
hepimize tatlı rüyalar

birbırımızın fikirlerıne deger verıyoruz ne guzel bırsey cnm
ben de işçi problemlerı çözuyorm. bende bazen uykum gelsın dıe türkce çözerım senın dedgn gıbı uykulukkaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese h.sonu nasıl geçti hiç anlamadım çok yoğundum bahsetmiştim ya d.günü, düğün ,yemek daveti derken 3gündür nefes alamadım yoruldum.
yarın dershane var erken çıkarım

patiska üzülme tatlış uzman kariyeri bende aldım çözümsüz hemde soru bankası mat zor gerçekten pegem kolay bende uzman kariyerdeki denemeleri yaptım zor demişrtim pikoda da çözümlüsü varmış hatta...hangi testten yapamadın yardımlaşabiliriz...kaydirigubbakcemile5
bende data soru bankasın dan problemleri yaptım 95 tane oda bana kolay gibi geldi sizce nasıl data mat soru bankası olan var mı....60 da tarih yaptım bugün akşam çalışmadım gece 12 den 2 ye kadar çalıştımm şimdi de yaıyorum kim se kalmamış..bayanssulusmile
başağım hiç görüşemedikk kimseyi göremedim bugünn yafuuu...kaydirigubbakcemile2

günaydın canlarımmm gece 3 te yattım ama ben kalktım kahvaltı hazırladım bile,şaşırdım kendime gözlerim batıyor ama kalktım:lepi:uyanınnnnnnnn hadii uykucularr siziiiihihoyyythihoyyythihoyyyt

Hihihihihii günaydınnnn kızlarr, günaydın ececikkkkk kalktım kalktım
ececikk tatlımmm ihtiyacın muhteşem soru bankasını bende çözüyorum:)
datanın soru bankasını alayım o zaman kızlar.yedi iklimde alsam mı , pegemde olabilir.

patiskam canım benim üzülme bak soru bankan zormuş işte:1hug:

hemen test çözmeye başlıyorumm:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın... bugün erkenciyiz maşallah :))))
saolun kızlar ya vala moral verdiniz...
Gülsu'cum yani özel olarak yapamadığım soru değil de daha sayılarda bile bu kadar uğraşıyosam diye sinir oldum... sonra zaten huyumdur, dersten kopuveririm hemen, yani öyle 1-2 teste falan baktım zaten toplamda... saol tatlım benim...
Pinky'm , Ececim nasılsınız kızlar? ne çalışıyosunuz?

bu arada dün eşimin annesi aradı, 24 haziranda ablan izin aldı, okullarda kapanmış olacak size gelicez diye,(yani eşimin annesi babası, ablası bi de yeğeni) ben bişe diyemedim tabi...
sonra eşim aldı telefonu anne biz kpss'ye hazırlanıyoruz ya 11 temmuzdan sonra gelin oldu mu dedi. inşallah kırılmamışlardır... ama böylesi daha iyi oldu vala, zaten stres yumağı halindeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…