- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.241
canımm patiskam tarihten test çözmekle başladım, diğer konulardan da çözcem bugün.
yok canım yanlış anlayacak bir durum yok yani sen zaten ders çalıştıgın için evine misafir gelecekleri hatta kalacakları için uygun kaçmazdı şu an yani. Kafana takma, sınavdan sonra gelin demişsiniz zaten.
kıyamam ben sana. ben de bu ara unutkanım... afiyet olsun canım benim...
ya bence de iyi oldu,zaten senede (neyse ki :)) ) bi kez görüşüyoruz sadece eşim öyle deyince annesi ama ablan iznini ayarladı artık dedi, eşim değiştirir o iznini dedi. annesi de neyse diğer izninde geliriz değiştiremezse dedi. ki ablam bi bankada müdür, o değiştiremezse kimse değiştiremez... öyle deyince biraz bozuldu gibi geldi
ben yaptım kahvaltımı, zaten dayanamam aç durmaya zemuszemus
arkadaşlar takıldığım bir soru var yardım edermisiniz?ANLAŞMA DEVLETLERİ, RUSYANIN SAVAŞTAN ÇEKİLMESİYLE ORTAYA ÇIKAN BOŞLUĞU HANGİ DEVLETİ YANINA ÇEKEREK DOLDURMUŞTUR?cevap:ABD diyor ama benim data cep kitabında yunanistan yazıyordu hangisi doğru?
Merhaba kzılar. bugün ben de uyumuşum öğlen zor kalkabildim...
Güncel bilgileri temize çekip , düzenleyip yazarım ben size...
ya şu yargının testlerindeki yanlışlar beni sinir ettibi de uzman kariyer aldım ama matematiği zor gibi, sizce?
kızlar yarın görüşürüz uyku bastı beni iyice;genel kültür dergisini de bitirdim..of yaa vatandaslıktan nefret ediyorum!!şu mevzu hukuk pozitif hukuk tanımını yüz kere okumama;çıkmış soruyu defalarca çözmeme ragmen yine yanlış cevap verebiliyorum;gıcık oluyorum yaa(
patiskacım moralini bozma. uzman kariyet gerçekten çok zor. ihtiyaç bende de var. onun üzerine uzman kariyer şok etkisi yapıyorakannehirhiç görmediğim soru tarzlarıyla karşılaştım. ben de çok şükür çözümlü kitabı var, çözümlerine bakmaktan canım çıktı. moralini bozma, video izlemene gerek yok bence. vakit kaybı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?