2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canımm patiskam tarihten test çözmekle başladım, diğer konulardan da çözcem bugün.

yok canım yanlış anlayacak bir durum yok yani sen zaten ders çalıştıgın için evine misafir gelecekleri hatta kalacakları için uygun kaçmazdı şu an yani. Kafana takma, sınavdan sonra gelin demişsiniz zaten.

kolay gelsin fıstığımmm. ben de tarih videolarını dinliyorum. dün bi tane izledim, bugün 2. başladım...

canım benim çookk sağoll,
bende vatandaşlığa hiç başlamadım nolcak bilmiyorum, bi kaç gün sonra her gün bi video izleyerek başlarım herhalde.

sana da kolay gelsin canımm

ahh benim çalışkan kuzularım kalkmış başlamışlar bile sabah sabah beyin boşken ii gidiyorzemuszemuspatiskam darılacak bişey yok bence ii yapmış eşin zaten onların gelme tarihinden 15 gün sonra sınav var stres hat safhadayken ister istemez misafir zor olur.takma kafana derslere odaklanalım bende vatandaşlık video izledim şimdi başka derslerden soru çözüyorum öğleden sonra tarih çalışcam yine taktım bende tarihekaydirigubbakcemile2

amann kırk yılda bir özendim kendime güzel bir kahvaltı hazırlamıştım ekmek kızartayım dedim 3 dilim yandı unutuveriyorum yazık oldu ama sonunda bekledim başınıkaydirigubbakcemile3

kıyamam ben sana. ben de bu ara unutkanım... afiyet olsun canım benim...
ya bence de iyi oldu,zaten senede (neyse ki :)) ) bi kez görüşüyoruz sadece eşim öyle deyince annesi ama ablan iznini ayarladı artık dedi, eşim değiştirir o iznini dedi. annesi de neyse diğer izninde geliriz değiştiremezse dedi. ki ablam bi bankada müdür, o değiştiremezse kimse değiştiremez... öyle deyince biraz bozuldu gibi geldi
ben yaptım kahvaltımı, zaten dayanamam aç durmaya zemuszemus

Son düzenleme:

canım benim bende sana kıyamamŞeniztakma kafana amann boşver,sınavın olduğunu biliyolar sonuçta onlar düşünsün,bende yaptım tatlışım kahvaltımı güç bela hemde sabahın köründecokacimcoookhadi kolay gelsin canlarım benimkaydirigubbakcemile5

sana da kolay gelsin Ececim... artık sana kolay gelmemesinin çok ihtimali yok ama şahanesin vala maşallah

tatlişşleriiimmmm:)))
patiskam evet ihtiyaçtan izliyorum bende cnm,

ececiik patiska afiet olsun bende şimdi yaptım kahvaltı, öyle acele hazırlıyorum ki derse yetişcem ya sakarlık başladı bende dekaydirigubbakcemile3

oy ya hep yanlışlarım cıkıyo tarihten, neyse sabır ya sabır

günaydın canlarım..nasılsınız bakıyorum bomba gibisiniz çalışmalar şahane..sizi görünce kendimden utanıyorum vallahi..
neyse bugünkü planımda tarihten 1 konu bitirmek en azından okumak,sonra 100 tane soru çözmek artık kaç teste denk gelirse..akşamada yapabilirsem deneme çözmek..

Hilalcim hoşgeldin canım. günaydın :1hug:
Pinky'm sıkma canını, neyi yanlış yaptığına bakarken daha çok kalıyor insanın aklında...
ben ilk üniitenin videosunu bitirdim, şimdi kitaba ve notlarıma şöyle bir gözatıp test çözücem. sonra da vatandaşlıktan yürütme videosunu izleyeyim diyorum ama bakalım...

canlrm günaydın masallah maslah ne guzel erkenden kalkmıssınz ben daha yenı kalktım ve aacayıp bı bas agrısıyla uyandım ee bu kadar uyursam.gec kalkınca boyle beynım uyuşmuş gıbı hıssedıyorum sizde de oluyor mu kızlar

gülsucum sen de uyanmadın herlade.

şçi problemlerınden kalan problemlerı çözcem tarıhten bır konu calscam coıgrafyadan soru çözcem rehberlıkten bir konu calsıcam aksam yatmadan da türkceden deneme çözcem ohhhooo bırsuru yapcakk sey var

pinkycım patıskacım ececeım hılalcım szler ıyısınz demı
pikocum kayboldu yıne

mavlicim bence de Rusya. çünkü Yunanistanı savaş sona erince yanına çekiyor. kıl bi soruymuşsempatiksalakcinni

patiskacım moralini bozma. uzman kariyet gerçekten çok zor. ihtiyaç bende de var. onun üzerine uzman kariyer şok etkisi yapıyorakannehirhiç görmediğim soru tarzlarıyla karşılaştım. ben de çok şükür çözümlü kitabı var, çözümlerine bakmaktan canım çıktı. moralini bozma, video izlemene gerek yok bence. vakit kaybı olur.

Hoşgeldiniz Başak, Pikolata opuyorumnanaktan
nasılsınız?
Başakçım kesinlikle fazla uyuduğumda günümün yarısı sersem bir halde geçiyor... az uyuyunca da uykum geliyor ama (bugün gibi mesela, ama 4 saat falan uyudum) kararında uyursam ne kadar erken kalksam o kadar dinç oluyorum....

ben de tarihten test çözdüm, aslında niyetim vatandaşlık dersi izlemekti ama herhalde kesin uyurum, öğleden sonraya bıraktım onu. şimdi matematik çözücem biraz...
kızlar bi ara hocanın yaptığı güncel dersini tekrar izleyip size düzeli ve tam şekilde yazıcam söylediklerini, unuttum sanmayın sakın...

öptüm hepiniziiii

vatandaşlığın tipik özelliğkaydirigubbakcemile3aynı sorun herkeste var. tanımlar birbirine çok yakın, aradaki fark sadece 1 kelime. o yüzden anayasa çok gıcık. dershanede hocamız her kelimeyi vurgulayarak anlatıyor, 1 cümleden 5 soru bile sorulur diyorsempatiksalakcinni öenmli yerleri kodlayabilirsin. mesela mevzu: sadece yazılı. pozitif: yazılı + örf adet hukuku. gibi.
benim aklımda şöyle kaldı. artı işareti yaparken 2 çizgi atıyoruz ya + (pozitif) bir çizgi yazılı, diğer çizgi yazısız hukuk diyorum. pozitif hukuk budurkaydirigubbakcemile3

ayy canım ya içimi rahatlattın... ihtiyaç, yargı, karacan vs çözdüm bunları. sonra onu görünce kafamçokkarıştı
bakalım şimdi pegemden çözüyorum. sıkıntı yok ama.. haklısınız bu kadar az kalmışken vakit kaybı olacaktı.
saol tatlışım :1hug:

başakcım sorma bende de oluyor baş ağrısı:umursamaz:havalar bir sıcak, bir soğuk, mahvetti bizi.
dün derse kaptırdım kendimi, giremedim nete
plan yapıp çalışınca süper oluyor.
bugünkü planım: tarihten ınkılaplar
coğrafya doğu anadolu ve gda bitrecek
türkçe 50 soru
matematik 50 soru
tarihten kaç gündür aynı planı yaptığımı farkettimkaydirigubbakcemile3

birazdan alışverişe çıkıcaz, sabah denemeye girip çıktım.derse devam.
Başakcım sen neler yapıcaksın bugün?

kızlar ihtiyaç yayınlarının paket denemelerini çözen var mı, sanki çok fazla kolay gibi geldi:hulya:gerçek sınavdan çok çok alt seviyede sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…