2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsucum geldiğimden beri hiç kitap açmadım. otobüste gelirken 100 coğrafya 50 tanede türkçe çözdüm o kadar. ders çalışamıyorum diye içim içimi yiyor. tayinede canım sıkıldı köy gibi bir yermiş. orda olan bir asker eşiyle kk da konuştuk. nerden buldunuz burayı diyor. zaten 2 yıldır iyice bunaldım bir gideceğimiz yer köy gibi olunca iyice moralim bozuldu. lojman falan da yokmuş. kaloriferli ev bulabilcek miyiz bilmiyorum. sobalı evde yapamam ben. offf napıcam bilmiyorum. bursaya geldim ama iyi mi yaptım bilmiyorum hiç çalışamıyorum. eşim en az 15 gün daha yokum dedi. çalışamazsam yandım ben...
sen nasılsın canım?

canım benım hosgeldın.tebrık ederım cnm senı nişan telaşı ve calsımayı ıkısını yürütebılıyorsun

canm ben de kahvaltı yaptım işçi problemlerını bıtrıcem.sonra tarıhten 1.tbmm dönemını calsıcam konuyla ılgılı elımdekı soruları çözcem .rehberlıkten bi konu calsısıp sorularını bıtrcenm bi tane de türkce denemesı

pikocum arkdslar ıhtıyacın paket denmelerının kolay oldgunu söyledıler ben bılmıyorum

denemen nasılsdı benım de yarın var enstitü yayınlarının o yayın da baya kolay oluyor sırf moral için grcemkaydirigubbakcemile3

ayyyy söyleee bı kıtaplarıma baktım bı de takvıme baktım son olarak kendıme baktım ve tutustum napıcam ben ya. cok az kalmıs daha vatanadaslıga baslamdım geometrıye de baslmdım.tarıhe yenı basladım sayılır.egıtımden konu tekrarı yapmam lazım aynı sekılde cografyadan da tekrar yaparak bı kıtap bıtrmem lazım

mmatematıkten problemler bıttıkten sonra genel bı tekrar yapmam lazım bastakı konuları unuttum hep

canım şimdi orayı düşünmek sana sadece zaman kaybettirir. üstelik sen bir kurumdan bahsediyordun, oraya girersem eşim bana tabii olacak, böylece bi sürü yer değiştirmekten kurtuluruz diye. işte bence hedefin bu olsun, en azından şimdilik... daha çok zamanımız var, hadi toparlan, hem aklıma ne geldi, sen bi ünv.ye atanırsan, oralar çakılı kadro ya, eşin sana tabii olmuyor mu? biz de öyle bişe var mesela... eğer sizde de varsa istediğiniz şehre atanırsın, bi daha da düşünmezsin neresi olacak diye... :teselli:

moral lazım oluyor değil mi :) ihtiyaç tg-7yi koymuş siteye ama henüz cesaret edemedim :) siz girdiniz mi.? nasıldı?
kızlar ben paket denemelerini görmedim ama ihtiyaç kpss ayarında yapmışıtr bence. adamlar en yakın sorular bizim diyo... bu iddalarını kolay testler yaparak harcamazlar bence...
siz iyisiniz o yüzden kolay geliyor size kaydirigubbakcemile5

iyiyim başakcım valla benimde başım ağrıdı çok uyuyuncada ağrıyor az uyuyuncada şu sınav bitsede kurtulsak:umursamaz:ecesu canım sıkma canını doğudan iyidir yine hem ataman olurda inşllh kesinleşir herşey şu atamalar malesef evli çiftlerin sorunu hep hepimiz için geçerli,bende balıkesir dışını yazamıyorum eşim yüzünden:dilcikar:

birsürü türkçe çözdüm sıkıldım şeytan dürtüyor uyu diye ama uymayayım bari birazda matematik bakayım:sinifsinif:

canım maalesef bizde çakılı kadro diye bir şey yok. aile bütünlüğüne bile bakılmıyor. çok şükür eşimin yanındaydım şimdi doğuda ama bir sonraki doğuda beni götüremeyeceği bir yerede gidebilir. bizim hayatımız sürekli sıkıntı içinde zaten. en azından batıda bari rahat etseydik. ders çalışacak durumda hiç değilim. biraz dışarıya çıkayım açılırım belki. boğazım düğümlendi resmen sabahtan beri. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

kızlar çok acil yardım.
arkadaşım fizik mezunu, bu sene formasyon aldı. sınav başvurusu yaparken hangi diplomasındaki tarihi kullanıcak.
lisans mı, yüksek lisans mı?

ecesu hiç canını sıkma, Doğudan iyidir gideceğin yer. hem ben lisansı Afyonda bitirdim. sıkılınca merkeze gider gezersiniz. en azından aklın eşinde kalmaz, için rahat olurolumunekankayizsmile

ececim sorma ben de nişanlım yüzünden Ankara dışında bir yer yazamıyorum:sm_confusedranın puanlarıda malum:1closedeyes:80 den aşşağıya indiği yok.

kızlar çok acil yardım.
arkadaşım fizik mezunu, bu sene formasyon aldı. sınav başvurusu yaparken hangi diplomasındaki tarihi kullanıcak.
lisans mı, yüksek lisans mı?

cnm benım mezun oldugu lısans bölumunu ve lisans mezunıyet tarıhını yazcak. formasyon atama yapılırken tercıhte belırtılıyormus

kızlar daha hıcbısı yapmadan saat 2 olmus bıraz işçi poblemı çözdm
smdı 1.tbmm dönemını calıscam

gülsucummm nereye gttın kızzzohaoldumsmile

eve yeni geldim tatlışım başak şimdi başlıycam çalışmaya ayyyy herkes nasıl çalışmışş maşallahh Allah yardımcımız olsun...ama yine kimse yokk tööhhhhhhh herkes dersin başında bayanssulusmile

Gülsucum hoşgeldin canım..
kızlar bişe sorucam... bazı soru bankalarının üzerinde tüm adaylar için yazıyor ya bu tam olarak ne anlama geliyor. yani lise-önlisans mezunlarını mı kastediyor, yoksa a ve b grubunu mu?
kendime yeni kaynaklar alıcam da

acil soru.........
kıxlar bilgisi olan lütfen yazsın.....

ben pazarlama önlisans mezunuyum...
kpssye girmek istiyorum....

ne gibi bölümlere ve hangi şehirlere atanabilirim....şehir seçmek benim elimde mi? mecburi doğu hizmeti varmı?

en az kaç puan almak önemli...alınan puana okuldan puan ekleniyormu?
teşekkrüler....

başakcım teşekkür ederim cevap içinkaydirigubbakcemile5
uffff o kadar plan yaptım hiç birini gerçekleştiremedim:umursamaz:misafir geldi, şimdi ders başı yapıcammafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…