- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.261
tatlışlar ne yapıyosunuz çok az kaldı sınava ve tarihten hala çok yanlış yapıyorum mafoldumben
vatandaşlığada başlamadım töhhhhhhh ben yandım
piko çok güzel plan yapmışın bende biraz problem çalışıyım sadece 30 tarih sorusu yaptım çok geç kalkıyorum offfffff
ececik senin telaşlanmana gerek yok puanın belli cicim kaydirigubbakcemile5
ecesu tam seni düşündüm sen geldin ne yaptın çalışabiliyo musun ailene kavuştun ne güzel
başakcım sorma bende de oluyor baş ağrısı:umursamaz:havalar bir sıcak, bir soğuk, mahvetti bizi.
dün derse kaptırdım kendimi, giremedim nete
plan yapıp çalışınca süper oluyor.
bugünkü planım: tarihten ınkılaplar
coğrafya doğu anadolu ve gda bitrecek
türkçe 50 soru
matematik 50 soru
tarihten kaç gündür aynı planı yaptığımı farkettimkaydirigubbakcemile3
birazdan alışverişe çıkıcaz, sabah denemeye girip çıktım.derse devam.
Başakcım sen neler yapıcaksın bugün?
gülsucum geldiğimden beri hiç kitap açmadım. otobüste gelirken 100 coğrafya 50 tanede türkçe çözdüm o kadar. ders çalışamıyorum diye içim içimi yiyor. tayinede canım sıkıldı köy gibi bir yermiş. orda olan bir asker eşiyle kk da konuştuk. nerden buldunuz burayı diyor. zaten 2 yıldır iyice bunaldım bir gideceğimiz yer köy gibi olunca iyice moralim bozuldu. lojman falan da yokmuş. kaloriferli ev bulabilcek miyiz bilmiyorum. sobalı evde yapamam ben. offf napıcam bilmiyorum. bursaya geldim ama iyi mi yaptım bilmiyorum hiç çalışamıyorum. eşim en az 15 gün daha yokum dedi. çalışamazsam yandım ben...
sen nasılsın canım?
pikocum arkdslar ıhtıyacın paket denmelerının kolay oldgunu söyledıler ben bılmıyorum
denemen nasılsdı benım de yarın var enstitü yayınlarının o yayın da baya kolay oluyor sırf moral için grcemkaydirigubbakcemile3
canım maalesef bizde çakılı kadro diye bir şey yok. aile bütünlüğüne bile bakılmıyor. çok şükür eşimin yanındaydım şimdi doğuda ama bir sonraki doğuda beni götüremeyeceği bir yerede gidebilir. bizim hayatımız sürekli sıkıntı içinde zaten. en azından batıda bari rahat etseydik. ders çalışacak durumda hiç değilim. biraz dışarıya çıkayım açılırım belki. boğazım düğümlendi resmen sabahtan beri. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.canım şimdi orayı düşünmek sana sadece zaman kaybettirir. üstelik sen bir kurumdan bahsediyordun, oraya girersem eşim bana tabii olacak, böylece bi sürü yer değiştirmekten kurtuluruz diye. işte bence hedefin bu olsun, en azından şimdilik... daha çok zamanımız var, hadi toparlan, hem aklıma ne geldi, sen bi ünv.ye atanırsan, oralar çakılı kadro ya, eşin sana tabii olmuyor mu? biz de öyle bişe var mesela... eğer sizde de varsa istediğiniz şehre atanırsın, bi daha da düşünmezsin neresi olacak diye... :teselli:
kızlar çok acil yardım.
arkadaşım fizik mezunu, bu sene formasyon aldı. sınav başvurusu yaparken hangi diplomasındaki tarihi kullanıcak.
lisans mı, yüksek lisans mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?