2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

maaşallahınız var kızlar ne güzel çalışıyorsunuz benim canım sıkkın biraz bugünlerde sanki emeklerim boşa gidiyo boşa çaba sarfediyormuşum gibi geliyo o yüzden içimden çalışmak gelmedi bugün hiç yarın başlarım artık

kızlar nerdesiniz patiska,pinky,hilal,piko,mavli,başak,gülsu,ecesu bengisu unuttuklarım varmı bilmiyorum kafam şişti bugün kimsecikler yok herkes ders başındamı yoksa,bugün video izleyecektim vazgeçtim,deneme yaptım matematik1,tarih 2 yanlışım çıktı,türkçe coğrafya tamam yarın yazayım tarihten soruları kafam karıştı biraz,onun dışında bugün sırf soru çözdüm toplam 800 tane hemde:bbo:sol gözüm çok kaşınıyor alerji gibi göz kırparken bile ağrıyor sanırım bilgisayar yüzünden :gitme:sabah yine erken kalkmaya çalışıcam ii geceler canlarımmirmirmirmir

sovyet rusyanın milli mücadeleyi desteklemesinde:1-boğazların anlaşma devletlerine kalmasından endişe duyması2-ingilizlerin desteğiyle kafkasyada kafkas cumh.nin kurulması3-rusyanın endi rejimini yaymak istemesi hangileri etkilidir 1 ve 3 dedim ama cevap hepsiymiş,sovyet rusya itilaf düşmanı nezaman ingilizler destek vererek kurulmuşki kafkasya cumh.leriCADIARZUdiğer soruda şuydutanzimat dönemi yetişen osmanlı aydınları kimlerdir gibi bişey:sinifsinif:

iyi geceler kızlar ya matematikten bi soru kafama çok takıldı kaç saattir uğraşıyorum sorcak kimsem de yoksize sorayım dedim bi bakarmısınız.
|x-3|.|x+2|=5 eşitliğini sağlayan x reel
sayılarının toplamı nedir?cvp 2 olucak..

aa yine kimse yok bende 160 tarih 103 mat sorusu yaptım vatandaşlık dinliyorm alsanaalsanasmilezorla ilk konuyu...

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben dün erkenden bıraktım çalışmayı, eşimle ezeli izliyorduk, zaten sonra da uyumuşum ...
şimdi vatandaşlık videosu izleyeceğim... bi bitse artık...
siz nasılsınız?
bu arada dünkü sorum gözden kaçmış galiba... tüm adaylar için kitapları bizim için uygun mu?

Günaydın kızlar, uyanmadınızmı daha yahuuuu özledim ben siziiiŞeniz
Dün tarihten 110 soru çözdüm, onun dışında da birşey yapmadım ya deli oluyorum kendime, cok sıkılmıştım ara verdim bir daha da oturamadım dün.

Ececik canım sorular zormuş, sovyetlerin kafkas cumhuriyetlerinin kurulmasını kendi denetiminde olmasını istiyordu ama bunda ingiltereninde desteği mi olmuş o zaman.hıımmm ilk defa duydum bende.doğrudur değilmi testin cevabı canım.
aklımızda kalsın o zaman.

ben şimdi teste başlıyorum bu defa çok ara vermicem, ne zaman ara versem tekrar başına oturmam çok zor oluyor yaa kızlar

ayy kızlar sizin böyle çalıştığınızı görünce çok seviniyorum yaa...inşallah atanırsınız..yanınıza benide alın :))
bugün kapsamlı bir temizlğim var..yarın arkadaşlar kahvaltıya gelecek..ne zaman çalışabilirim hiç bilmiyorum..planım dış politikayı bitirmek,yasama yürütme yargıyı bitirmek.100 tarih,50 coğ,50 türkçe,50 vat çözmek..vayyy be beni yapacağım bunu :))))

önünde saygıyla eğilmekten başka bişey yapamıyorumbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
helal olsun sanaa.s.Şeniz

önünde saygıyla eğilmekten başka bişey yapamıyorumbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
helal olsun sanaa.s.Şeniz

günaydın hilalim tşk ederim bitanem:kedi:temizlik var demek kolay gelsin bitanem,bende 10 gibi kalktım aslında 7 de uyandım ama bugün kalkmak istemedi canım,tarihten bir video izledim şimdi kahvaltı falan yapayım üşenmesem markete gidicem dordurma çekti canım:icecreamhaoldumsmile

evet pinkycim boğazlarda daha çok söz hakkı oluyordu hem hocada anlattı ama bu ingilizlerle ne ilgisi var hiç duymadım nasıl desteklemişlerki acaba çarlık rusya zamanında kurulmuştu bunlarda şimdi oraların güvenliği tehlikeye girmesin diyemi CADIARZU

merhaba kızlar... Ececim harikasın vala. netlerin süper. allah arttırsın bile diyemiyorum nereye artacak hihoyyyt
ben de yürütme ve yargı videosu izledim vatandaşlıktan... şimdi kitaptan şööle bi tekrar edip testlerini çözücem.
öpüyorum sizi kızlar

kızlar merhaba
annemn isteğiyle kpss ye giriyorum:)
mühendislik bölümü mezunuyum
tek oturuma gircem artı ingilizceye

bana tavsiye edeceğiniz bir yayın var mı
ve ben ne çalışmalıyım
hiç bilgim yok kpsss ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…