2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hepimizin artsın inşşlh canım benim,şu vatandaşlığı bende çalışayım bari bugün tüm deneme ve soru bankamda bomboş duruyor akannehir

Ececik canııım bende pek anlamadım tarih hocası olsa sorsak keşke , önemli, aklımızda yanlış birşey kalmasın.

Ececik bu arada unuttum harikasın maaşallah deneme netlerin çok güzel canım tekrar tekrar maaşallah.

Of kızlar ben cok hassaslaştım bu arada, ağlayıp duruyorum, aşkımıda 2 aydır görmüyorum çok özledim bide, 2 yıl olacak 2 hafta sonra, yeter artık bitse artık bu ayrılık evimizi kursak of offff(

off kafamı toplamam lazım canlarım. neyse ben bi yarımsaat ara vereyim ağlayıp geleyimsenağlama

aynen canım pek ağlayasım var bugünlerde benim de şimdi tarih çalışayım diyorum bu ağlak halimle hepimize kolay gesin

pşşttttt yok ağlamak :) söyleyene bakın bilmiyorumkismile
kızlar şu ara hassasız ama en azından nedenini biliyoruz. aklımızı derslere vermeye çalışalım....
yürütmeyi tekrarladım ve soruları çözdüm. biraz dinlenip, belki aradan akşam yemeğini falan çıkarıp yargıya çalışıcam...
öpüyorum hepinizi

electra çözüm için çok teşekkürler bayağı uğramıştım akşam ama kpss de bu kadar oyalayıcı bi soru çıkmaz herhalde yine de ösym nin işleri belli olmaz:))kızlar siz ne güzel erken kalkıyorsunuz ben anca kalkabildim bütün günüm gidiyor böyle olunca(

canlarım neler yapıyormuş bakiiimm
PıNKy seni çok iyi anlıyorum uzakta çok zor oluyor özlem çok kötü görmekk istiyosun istediğin zaman görüşemiyorsun hep yanında olsun istiyorsun ama olmuyor tatlım hepsini bende yaşadım zamanında bizim ayrılıklarımız bitti yuvamızı kurduk bizde 5 yılın sonunda evlendik hepsi geçiyor canım sizde ogünleri görüceksiniz inş.canını sıkma şimdi ağlamayı bırak derslere yoğunlaş
ECECıM maşallah maşallah netler süper çok iyisin zaten hakediyosunda okadar soru çözüyorsun helal olsun ayakta alkışlıyorum seni:)))

Lepi yayın konusunda en iyi ececik bilir heralde çok kaynağı var çok soru çözüyor
bende ihtiyaç,yediiklim var memnunum

Lepi ben de kaynaklar konusunda çok bilgili değilim, hatta bi kaç gün önce de benzer soruyu ben sordum...
ben ihtiyaçın konu anlatımlı kitabından çalışıyorum... yargı,pegem ve karacandan test çözüyorum.
sen arada yine bak, kızlar daha doğru tavsiyelerde bulunacaklardır...

kızlar bugün benim bütün günüm bitti..hiç çalışamadım..temizlik günümdü düşünün onu bile yapamadım akşama kaldı..
acaip üzgünüm moralim bozuk kendimi birilerine kanıtlamaya çalışmakla uğraşıyorumm..

kıyama canım seni çok iyi anlıyorum 2 ay çok uzun süre gerçekten..2 hafta ayrı aklınca mahvoluyordum ben..sıkma canını düşünme sen dersine bak güzelim..
aynen canım pek ağlayasım var bugünlerde benim de şimdi tarih çalışayım diyorum bu ağlak halimle hepimize kolay gesin
benim de ağlayasım var..çok üstüme gelindi bugün..ağlamazsam çatlayacağım herhalde.hiç çalışamadım bugün..
hilalcim nıe morlaın bozuk bi problem mı var
pinkycım kıyamam ben sana sevgılını mı özledın sen:teselli:

senağlamasenağlamasenağlama evet var canım ne yazıkki.

merhaba kızlar....
bu vatandaşlık beni bitirdi akannehir tüm gün başka hiç bişe yapmadım (arada 1 saat uyudum sadece) ama neyse ki yalnızca idare hukuku ve güncel konular kaldı...
siz nasılsınız? nasıl geçti gününüz?
şimdi de canlı matematik dersi var.... yoruldum kafamçokkarıştı

bende yeni geldim arkadaşın bağına gitmiştim çok güzeldi ammaa sadece 30 mat çözdüm sabah hepsi buuu alsanaalsanasmile şimdi de yemek yapacam akşama anca başlarım
mutlak değerli soruya baktım akşam determinan dı galiba kök bulmayı hatırlayamadım ama okadar zor çıkmaz galiba....yani inşallahhh

merhaba arkadaslar;dün misafirim vardı;yazamadım..başakçım sana da yazamadım
bende bugün okulda 50 soru çözebildim..kafamı toplasam hemen baslıcam soru çözmeye..
ececik beni unutmuşsun canım::))denemen çok güzel tebrik ederim..bol soru çözmenden kaynaklıyor herhalde..
patiska sahiden bu vatandaslık beni deli ediyor;habire yanlış yapıyorum ama çok garip yaptıkça sinirlenip hırslanıyorum:))
pikocumm dersanede öğrendiginiz püf noktaları bana da yazsan keşke:))yani en önemli noktaları..yada ben kafama takılanlar yazayım ve burda bilen arkadaslarım yardımcı olsunlar;inanın çok mutlu olurum.mesela kamu iktisadi teşebbüsleri mantıgını anlayamadıgım konulardan biri;çözdüğüm ve yanlış yaptıklarımı buraya yazıcam..
gülsucum burdasın sanırım nasılsın canım??

bu arada nickini unuttugum bi arkadas ön lisanla ilgili soru sormuş bende bilmiyorum maalesef;ondan cevap yazmadım.lepi kaynak sormuş sanırım;yediiklim;ihtiyaç;beyaz kalem;uzman kariyer;data bunların hepsi iyi kaynak;denemek lazım

merhaba şekerlerr.
matematik canlı ders bitti az önce, ama bütün talihsizlikler benden yanaydı :)))) elektrik kesildi vs. yarın tekrar izleyeceğim. kombinasyon-permütasyon olasılık işledi hoca....
şimdi 2 tane vatandaşlık testi çözdüm, yatmadan da daha çözücem.
bu arada az önce yediiklim, yargı ve datadan yaprak test ve deneme siparişi verdim tarih ve vatandaşlıkla ilgili... Allah çözdüğüm günleri de göstersin :Saruboceq: :lepi:
Gülşah canım, bol bol soru çözücez artık yapacak bişe yok... ben de kızıp duruyorum kendime ama daha var diye avutuyorum. sınava yakın ne dicem bakalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…