- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.301
merhaba kızlar... Ececim harikasın vala. netlerin süper. allah arttırsın bile diyemiyorum nereye artacak hihoyyyt
ben de yürütme ve yargı videosu izledim vatandaşlıktan... şimdi kitaptan şööle bi tekrar edip testlerini çözücem.
öpüyorum sizi kızlar
Of kızlar ben cok hassaslaştım bu arada, ağlayıp duruyorum, aşkımıda 2 aydır görmüyorum çok özledim bide, 2 yıl olacak 2 hafta sonra, yeter artık bitse artık bu ayrılık evimizi kursak of offff(
off kafamı toplamam lazım canlarım. neyse ben bi yarımsaat ara vereyim ağlayıp geleyimsenağlama
kıyama canım seni çok iyi anlıyorum 2 ay çok uzun süre gerçekten..2 hafta ayrı aklınca mahvoluyordum ben..sıkma canını düşünme sen dersine bak güzelim..Of kızlar ben cok hassaslaştım bu arada, ağlayıp duruyorum, aşkımıda 2 aydır görmüyorum çok özledim bide, 2 yıl olacak 2 hafta sonra, yeter artık bitse artık bu ayrılık evimizi kursak of offff(
off kafamı toplamam lazım canlarım. neyse ben bi yarımsaat ara vereyim ağlayıp geleyimsenağlama
benim de ağlayasım var..çok üstüme gelindi bugün..ağlamazsam çatlayacağım herhalde.hiç çalışamadım bugün..aynen canım pek ağlayasım var bugünlerde benim de şimdi tarih çalışayım diyorum bu ağlak halimle hepimize kolay gesin
hilalcim nıe morlaın bozuk bi problem mı var
pinkycım kıyamam ben sana sevgılını mı özledın sen:teselli:
kızlar bugün benim bütün günüm bitti..hiç çalışamadım..temizlik günümdü düşünün onu bile yapamadım akşama kaldı..
acaip üzgünüm moralim bozuk kendimi birilerine kanıtlamaya çalışmakla uğraşıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?