- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.321
patiskam yediiklim tarih ve coğrafya yaprak testleri var bendede benim hoşuma gitti iyi yapmışsın canım bitirirsin merak etme yaprak test kitaptan daha eğlenceli oluyorkaydirigubbakcemile5
saol canım benim, sevindim hoşuna gitmiş olmasına. data nasıl? onu da sizden duydum diye aldım... inşallah bi an önce gelir de...
Ececim kime özendiğine dikkat et şeker yaa opuyorumnanaktan ben daha coğrafyaya hiç başlamadım... tarih tekrarına yeni başladım :)
sen vatandaşlığı çıkarıverirsin aradan hiç merak etme... maşallah vala, hepimizi motive ediyosun, sana bakıp utanıyoruz çalışıyoruz bilmiyorumkismile
canlarım nasılsnz ay bne bı ara verıyoruum bı calsıyorum bı dızı ızlıyorum sımdı de dızı bıttı evcılık oyunu baasladı herseyı de ızler oldum yaaa
sayfaları boşu boşuna işgal ettim ama gülşahcım burdasın sanırım sayfa 830da tarih sorum vardı aklımıza takıldı eşine sorabilirmisin tek tarihçimiz o var:kedi:
ayy şu evcilik oyunu saçma sapan bi program ama bende takılıyorum ona ya,evleri falan hoşuma gidiyor,gözüm takılmasın diye başka odalara kaçıyorum yoksa boş boş izleyesim geliyorkaydirigubbakcemile3
sovyet rusyanın milli mücadeleyi desteklemesinde:1-boğazların anlaşma devletlerine kalmasından endişe duyması2-ingilizlerin desteğiyle kafkasyada kafkas cumh.nin kurulması3-rusyanın endi rejimini yaymak istemesi hangileri etkilidir 1 ve 3 dedim ama cevap hepsiymiş,sovyet rusya itilaf düşmanı nezaman ingilizler destek vererek kurulmuşki kafkasya cumh.leriCADIARZUdiğer soruda şuydutanzimat dönemi yetişen osmanlı aydınları kimlerdir gibi bişey:sinifsinif:
selam kızlar 2 gündür yoktum dün arkadaşlarla test çözme günümüzdü ama arkadaşların hiç soru çözesi yoktu boşuna bir günüm geçti haftaya gitmeyi düşünmüyorum programlı olunca evde daha iyi çalışıyordum ...
1917'de İngilizlerin destegiyle kuzey kafkasyada kafkas topluluklar rusyaya karşı birleştiler.rusya itilafların öncüsü olan ingilizlerin kafkaslardaki bu tutumuna karşı kurtuluş savasında milli mücaelei destekledi.zaten diğerlerini yapmışsın..
tanzimat aydınları ise namık kemal;ziya paşa,ahmet cevdet,şinasi olmalı
ooo kızlar herkes buradaopuyorumnanaktan
bugün dershanem vardı, sonrada akşam 9 a kadar nişan için gezdim:umursamaz:yorgunluktan ölüyorum ve hiç çalışamadım yamafoldumben
ececim sorunu ilk defa duyuyorum, bende 1 ve 3 derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?